Νέα

Μασαζοπαπαρολογίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
κανω μεταπτυχιακο στην φυσιογνωμικη για να μην ξαναπεσω σε απατεωνα εργοδοτη που τρωει τις εισφορες σε σωληναδικα

ε δεν τρώγεσαι μωρε αδερφάκι μου!!! θα στα κολλήσω τα ρημάδια!!!!!

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Παντως σε αναζητηση καρλας μου εβγαλε αυτο

images

ε μαλλον θα την εκανε για αμαζονιο

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
τι γελάς ρε?με τον πόνο μου παίζεις?άντε μή σου πώ καμμιά κουβέντα.Δεν υπάρχει σάλεος...
Σαλεοι,πυχταλευρα και ευρα εχουν κατανεμηθει ισαξια στην λεωφορο.....πεσε το χρημα γιατι απο αυριο θα σε περιμενει σε ρολο πορτιερη ο ρακιτζης(οχι ο μωρο μου φατο-ο αλλος)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Παντως σε αναζητηση καρλας μου εβγαλε αυτο

images

ε μαλλον θα την εκανε για αμαζονιο

μπά για την είσοδο της φραντζή μου κάνει.. :grin:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16

Απ: Φωκ. Νέγρη 9-11 (Κυψέλη)
« Απάντηση #211 στις: σήμερα στις 20:14 » Παράθεση Τροποποίηση Διαγραφή  

--------------------------------------------------------------------------------
Παράθεση από: olym στις σήμερα στις 07:46
Άντε λοιπόν να πούμε γύριζαν τα μαγαζιά και όχι γυρίζουν. Γιατί και η Αγγελική είναι χρόνια στο κουρμπέτι. Δεν είναι νέα.
Αν συκοφαντώ κάποιον είναι ο Jerry 5 και όχι εσύ. Το φιρί φιρί πάει στο ότι ενώ ο συναγωνιστής sikos είχε μια απορία σχετικά με τον Jerry 5, και ενώ ξέρεις ότι έχετε κάποιο παρελθόν, αντί να αφήσεις τον ίδιο να απαντήσει, κάνεις το δικηγόρο του. Γιαυτό στην είπα. Γιατί στους γνωρίζοντες είναι γνωστός ο Jerry 5. Και νομίζω ότι δεν τον συκοφαντώ. Ο καθένας έχει την ιστορία του.
Αυτά, την καλημέρα μου και νάσαι καλά.

πιο παλια  τα  εβαζες με τον σμυρνη.     τωρα με μενα.   ποιος  νομιζεις οτι εισαι  ?  και με ποιο   δικαιωμα ?   παλι  απαντηση θελεις  απο μενα  ?  δεν πρεπει να πηγαινεις  καλα.         γιατι  ψαχνεσαι  αδικως ?      δεν  εχεις  τιποτα  αλλο  να  ασχοληθεις ?   εγω  ασχολουμαι  μαζι  σου ?   οπως κανω  εγω ,  το ιδιο  θα επρεπε  να κανεις  και  εσυ.     ολο  σου  απανταω   και ευχαριστημενος  δεν  εισαι.        δεν με συκοφαντεις .   δεν με ενδιαφερει η γνωμη  σου.    συνεχεια μπλεκεις τα πραγματα και μπλεκεσαι παντου.     δεν  ξερω το γιατι.     μου αρεσει η διαφημιση και η δυσφημιση.  παει να πει οτι δεν περνας  απαρατηρητος.    η πρωτη περιπτωση  φανερωνει αλλα πραγματα και η  δευτερη καποια αλλα εντελως  διαφορετικα.   αγαπητε  olym  καθοδηγεισαι απο καποιον ?   η  τα μαθαινεις απο καποιον- καποια ?  η  ειναι  δικη σου γνωμη ? (  και απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα ? )    παντως  ειτε  καθοδηγεισαι, ειτε τα μαθαινεις και κουτσομπολευεις  απο εδω και απο εκει  και με πιανεις  στο στομα  σου ,  με ποιο  δικαιωμα  αναφερεσαι  σε προσωπικα δεδομενα αλλουνου ?   οτι και αν κανει ο αλλος , τι σε νοιαζει  εσενα ?   αυτος  ειναι ο ρολος  σου  εδω  μεσα ?    αγαπητε γνωριζομαστε ?  οχι. θα ηθελες να με γνωρισεις ?  οχι.   δεν ειναι κακο και δεν σε υποτιμα  καθολου ,   το να σου πουνε  ψεματα και να τα πιστεψεις.  το να σε κοροιδεψουν, να  σε εξαπατησουν.  το να βγαλεις καποια λανθασμενα  συμπερασματα.  το να μην εχεις  σωστη κριση.   η και να λες και την αληθεια ακομη.  

αν  εισαι αντρας με αρχιδια (  και οχι αρχιδια αντρας )  βγες και γραψε  παντα μα παντα ον-λινε  οτι μου το ειπε το ταδε μελος.  μου το ειπε η ταδε μασατζου.   μου το ειπε το ταδε μαγαζι.  η αυτα που λεω ειναι δικη μου γνωμη.  

οποια περιπτωση και να παιζει και εχεις τα κοτσια  και θελεις να μετραει εδω μεσα ο λογος  σου και η γνωμη  σου  και οχι να παιζεις  το κρυφτουλι και τις κουμπαρες  ,  απαντησε  σε αυτα που σε ρωταω  και  θα σε παραδεχτω και εγω και ολα τα υπολοιπα μελη  που θα περιμενουν  την  απαντηση   σου.      να εισαι ομως  συγκεκριμενος  , με αποδειξεις με επιχειρηματα.    

θα αντιγραψω  το κειμενο  αυτο  και στις παπαρολογιες.   η  συνεχεια  εκει.  

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν προς τον κ. Jerry 5 επιστολή:
Σίγουρα ξέρεις ότι αν ασχολείσαι με το σπορ αυτό συχνά, κάνεις γνωριμίες με κοπέλες (χωρίς να ξέρουν ποιός είσαι στο σάϊτ) οπότε μπορείς να μάθεις πολλά. Για τον n.smirni76 που έγραψα κάποτε σχετικά και με σένα, τελικά όπου και αν ρώτησα, κανείς δεν μου είπε το παραμικρό οπότε σταμάτησα να γράφω και του είπα και την γνώμη που έχω για αυτόν. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για σένα. Είσαι γνωστός σε κάθε παλιά μασατζού. Και θα μου πεις και τι με ενδιαφέρει εμένα. Πρέπει ο κάθε ένας που διαβάζει εδώ μέσα να ξέρει ποιός το γράφει.  Εξάλλου δεν είμαι ο μόνος που έχω γράψει για σένα. Υπάρχουν και άλλοι και άλλες. Και τους ξέρεις.  Η ενημέρωση λοιπόν όπως δεν είναι πάντα ευχάριστη για τις κοπέλες, δεν είναι και για τους γράφοντες.
Όσο για αποδείξεις, ομολογώ ότι δεν είναι εύκολο για μένα να σου πω ότι η τάδε ή ο τάδε μου είπε αυτό και αυτό. Καταλαβαίνεις το γιατί. Αλλά σε καλώ με το χέρι στην καρδιά να γράψεις (αφού είσαι και άντρας με αρχίδια) αν βολτάριζες στα μαγαζιά και άφηνες να εννοηθεί στο μπλα μπλα με τις κοπέλες ποιός είσαι και που γράφεις? Ναι ή όχι?
Αντιθέτως, όπου και να ρωτήσεις δεν υπάρχει περίπτωση να σου πει έστω και μια κοπέλα ποιός είμαι και αν με ξέρει. Γιαυτό έχω και το δικαίωμα να γράφω αυτά που γράφω. Γιατί πιστεύω ότι η ενημέρωση στο σάϊτ πρέπει να είναι ΣΦΑΙΡΙΚΗ. 

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Για τον n.smirni76 που έγραψα κάποτε σχετικά και με σένα, τελικά όπου και αν ρώτησα, κανείς δεν μου είπε το παραμικρό οπότε σταμάτησα να γράφω και του είπα και την γνώμη που έχω για αυτόν. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για σένα. Είσαι γνωστός σε κάθε παλιά μασατζού. 

Δηλαδή θέλεις να μάς πεις, ότι όταν πηγαίνεις στα μασατζίδικα, στα πλαίσια του social time ρωτάς τις κοπέλες να σού πουν αν ξέρουν τον όποιον n.smirni76, jerry5; Και αν σού πουν ναι, τις ρωτάς ποιά είναι η γνώμη τους για τον όποιον n.smirni76, jerry5; Από τα γραφόμενά σου πάντως, δίνω καταφατικές απαντήσεις στα ρητορικά ερωτήματα που έθεσα.

Δίνοντας λοιπόν καταφατική απάντηση στα παραπάνω ρητορικά ερωτήματά μου, δεν καταλαβαίνω γιατί ασκείσαι σε αυτό το κουτσομπολιό. Υπάρχουν και πιο ευχάριστα πράγματα να κουβεντιάσεις με τις κοπέλες στο social time..

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τι social time και παπαριες... πιπα κωλο εμπλοκη... σιγα μην κουβεντιασουμε κι ολας με αυτες τις τιμες... καθε λεπτο ειναι πολυτιμο, εκτος αν γινονται οι ερωτησεις την ωρα της πιπας και οι απαντησεις δινονται την ωρα του κωλου...
χρειαζομαστε και μια στενογραφο να κραταει τα πρακτικα...
πωπω κι αλλα εξοδα... αγχωθηκα

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
τι social time και παπαριες... πιπα κωλο εμπλοκη... σιγα μην κουβεντιασουμε κι ολας με αυτες τις τιμες... καθε λεπτο ειναι πολυτιμο, εκτος αν γινονται οι ερωτησεις την ωρα της πιπας και οι απαντησεις δινονται την ωρα του κωλου...
χρειαζομαστε και μια στενογραφο να κραταει τα πρακτικα...
πωπω κι αλλα εξοδα... αγχωθηκα

Όταν λέω "social time" (επηρεασμένος από την αντίστοιχη ορολογία στο χώρο των CG) εννοώ την κουβεντούλα στο σαλόνι πριν την είσοδο και μετά την έξοδο από το δωμάτιο, καθώς και το χρόνο που αντιστοιχεί στο μασάζ μέσα στο δωμάτιο.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ε να μην υποκρινομαστε οτι παμε για το μασαζ...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
251.449
Πόντοι
46.232
Όταν λέω "social time" (επηρεασμένος από την αντίστοιχη ορολογία στο χώρο των CG) εννοώ την κουβεντούλα στο σαλόνι πριν την είσοδο και μετά την έξοδο από το δωμάτιο, καθώς και το χρόνο που αντιστοιχεί στο μασάζ μέσα στο δωμάτιο.
ναι το social time παντού υπάρχει...............

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
εγώ πάντως πάω και για το μασάζ........

Εγ δεν εχω παει ακομα σε μασατζιδικο(πρωταρης εκει)
αλλα οταν παω δεν θελω ουτε σοσιαλ ουτε τιποτα,θελω pure fucking
χωρις να μιλανε η να επαινουν. :grin:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Εγ δεν εχω παει ακομα σε μασατζιδικο(πρωταρης εκει)
αλλα οταν παω δεν θελω ουτε σοσιαλ ουτε τιποτα,θελω pure fucking
χωρις να μιλανε η να επαινουν. :grin:

Τότε πήγαινε σε στούντιο καλύτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom