Νέα

Μασαζοπαπαρολογίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
άντε παίδες τα λέμε μετά. Πάω ηρώδειο για μονσερά καμπαγιέ...αγαπημένη μου! :rockon: :rockon: και αμα πεί τίποτα ο υποντακοσέφης λούπης βρίστε τον χυδαία ακόμη και αν πεί σοφιστία,ακόμη και αν αυτό που θα πεί θα βοηθήσει τον επόμενο "φλέμινγκ" να ανακαλύψει την καινούρια "πενικιλλίνη" του..άντε με το υποχείριο του λαζάρου.. :s&m_2:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Βάλανε σωλήνες και στο Ηρώδειο ???  :think: :think: :S :S :P

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
άντε παίδες τα λέμε μεά. Πάω ηρώδειο για μονσερά καμπαγιέ...αγαπημένη μου! :rockon: :rockon: και αμα πεί τίποτα ο υποντακοσέγς λούπης βρίστε τον χυδαία.
Εκει ειναι για καλλιεργημενους ανθρωπους...δεν εχει ποικιλιες και ουζομεζεδες

Βάλανε σωλήνες και στο Ηρώδειο ???  :think: :think: :S :S :P
Γιατι οχι;;στο τελος θα βαλουνε σωληνες και στο μαναβη της γειτονιας και δωρο πριβε με αγορα μισο κιλο αχλαδια αλλα δεν θα εχουμε ουτε ματσακι μαϊντανο να αγορασουμε

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
:2funny: :2funny:
Εδω εγω οταν το ειδα το πρωι νομισα οτι απαντησε αυτος και πηγα να απαντησω :2funny:

μόλις σου κατετέθη μύνηση για υπεξαίρεση άβαταρ. Θα αντιμετωπίσεις και το αυτόφωρο σε λίγο.Φορμίωνος δε μένεις ακόμη?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
"Πάρτε τον από δώ!" Αυτή η φράση θα αντηχεί στις αυτιαγκούρες σου πανάθλιε μάγειρα κοπράνων των κατσαρίδων!ούτε αυτές δεν καταδέχονται να τις μαγειρέψεις!!!!!γλοιώδη έ γλοιώδη!

αλλά τί ακούω.....??????? αχ ναί....το τιτίβισμα του περιπολικού καλέ με τους μπλέ χαζοχύστες!!!!! κάνει...ίου ίου ίου ίου ίου! :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εφυγα λέμε για μονσερά....ένα φραπόγαλο στο ημίχρονο θέλω πρίν το χώσει ο τζιμπούρης και μετά τραγούδα με όσο θές μωρό μου!!! ΧΧΧΧΧΧΧΧ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!! :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
που είναι ο σκατομάγειρας? πάλι δικάσιμο τον περνάνε για δηλητηρίαση πελατών??????μα καλά πόσο μαλάκες εργοδότες υπάρχουν???? το γέλιο μεγάλο θα πέσει όταν πιστέψει ότι είναι ικανός μάγειρας :2funny: :2funny: :2funny: και πάει να ανοίξει δικό του..Αν το κάνει αυτό εγώ θα πάω απέναντι να ανοίξω φαρμακείο και κλινική για πεπτικό αποκλειστικά! :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ειναι γειτονακι δλδ??? :rolleyes:

ναι ρε καλά που ζείς? αμα περνάς από τη φορμίωνος από το παλιό της κυρα γιάννας θα θυμάσαι έναν γύρω στο 1,45 με γαλότσα, κοκκινοτρίχη,με κίρινα νύχια και τρίχες στη μύτη που ανακάτευε σα χαιβάνι μια κατσαρόλα συνέχεια με διάφορα όσπρια(κάθε μέρα άλλαζε και όσπριο όπως μου λεγε..δηλ.την μιά μακαρόνια,την επόμενη μπεκρή μεζέ,την μεθεπόμενη ψαρονέφρι με αχινοσαλάτα κλπ)και είχε και μιά κόρνα που την βάραγε όταν τελείωνε το μαγείρεμα για να κάνει εντύπωση στην κυρα γιάννα μπάς και τον έβαζε μέσα να μαγειρεύει στο μαγαζί και να πάρει κανα μεροκαματάκι..τί νομίζεις?τέτοιος είναι..τον είχες για καλύτερο?

Επισκέπτης
ναι ρε καλά που ζείς? αμα περνάς από τη φορμίωνος από το παλιό της κυρα γιάννας θα θυμάσαι έναν γύρω στο 1,45 με γαλότσα, κοκκινοτρίχη,με κίρινα νύχια και τρίχες στη μύτη που ανακάτευε σα χαιβάνι μια κατσαρόλα συνέχεια με διάφορα όσπρια(κάθε μέρα άλλαζε και όσπριο όπως μου λεγε..δηλ.την μιά μακαρόνια,την επόμενη μπεκρή μεζέ,την μεθεπόμενη ψαρονέφρι με αχινοσαλάτα κλπ)και είχε και μιά κόρνα που την βάραγε όταν τελείωνε το μαγείρεμα για να κάνει εντύπωση στην κυρα γιάννα μπάς και τον έβαζε μέσα να μαγειρεύει στο μαγαζί και να πάρει κανα μεροκαματάκι..τί νομίζεις?τέτοιος είναι..τον είχες για καλύτερο?

Τύπε παίζει να βρω καμία να ρθει για μασαζάκι τέτοια ώρα;
Έχεις κανά τηλ;

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
που είναι ο σκατομάγειρας? πάλι δικάσιμο τον περνάνε για δηλητηρίαση πελατών??????μα καλά πόσο μαλάκες εργοδότες υπάρχουν???? το γέλιο μεγάλο θα πέσει όταν πιστέψει ότι είναι ικανός μάγειρας :2funny: :2funny: :2funny: και πάει να ανοίξει δικό του..Αν το κάνει αυτό εγώ θα πάω απέναντι να ανοίξω φαρμακείο και κλινική για πεπτικό αποκλειστικά! :rockon:
Και φαρμακειο να ανοιξεις απατο θα παει.....παρτο χαμπαρι επιτελους....πολυτεχνιτης και ερημοσπιτης εισαι....και λαμογιο....το εξωδικο που εστειλες ειναι ακυρο...ακομα και ο δικηγορος σε ειδε στουρνο και στα εφαγε :2funny:

α και που εισαι.....τελος του μηνα παω αρχισεφ  πορτο καρρας :sunglasses:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Τα γλαφυρα οχι....τα αλμυρα ομως;

images
:grin: :grin: :grin: :2funny:
Αλλαξε αμεσως αβαταρ - με μπερδεύεις!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

τι θα κανεις στο Πορτο Καρας?? Μπελ μπόι??

Δεν είχες προταση για το "κατι καίγεται" στο ΤηλεΦΩΣ???  :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom