Παιδιά το ραντεβού με την ηλιαννα έγινε το Σάββατο το βράδυ ... Δίνουμε ραντεβού έξω από το διαμέρισμα βγαίνει με ένα κολάν μάχιμη κολάρα ... Ζεστή ευδιάθετη ένιωσα πολύ άνετα αμέσως .. μπήκαμε μέσα συζήτηση περί ανέμων και υδάτων είχε ανάψει κεριά με απαλή μουσική κλπ ... Μου λέει ετοιμάσου χαλάρωσε και έρχομαι ... Ξάπλωσα στο κρεβάτι του πόνου και περίμενα μόλις ένιωσα ότι μπήκε στο δωμάτιο την κοίταξα και έμεινα ... Φορούσε ένα ωραίο ολόσωμο η κολάρα της στον Θεό και λέει με ένα απειλητικό βλέμμα τώρα θα σε χαλαρώσω .... Ξεκίνησε ένα πολύ ωραίο μασάζ έδωσε έμφαση στα πόδια και κλέφτα κλέφτα επιανε λίγο τον πουτσο μου ... Αφού ήρθε στο πάνω μέρος δεν άντεξα και εγλυψα λιγο τις βυζάρες της ... Μετά από αρκετό βασάνισμα και αφού κατάλαβα ότι γουστάρει με εγλυψε διαστακτικα μέχρι που με τον τρόπο μου τον πήρε όλο μέσα στο στόμα της κάνοντας το όλο και πιο έντονο μέχρι που ήρθε και η κατάθεση ... Μετά χαλάρωση τσιγάρο συζήτηση γενικής φύσεως ... Δεν κοίταξε ρολόι δεν έδειξε να βαριέται κλπ ... Είναι μια ωραία γυναίκα γύρω στα 55 με απίστευτη κολάρα. .. ωραίος χαρακτήρας θα την συναντήσω ξανά σίγουρα