Επίσης κατι μασάζ που λένε για ζευγαρια πχ Νηρηίδες στην πλάκα και έχουν αρκετά ακριβά, αν χαλαρώσει το ζευγάρι έχει μέρος για σεξ η τους λένε πάτε σπίτι σας?
Εγώ ιδανικά θα ήθελα μια γυναίκα μασέρ να φτιάξει εμένα και ένας άντρας μασέρ την κοπέλα μου και όταν γίνουμε τούρμπο και οι δυο να αποχωρήσουν οι ξένοι και να συνεχίσουμε μόνοι μας, τι λέτε ? Μπορώ να βρω κάτι τέτοιο? Τώρα το ποσό θα προχωρήσει ο άντρας μασέρ πχ μόνο χουφτωμα η και δάχτυλο είναι και κάτι που θέλω να το δούμε στην πράξη ....
Εγώ ιδανικά θα ήθελα μια γυναίκα μασέρ να φτιάξει εμένα και ένας άντρας μασέρ την κοπέλα μου και όταν γίνουμε τούρμπο και οι δυο να αποχωρήσουν οι ξένοι και να συνεχίσουμε μόνοι μας, τι λέτε ? Μπορώ να βρω κάτι τέτοιο? Τώρα το ποσό θα προχωρήσει ο άντρας μασέρ πχ μόνο χουφτωμα η και δάχτυλο είναι και κάτι που θέλω να το δούμε στην πράξη ....
Γνωριζει κανενας σας καποιον (επαγγελματια) να παμε με τας συζυγου για μασαζ? Να της κανει μασαζακι σ ολο το σωμα, οντας ολογυμνη, κ με ωραιο τροπο να χουφτωνει, να την παιζι με τα χερια του κ εγω παρων?