Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
γκαλινα ιλιονΑδέρφια μια ερώτηση υπάρχει κάποια κοπέλα που να κάνει καλό μασάζ; Να προχωράει ή και να μην προχωράει. Με ενδιαφέρει ποιο πολύ το μασάζ.
γκαλινα ιλιονΑδέρφια μια ερώτηση υπάρχει κάποια κοπέλα που να κάνει καλό μασάζ; Να προχωράει ή και να μην προχωράει. Με ενδιαφέρει ποιο πολύ το μασάζ.
Δεν προχωράει αυτή όμως.... ή μάλλον ξεκινάει να προχωράει από 100€ , κατα δήλωσή της σε συννομιλία που είχα μαζί της στο viberγκαλινα ιλιον
Και πως τη βρισκουμαι τη γειτονισα;Δεν προχωράει αυτή όμως.... ή μάλλον ξεκινάει να προχωράει από 100€ , κατα δήλωσή της σε συννομιλία που είχα μαζί της στο viber
ΣωστοτατοςΠροτιμάτε κοπέλες στα 40-50 ευρα μέχρι να μαυρίσει ο ήλιος μυστες
γκαλινα ιλιον
ισχυει,το μασαζ της ειναι πολυ καλο αλλα για φραπε(lingam massage ,μου το ανεφερε)ζηταει 100 θεωρω οτι ειναι υπερβοληΔεν προχωράει αυτή όμως.... ή μάλλον ξεκινάει να προχωράει από 100€ , κατα δήλωσή της σε συννομιλία που είχα μαζί της στο viber
Ναι ναι ακριβώς έτσι το έγραψε και σε μένα. Εγώ πιστέυω ότι δεν γουστάρει να τραβάει μαλακίες. Οπότε σου πετάει το 100άρικο για να σε ξενερώσει και να αρνηθείς. Αλλα αν βρεθεί κάποιος μαλάκας που θα τα δώσει, τότε στα @@ της, θα βγάλει 100€ σε 5 λεπτά ...στην υγειά του αγαπούλη.ισχυει,το μασαζ της ειναι πολυ καλο αλλα για φραπε(lingam massage ,μου το ανεφερε)ζηταει 100 θεωρω οτι ειναι υπερβολη
Κάτι μου λέει ,επειδή έχω κάνει μαζί της, ότι θα είναι ξινή και από Ιουλία στο β' ημίχρονο !Ναι ναι ακριβώς έτσι το έγραψε και σε μένα. Εγώ πιστέυω ότι δεν γουστάρει να τραβάει μαλακίες. Οπότε σου πετάει το 100άρικο για να σε ξενερώσει και να αρνηθείς. Αλλα αν βρεθεί κάποιος μαλάκας που θα τα δώσει, τότε στα @@ της, θα βγάλει 100€ σε 5 λεπτά ...στην υγειά του αγαπούλη.
καμία δεν γουστάρει , για αυτό και το χόμπυ μας τείνει προς εξαφάνιση.Ναι ναι ακριβώς έτσι το έγραψε και σε μένα. Εγώ πιστέυω ότι δεν γουστάρει να τραβάει μαλακίες. Οπότε σου πετάει το 100άρικο για να σε ξενερώσει και να αρνηθείς. Αλλα αν βρεθεί κάποιος μαλάκας που θα τα δώσει, τότε στα @@ της, θα βγάλει 100€ σε 5 λεπτά ...στην υγειά του αγαπούλη.
Επειδή βαριέμαι τώρα να ψάχνω να βρω την κριτική σου, πως ηταν στο μασαζ τουλάχιστον; (απο συμπεριφορά και γνώσεις μασαζ εννοω). Ρωτάω επειδή η Ιουλία είναι ξινή όχι μόνο στο Β' ημίχρονο αλλά από την στιγμή που κατεβαίνει να σου ανοίξει την πόρτα.Κάτι μου λέει ,επειδή έχω κάνει μαζί της, ότι θα είναι ξινή και από Ιουλία στο β' ημίχρονο !
Κάνει ακόμα φουλ? Κάποια στιγμή είχε ακουστεί ότι το έπαιζε καθαρά μασεζ...Η Παπαδάκη είναι η Ερρικα Ποπέσκου.Κοντούλα,όμορφη όμως,μέ μεγάλο στήθος.Εκανε μασάζ καί πλήρες πρόγραμμα.
Τι ζήτησε για μασάζ και φραπέ?Πριν 3-4 μήνες πάντως που την επισκέφτηκα εγώ το φραπεδακι μου το πήρα...
Τον παιρνει κανονικα. 4αρια βυζια. 40 ευρω. Αξιοπρεπης χωρος στον Αγ ΙωαννηΚαλησπέρα έχουμε κανένα στοιχείο για την κυρία? 20Ε μισή ώρα, στο τηλέφωνο να δούμε αν ναι και τι όλο μισόλογα.ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ
ΚΥΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ-ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΧΩΡΟ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΡΑΣ ΑΠΟ 40€. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 12 ΠΡΩΙ ΜΕ 12 ΒΡΑΔΥ. Τηλ 6909418601kanesex.com
Νην ασχολειστε μ αυτην εκτος οτι δεν κανει εξτρα ανεβαζει στο ινστα τετοια προκαλουν με τσιτα κολαν τιγκα μπουστο και το παιζουν παρθενες μεταΓνωριζουμε τιποτα για ρο the world of massage?
μαύρο στην αγγούρω μωρέ!Επειδή βαριέμαι τώρα να ψάχνω να βρω την κριτική σου, πως ηταν στο μασαζ τουλάχιστον; (απο συμπεριφορά και γνώσεις μασαζ εννοω). Ρωτάω επειδή η Ιουλία είναι ξινή όχι μόνο στο Β' ημίχρονο αλλά από την στιγμή που κατεβαίνει να σου ανοίξει την πόρτα.
Παρεμπτιτόντως, που χάθηκε η Ιουλία; Ούτε τηλέφωνα σηκώνει ούτε στα μηνύματα απαντάει..
γούστα είναι αυτά.............εμένα και πιο γεμάτη θα μου άρεζε περισσότερο............. επίσης οι άριστες υπηρεσίες της στο μασάζ με τον επίσης πολύ καλά προσεγμενο χώρο της την κανουν ακόμη πιο θελκτική και επικοδομητική στην καθε της συνεδρία............. εμένα παντως αυτό ου έβγαλε μιλάω ειλικρινάναι αλλά
πολύ κακό σώμα ατσούμπαλο ακόμα και τώρα που αδυνάτησε…άσχημη φάτσα…επίσης το χαμόγελο δεν είναι το δυνατό της σημείο , εγώ είχα κλείσει τα μάτια και σκεφτόμουν κάποια άλλη για να καταφέρω να χύσω
Εμένα πάντως αυτό το "20€ το μισάωρο και 40€ η ώρα" μου θυμίζει έναν τυραννόσαυρο ΡΕΞ που είχε χώρο σε ένα υπόγειο κάπου κοντά στο Χαλάνδρι. Αν είναι αυτή , πάρτε δρόμο.Καλησπέρα έχουμε κανένα στοιχείο για την κυρία? 20Ε μισή ώρα, στο τηλέφωνο να δούμε αν ναι και τι όλο μισόλογαΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ
ΚΥΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ-ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΧΩΡΟ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΡΑΣ ΑΠΟ 40€. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 12 ΠΡΩΙ ΜΕ 12 ΒΡΑΔΥ. Τηλ 6909418601kanesex.com
βυζαρα παντως ο τυραννοσαυρος!!!!!!!!!!!!Εμένα πάντως αυτό το "20€ το μισάωρο και 40€ η ώρα" μου θυμίζει έναν τυραννόσαυρο ΡΕΞ που είχε χώρο σε ένα υπόγειο κάπου κοντά στο Χαλάνδρι. Αν είναι αυτή , πάρτε δρόμο.
Είχα γράψει κριτική αλλα έχει χαθεί μερικές χιλιάδες σελίδες πίσω. Ούτε εγώ δεν μπορώ να την βρω.