erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
Λένε πως σου βγάζουν τα προγράμματα εκεί όταν πας ..!!
Εγώ λέω σήμερα να δοκιμάσω θα ανεβάσω κριτική
Πήγες φίλε? Για δώσε info γιατί ενδιαφέρομαι!
Λένε πως σου βγάζουν τα προγράμματα εκεί όταν πας ..!!
Εγώ λέω σήμερα να δοκιμάσω θα ανεβάσω κριτική
Για αυτήν θέλω και εγώ να μάθω τι παίζει!!!
Τέτοιος είσαι;;;Αν μάθεις, σφύρα ρε και από δω! για να μην πω τίποτα στη @Sexyjoanna ότι "παίζει" το ματάκι σου δεξιά κι αριστερά!!!
Σαχλοκουδουνο ζηταει τηλΤέτοιος είσαι;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Τι ξέρουμε για την κυρία;;;
Kαι ποσο ειναι το κοστος συναγωνιστη?
Ειμαστε σιγουροι οτι το παει μεχρι τελους ? (Ξένια) αν ναι βαλτε ενα λινκ για να ειαμστε σιγουροι οτι λεμε την ιδια.Η Ξένια καλό μασαζ
Προχωράει μέχρι τελος
Ειναι η γνωστή αλίκη που είχε παλιότερα νημα εδώ και είχε γίνει ένας ψιλό χαμός.Μια alice gouva fb τι παιζει προχωραμε κ ποσο?
Οι κοπελιες π.γυρισαν απο σεζον ποσο παει η τρυπουλα τους?
Η ξενΗ Ξένια καλό μασαζ
Προχωράει μέχρι τελος
Προχωράει μέχρι τέλος τι εννοείς? Φραπέ ή μπριζόλα? Επίσης σίγουρα για λέμε xeniadeligianni στο instagram ??Η Ξένια καλό μασαζ
Προχωράει μέχρι τελος
Απο Τη Lemonia εχει παρει κανείς κάτι;Η λεμονια παντως εφτιαξε και
Αλλο ινστα δε ξερω αν αυτο ειναι για δουλεια
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Μέχρι φραπέ συν 10€ έχει χώρο πίσω από την Λεόντειο στη Νέα ΣμύρνηΗ ξεν
Προχωράει μέχρι τέλος τι εννοείς? Φραπέ ή μπριζόλα? Επίσης σίγουρα για λέμε xeniadeligianni στο instagram ??
Τη φωνάζω και έρχεται κατ οίκον. Αν όχι το καλύτερο αλλα απ τα καλύτερα αισθησιακά μασάζ , καμιά φορά πε΄ταει και το 6ρι έξω, αλλά μέχρι εκ΄τονωση με το χέρι η ρουφιάνα. Καύλαρος δε λέω αλλα... 60€ την ώρα χρεώνει κατ οίκον +20Ειναι η γνωστή αλίκη που είχε παλιότερα νημα εδώ και είχε γίνει ένας ψιλό χαμός.
Έκανε αισθησιακό μασάζ με χειρονακτικο τελείωμα.
Από όταν άνοιξε τον δικό της χώρο στην Αλεξάνδρας δεν ξέρω τι παιζει
Αδερφέ εγώ όταν την είχα φέρει σπίτι αν θυμάμαι καλά Καλοκαίρι του 21 το μασάζ της ήταν τεμπέλικο και βαρετό..Μετά από λίγο πράγματι έβγαλε το πλούσιο στήθος έξω και μου παίξε κάτι σαν φραπέ στο στήθος..Που και που τον έβαζε και στη γλώσσα-χείλια ..Σεξ δεν έκανε με τίποτα ισχύει..Μου έβγαζε όμως κάτι περίεργες μυρωδιές και μου είχε φανεί πιωμένη γι αυτό κ δεν την έφερα ξανά..Μπορεί να ήταν και η ιδέα μου όμως..Σίγουρα για μένα δεν άξιζε για δεύτερη φορά..Τη φωνάζω και έρχεται κατ οίκον. Αν όχι το καλύτερο αλλα απ τα καλύτερα αισθησιακά μασάζ , καμιά φορά πε΄ταει και το 6ρι έξω, αλλά μέχρι εκ΄τονωση με το χέρι η ρουφιάνα. Καύλαρος δε λέω αλλα... 60€ την ώρα χρεώνει κατ οίκον +20
Τηλέφωνο υπάρχει;Μέχρι φραπέ συν 10€ έχει χώρο πίσω από την Λεόντειο στη Νέα Σμύρνη
Φραπέ σκέτο?Μέχρι φραπέ συν 10€ έχει χώρο πίσω από την Λεόντειο στη Νέα Σμύρνη
εχουμε αναφερθει στην συγκεκριμενη,αυστηρα και μονο μασαζ,για εκτονωση το προχωραει με 100 ευρω(συνολο)λογικα για μπριζολα θα ζηταει 2-3 χιλιαρικαΚαλημερα,Συναγωνιστες τελικα στην γκαλινα στους αγιους αναργυρους πηγε κανεις οντως κανει φραπε? και μπριζολα?
Φίλε. γράφεις ένα μήνυμα κειμένου μέσω instaΚαλησπερα οποιος εχει τηλεφωνο απο maria koval ας στειλει
για ποια Γκαλίνα μιλάμε;εχουμε αναφερθει στην συγκεκριμενη,αυστηρα και μονο μασαζ,για εκτονωση το προχωραει με 100 ευρω(συνολο)λογικα για μπριζολα θα ζηταει 2-3 χιλιαρικα