Νέα

Μασαζοπαπαρολογίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Εγ δεν εχω παει ακομα σε μασατζιδικο(πρωταρης εκει)
αλλα οταν παω δεν θελω ουτε σοσιαλ ουτε τιποτα,θελω pure fucking
χωρις να μιλανε η να επαινουν. :grin:
ελα ρε πήγες χθές , απλά δεν πέρασες ε΄ επειδή δεν βρήκες αυτό που έψαχνες...........

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Τότε πήγαινε σε στούντιο καλύτερα.

Εγω σε στουντιο δεν παω με τιποτα.
Οχι οτι δεν ειναι ωραια,απλα εχω παει 2-3 φορες και δεν με γεμισε.
Στο μασαζ ισως να μου αρεσει το στυλ σαν αγνωστο σε εμενα,μου αρεσει το περιβαλλον
που ειναι δηθεν και αρα μπορω να φτιαξω και ωραια σεναρια στο μυαλο μου.
Θα δουμε πως θα μου κατσει ομως. :grin:

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
ελα ρε πήγες χθές , απλά δεν πέρασες ε΄ επειδή δεν βρήκες αυτό που έψαχνες...........

Αρα στην ουσια δεν εχω παει,ναι ετσι εγινε οντως οπως ειπες.
Απλα δεν βρηκα μουνοτριχα καργα,μου αρεσει να το λεω. :grin:
Σε καποια κριτικη παλια που πετυχα καποιος ειχε πει οτι ειχε βρει
αλλα οταν πηγα(αργησα)δεν ηταν εκει τιποτα απο το θεμα μου.
Πιστευω οτι θα βρω καποια στιγμη,ειναι θεμα χρονου,προς το παρον βολευομαι
με καποιες Ελλεηνιδες οταν τυχαινει στα σκορπια. (γκουχ γκουχ) :grin:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΙ ΑΥΤΗ
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ΄ΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ

Γειά σας, εδώ ΄ναι το μασάζ;
δε θέλω λάδωμα , πειράζ ;
δε θέλω τρίψιμο και χάδια
ούτε κουβέντες, ούτε λάδια!

Ηρθα απλώς να σας γαμήσω
και ύστερα να σας αφήσω!
Δεν θέλω ούτε να μιλήσω,
ούτε να σας καλημερίσω !

Μόνο γαμήσι, νό κουβέντα
μπορεί να πάρω και Μερέντα,
δεν θέλω όμως να μιλάτε,
μόνο να μου τονε ρουφάτε !

Κι όταν θα φύγω αφού χύσω,
για να σας ξαναπροτιμήσω,
δεν θέλω ούτε γειά να πείτε,
σκασμός να πά να γαμηθείτε !
:grin:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν προς τον κ. Jerry 5 επιστολή:
Σίγουρα ξέρεις ότι αν ασχολείσαι με το σπορ αυτό συχνά, κάνεις γνωριμίες με κοπέλες (χωρίς να ξέρουν ποιός είσαι στο σάϊτ) οπότε μπορείς να μάθεις πολλά. Για τον n.smirni76 που έγραψα κάποτε σχετικά και με σένα, τελικά όπου και αν ρώτησα, κανείς δεν μου είπε το παραμικρό οπότε σταμάτησα να γράφω και του είπα και την γνώμη που έχω για αυτόν. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για σένα. Είσαι γνωστός σε κάθε παλιά μασατζού. Και θα μου πεις και τι με ενδιαφέρει εμένα. Πρέπει ο κάθε ένας που διαβάζει εδώ μέσα να ξέρει ποιός το γράφει.  Εξάλλου δεν είμαι ο μόνος που έχω γράψει για σένα. Υπάρχουν και άλλοι και άλλες. Και τους ξέρεις.  Η ενημέρωση λοιπόν όπως δεν είναι πάντα ευχάριστη για τις κοπέλες, δεν είναι και για τους γράφοντες.
Όσο για αποδείξεις, ομολογώ ότι δεν είναι εύκολο για μένα να σου πω ότι η τάδε ή ο τάδε μου είπε αυτό και αυτό. Καταλαβαίνεις το γιατί. Αλλά σε καλώ με το χέρι στην καρδιά να γράψεις (αφού είσαι και άντρας με αρχίδια) αν βολτάριζες στα μαγαζιά και άφηνες να εννοηθεί στο μπλα μπλα με τις κοπέλες ποιός είσαι και που γράφεις? Ναι ή όχι?
Αντιθέτως, όπου και να ρωτήσεις δεν υπάρχει περίπτωση να σου πει έστω και μια κοπέλα ποιός είμαι και αν με ξέρει. Γιαυτό έχω και το δικαίωμα να γράφω αυτά που γράφω. Γιατί πιστεύω ότι η ενημέρωση στο σάϊτ πρέπει να είναι ΣΦΑΙΡΙΚΗ.   

εδω  ειμαστε  λοιπον.   την  διαβασα  την επιστολη  σου .  μπραβο  σου.   σε ολα αυτα που σε ρωτησα ,  απαντησες  σε ολα.    απεδειξες οτι εισαι αντρας με αρχιδια.  ενταξει .  φτανει.      σου ειπαν κατι.  εμαθες κατι.  οτι σου δινουν πρεπει να το τρως ?  εισαι μεγαλο παιδι πια.  θα επρεπε να το ξερεις.  και αληθεια  να ηταν αυτα που εμαθες ,  υπαρχει ενα οριο.   μονο  τα ανθρωπακια   ξεπερνουν αυτο το οριο.     εμενα με ξερουν απο εδω μεσα και 30-40  ατομα  και τι ειμαι και ποιος ειμαι.   ξεκολλα .  προσπαθησε να με ξεπερασεις.   προσπαθησε να βρεις  κατι πιο ουσιαστικο και δημιουργικο  στη ζωη σου.  θα σου κανει καλο.   τωρα αν επιμενεις  να ασχολεισαι μαζι μου( αν και μπορω να κανω πολλα )  δεν θα κανω τιποτα απολυτως.(  ισα- ισα  που θα το διασκεδαζω ).  δεν με ενδιαφερει η γνωμη σου στο ξαναπα.            οι κοπελλες μιλουν  λες.  το ιδιο ειπες και πριν 2-3 μηνες.  το ιδιο παλι ειπες και αλλη μια φορα πιο παλια.   και μιλουν για μενα   ?  δεν εχουν αλλη  δουλεια  να κανουν  ?     εγω εχω να παω σε μασαζ  πανω απο 1,5 χρονο (  με εξαιρεση 2-3 φορες) .   πως γινεται  αυτο ?    παντα κυριος  εμπαινα και κυριος  εφευγα.(  σου απαντησα  στην ερωτηση  σου )  .   σε  αντιθεση  με σενα  που δεν απαντας ,  που εισαι κολλημενος και γραφεις  αρλουμπες και αερολογιες.   η  εσκεμμενα τα γραφεις   η μεχρι σε αυτο το σημειο φθανει το μυαλουδακι  σου  (  δεν εξηγειται  αλλιως.  ).          ειναι πολυ  ευκολο να καταλαβουν το νικ  σου.  εγω παντα εγραφα την ιδια η την αλλη μερα.   δεν περιμενα να περασουν μερες , για να γραψω κατι.   και τι εγινε αν καταλαβουν ποιος  εισαι ?  τους μυστικους πρακτορες παιζουμε  εδω  μεσα ?     ειδες τι σου απαντησε και το αλλο μελος ?  εσυ  για ποιο λογο πας  στα μασαζ ?  για να μαζευεις πληροφοριες για τον εναν η για τον αλλον ?   κοιτα να περνας  εσυ  παντα καλα, εκει που πας ( ξερεις  εσυ ).  και ασε την παραπληροφορηση ,  τις λασπολογιες  και το κιτρινισμα του τυπου.     γιαυτο   λοιπον σου λεω  σαν  σοβαρο μελος και αξιοπιστο που εισαι ,   και  στο ονομα   παντα  , της σωστης και σφαιρικης  ενημερωσης και  πληροφορησης  και των δικαιωματων που εχεις να γραφεις αυτα που γραφεις     ,  σοβαρεψου, μαζεψου και ασε τις σαχλαμαρες.    

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΙ ΑΥΤΗ
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ΄ΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ

Γειά σας, εδώ ΄ναι το μασάζ;
δε θέλω λάδωμα , πειράζ ;
δε θέλω τρίψιμο και χάδια
ούτε κουβέντες, ούτε λάδια!

Ηρθα απλώς να σας γαμήσω
και ύστερα να σας αφήσω!
Δεν θέλω ούτε να μιλήσω,
ούτε να σας καλημερίσω !

Μόνο γαμήσι, νό κουβέντα
μπορεί να πάρω και Μερέντα,
δεν θέλω όμως να μιλάτε,
μόνο να μου τονε ρουφάτε !

Κι όταν θα φύγω αφού χύσω,
για να σας ξαναπροτιμήσω,
δεν θέλω ούτε γειά να πείτε,
σκασμός να πά να γαμηθείτε !
:grin:

Καιρό είχαμε να σε ακούσουμε! ή σωστότερα να σε διαβάσουμε!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όρεξη που εχουνε κάποιοι πάντως...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
άστα , άστα.............

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Τότε πήγαινε σε στούντιο καλύτερα.
τα στουντιο ειναι πεταμα χρηματων... το μεγαλυτερο τους προβλημα ειναι οτι παρ'ολο που πχ για φουλ προγραμμα ζητουν απο 100 εως 150 ευρω... περιμενουν οτι ο πελατης θα τελειωσει σε 10 λεπτα λες και πληρωσε 20ρικο στη Φυλης...
ενω στα μασαζ με μερικες κοπελλες εισαι φουλ εμπλοκη για 45 λεπτα καθαρα... αν αντεχεις...

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Πολυ σπαμ ρε παιδες... :grin:

τελικα πρεπει να ανοιξει και ενα thread μασαζομαχιες/τι μασαζ?/pure ask(βρες ποιος κρυβεται πισω απ'το μασαζονέϊμ)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πολυ σπαμ ρε παιδες... :grin:

τελικα πρεπει να ανοιξει και ενα thread μασαζομαχιες/τι μασαζ?/pure ask(βρες ποιος κρυβεται πισω απ'το μασαζονέϊμ)

ναι ναι σωστά..όπως π.χ. βρείτε ποιός είναι ο μασαζοκατσαρόλης του σάιτ! :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Στο thread για Πατησίων και ασχολούμαστε με την Μαρία!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
θελετε να σας ποστάρω την αυτοβιογραφία του ντακοσέφη? απο τα χεράκια σας βλέπω ότι θέλετε.. :rockon: ωραία...λοιπόν...ξεκινάμε....μάλλον δεν ξεκινάμε τώρα είναι αργά..αύριο σας υπόσχομαι παπαρολογία μέγιστη όμως με γεγονότα πραγματικά  που έχουν συμβεί σε αυτόν τον κακομάγειρα που ούτε ψωμί με λάδι και ρίγανη δεν ξέρει να σερβίρει :2funny:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
θελετε να σας ποστάρω την αυτοβιογραφία του ντακοσέφη? απο τα χεράκια σας βλέπω ότι θέλετε.. :rockon: ωραία...λοιπόν...ξεκινάμε....μάλλον δεν ξεκινάμε τώρα είναι αργά..αύριο σας υπόσχομαι παπαρολογία μέγιστη όμως με γεγονότα πραγματικά  που έχουν συμβεί σε αυτόν τον κακομάγειρα που ούτε ψωμί με λάδι και ρίγανη δεν ξέρει να σερβίρει :2funny:
ρε αϊ πηγαινε καμια σκαβαντζου να συνερθεις που θες να ποσταρεις και αυτοβιογραφια.....εδω δεν μπορεις να διαβασεις ουτε το ανθολογιο α΄δημοτικου

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε αϊ πηγαινε καμια σκαβαντζου να συνερθεις που θες να ποσταρεις και αυτοβιογραφια.....εδω δεν μπορεις να διαβασεις ουτε το ανθολογιο α΄δημοτικου

με προσέβαλλες οικτρά με τη σκαβάτζου. Σε ότι αφορά το ανθολόγιο έχεις δίκο παλιομάγειρα

nikoo1234

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
kalhspera paidia.. kseroume mazatzoudes me gumnasmeno swma kai dunamh sta xeria gia teleio mazaz??
na einai polu dunates ,oxi pswfimia!! :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom