kalhspera paidia.. kseroume mazatzoudes me gumnasmeno swma kai dunamh sta xeria gia teleio mazaz??
na einai polu dunates ,oxi pswfimia!!
σουγκλάκος! (χοχοχο)
και γράφε ελληνικά, φίλε.
kalhspera paidia.. kseroume mazatzoudes me gumnasmeno swma kai dunamh sta xeria gia teleio mazaz??
Βάλανε σωλήνες και στο Ηρώδειο ??? :S :S
όχι αλλά θα χει ρωσίδες
Εκει ειναι για καλλιεργημενους ανθρωπους...δεν εχει ποικιλιες και ουζομεζεδεςάντε παίδες τα λέμε μεά. Πάω ηρώδειο για μονσερά καμπαγιέ...αγαπημένη μου! και αμα πεί τίποτα ο υποντακοσέγς λούπης βρίστε τον χυδαία.
Γιατι οχι;;στο τελος θα βαλουνε σωληνες και στο μαναβη της γειτονιας και δωρο πριβε με αγορα μισο κιλο αχλαδια αλλα δεν θα εχουμε ουτε ματσακι μαϊντανο να αγορασουμεΒάλανε σωλήνες και στο Ηρώδειο ??? :S :S
τσίμπησα με το παθο-αβαταρ !!!!!!
Εδω εγω οταν το ειδα το πρωι νομισα οτι απαντησε αυτος και πηγα να απαντησω
.Φορμίωνος δε μένεις ακόμη?
Ειναι γειτονακι δλδ???
Ειναι γειτονακι δλδ???
ναι ρε καλά που ζείς? αμα περνάς από τη φορμίωνος από το παλιό της κυρα γιάννας θα θυμάσαι έναν γύρω στο 1,45 με γαλότσα, κοκκινοτρίχη,με κίρινα νύχια και τρίχες στη μύτη που ανακάτευε σα χαιβάνι μια κατσαρόλα συνέχεια με διάφορα όσπρια(κάθε μέρα άλλαζε και όσπριο όπως μου λεγε..δηλ.την μιά μακαρόνια,την επόμενη μπεκρή μεζέ,την μεθεπόμενη ψαρονέφρι με αχινοσαλάτα κλπ)και είχε και μιά κόρνα που την βάραγε όταν τελείωνε το μαγείρεμα για να κάνει εντύπωση στην κυρα γιάννα μπάς και τον έβαζε μέσα να μαγειρεύει στο μαγαζί και να πάρει κανα μεροκαματάκι..τί νομίζεις?τέτοιος είναι..τον είχες για καλύτερο?
Τύπε παίζει να βρω καμία να ρθει για μασαζάκι τέτοια ώρα;
Έχεις κανά τηλ;
Και φαρμακειο να ανοιξεις απατο θα παει.....παρτο χαμπαρι επιτελους....πολυτεχνιτης και ερημοσπιτης εισαι....και λαμογιο....το εξωδικο που εστειλες ειναι ακυρο...ακομα και ο δικηγορος σε ειδε στουρνο και στα εφαγεπου είναι ο σκατομάγειρας? πάλι δικάσιμο τον περνάνε για δηλητηρίαση πελατών??????μα καλά πόσο μαλάκες εργοδότες υπάρχουν???? το γέλιο μεγάλο θα πέσει όταν πιστέψει ότι είναι ικανός μάγειρας και πάει να ανοίξει δικό του..Αν το κάνει αυτό εγώ θα πάω απέναντι να ανοίξω φαρμακείο και κλινική για πεπτικό αποκλειστικά!
Αλλαξε αμεσως αβαταρ - με μπερδεύεις!!!Τα γλαφυρα οχι....τα αλμυρα ομως;