Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Alex1989

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Για xenia deligiannh πεταμένα.λεφτα. Χοντρή, μασάζ ούτε καν αισθησιακό ούτε εκτόνωση, απλά σε έχει ολόγυμνο. Η πλάκα είναι ότι ζηταγε από γνωστό μου παλιότερα 100 ευρώ για 1 ώρα αυταρχικό.
Περιστέρι, vip beauty ..αν λέγονται αυτές ωραίες γυναίκες τι να πω .. ΞΕΦΤΊΛΑ....Για την Ελένη με το κοντό μαλλί σαν πρεζόνι άντρας..και μια άλλη χοντρή που φοράει ένα μακρύ μαύρο φόρεμα για να μη φαίνεται!
Η μόνη που άξιζε εκεί η Νατάσα η οποία έφυγε.
Φίλε μου η νατάσα ήταν αυτή με τα τατουάζ ;
μέχρι που έφτανε;; Ήθελα να την δοκιμάσω αλλά δεν την πρόλαβα

milfogamis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
265
Πόντοι
21
αρχείο-λήψης.jpg

antep

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
5
Like
216
Πόντοι
1
η juliet-lemonia λεει οτι κανει χαλαρωτικο θεραπευτικό και deep tissue και θελει 20/ωρα,
εχει χωρο στο Περαμα, δεν ρωτησα για περισσοτερα γιατι ειναι μακρυα για μενα και δεν προκειται να παω
στις φωτογραφιες παντως φαινεται καυλα αν και με φιλτρα

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
132
Πόντοι
0
η juliet-lemonia λεει οτι κανει χαλαρωτικο θεραπευτικό και deep tissue και θελει 20/ωρα,
εχει χωρο στο Περαμα, δεν ρωτησα για περισσοτερα γιατι ειναι μακρυα για μενα και δεν προκειται να παω
στις φωτογραφιες παντως φαινεται καυλα αν και με φιλτρα
20/ωρα, ?????????????

John Papadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
60
Πόντοι
0
Όταν ζητάς €100 και €150 να προσφέρεις και αντίστοιχες υπηρεσίες. Χρόνο, διάθεση και καθαριότητα.
Αλλά αν εμείς δεχόμαστε και τα σκάμε στην κάθε πικραμένη τότε θα καταλήγουμε στους βόθρους

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
παρα πολλες το κανουν αυτο να ξερεις
Για να χουν δουλεια
Εδω εκπαιδευσα το σκυλο μου μου με μια τυπισα και μαλωνα το σκυλο και μου λεγε θα μου ριξεις και μενα καμια
Και με επαιρνε τηλ να κλεισουμε μαθημα και μου μιλαγε μια ωρα στο τηλ αστα να πανε το αρχαιοτερο επαγγελμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom