Νέα

Μασαζοπαπαρολογίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
ε ναί λοιπόν!Στο δρομοκαίτειο είμαι και μιλάω στο τηλέφωνο χωρίς σύρμα και κάρτα σίμ και ναί!ε ναί!είμαι καλά και πάω διακοπές. Εσύ σκατομάγειρα της τοξικής μπεσαμέλ και του "ορεκτικού φαντασιώνεσθαι γραβιέρα με μέλι και σουσάμι" κάτσε εδώ και βράσε στης καισαριανής τη μπιχλοταβέρνα!
Αφιερωμενο τοτε.....

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
ουξω πούστ χεβμετάλι όπως λέν και στα χωράφια μου στα τρίκαλα
Δεν ειμαι χεβυμεταλι ρε μπαμια...

Οριστε να μην λες.....αφιερωμενο στον Δασουλη....καλα που χαθηκε αυτος;;;μαλλον θα μαζεψε λεφτα...

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
Na ρωτησω κατι??αν θελει καποιος να παει σε μασαζ κυριακη βραδυ μονο στο ιουλιανου excutive θα βρει ανοιχτο???μονο αυτη τη μερα με βολευει κ δεν βρισκω τιποτα αλλο ανοιχτο οποιος μπορει να βοηθησει

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
σε λάθος θέμα ρώτησες...
υπάρχει θέμα Μασατζήδικα ανοιχτά την Κυριακή...
πάντως πχ και στη Πατησίων το καινούργιο ανοιχτό είναι...

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Σαν χθες πριν ενα χρονο,εκανε την επανεμφανιση αυτη η θρυλικη μορφη του μπουρδελα κομ που ακουγε στο ονομα vasos.Φανερα μεταμελημενος μας αφησε για αλλη γη αλλα μερη,προκειμενου να εξαγνιστει για τια αμαρτιες και εκεινες τις λιστες με τα καλυτερα φραπεδοπριβε της αθηνας....που να ειναι αραγε αυτη η ψυχη,ποια φυλη του κοσμου να τρωει τωρα τα φλοκια της τιμημενης γκρεϊπφρουτιερας του;

οριστε και το ποστ:
γιατί μωρέ,τί σου προσφέρω?μόνο σαββατιάτικες φραποροστερικές ενημερώσεις του κώλου,ήτοι προτροπή στην νεολαία(μεγάλη και μικρή) να περνάνε από τον "καταστροφέα" το μηνιάτικο χωρίς να λάβουν ουσιαστικά τίποτα παρά μόνο κενό!ειλικρινά ντρέπομαι για ότι έχω κάνει

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
που να ειναι αραγε αυτη η ψυχη,ποια φυλη του κοσμου να τρωει τωρα τα φλοκια της τιμημενης γκρεϊπφρουτιερας του;

:2funny:  ξαναχτυπησες μεγαλε.  αυτο το θρεντ σου παει πολυ.  για την παρτη σου φτιαχτηκε.  εσυ που εισαι ομως ? 

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
ώπα επέστρεψες παπαρολόγε?έλα να σε παπαρολογήσω λίγο
δεν επεστρεψα ρε....κουφονησια ειμαι και κλεβω σημα απο το κεντρικο αντισκηνο του καμπιγκ........γι'αυτο λεγε γρηγορα το ποιον της φωτεινης απο 77-79

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δεν επεστρεψα ρε....κουφονησια ειμαι και κλεβω σημα απο το κεντρικο αντισκηνο του καμπιγκ........γι'αυτο λεγε γρηγορα το ποιον της φωτεινης απο 77-79

πάλι για σερίφησσες θα μιλάμε?ασχολήσου ρε με καμμιά κουφιονησιώτισα μασατζού

Επισκέπτης
Na ρωτησω κατι??αν θελει καποιος να παει σε μασαζ κυριακη βραδυ μονο στο ιουλιανου excutive θα βρει ανοιχτο???μονο αυτη τη μερα με βολευει κ δεν βρισκω τιποτα αλλο ανοιχτο οποιος μπορει να βοηθησει

δες συγγρού ,golden κλπ

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Δείτε ελέφαντα να προσφέρει... μασάζ σώματος -------> Δεν διαφέρει και πολύ το βιντεάκι αυτό για πολλά κουρίτσια στα ελαιοτριβεία μας

:2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Δείτε ελέφαντα να προσφέρει... μασάζ σώματος -------> Δεν διαφέρει και πολύ το βιντεάκι αυτό για πολλά κουρίτσια στα ελαιοτριβεία μας

Να ένα ωραίο κουϊζ: Ποιές λαδοκόρες κάνουν παρόμοιο μασάζ με το συμπαθές τετράποδο?

:grin: :grin: :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλώς ήρθες παπαρολόγε νο2 από τη λίμνη της κάρλας! :boobies: :boobies:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
που είσαι ρε? στην κουζίνα της καισαριάνης? :2funny: τί φτιάχνς φακές αλα πολίτα? :rockon:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
που είσαι ρε? στην κουζίνα της καισαριάνης? :2funny: τί φτιάχνς φακές αλα πολίτα? :rockon:
κανω μεταπτυχιακο στην φυσιογνωμικη για να μην ξαναπεσω σε απατεωνα εργοδοτη που τρωει τις εισφορες σε σωληναδικα

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6

ειναι , οπως τα ειπε ο σμυρνης .
:2funny: :2funny: :2funny:
κατι σε τετοιο μου θυμιζει αυτο

images

:P :P *P *P :crazy: :crazy: :headbang2: :headbang2: :P :P :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom