Νέα

Μασαζοπαπαρολογίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
:headbang: :headbang:.....Χρειαζομαι επειγοντωs μασαζ  :grin: :grin: :grin:
Ενα π χρειάζεσαι σκατόγερε οχι μασάζ. :grin:

big_NA-100.jpg

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

και εγω παντα  την αληθεια εγραφα , απο τοτε που γραφτηκα εδω  μεσα.  στο ελεγα   φιλε μου οτι καποτε θα βγεις και  κερατας και ζημιωμενος.   ετσι την επαθα και εγω τοτε με καποιο συγκεκριμενο  μαγαζι , που ειχα πει καποιες  αληθειες.    δικαιωθηκα βεβαια αργοτερα.   αλλα   ειχαν   προηγηθει   ψευδη  -  συκοφαντιες-  κακοχαρακτηρισμοι -  ραδιοαρβυλες - κακεχεντρεια -  δηλητηριο οχιας   :2funny:     θυμασαι απο ποιον.         ισχυει πια το εξης.    πες μου ψεματα να σε πιστεψω  .   ενα σωστο που ειπε καποιος   :2funny:  ηταν το εξης.  οταν ανακατευεσαι με τα πιτουρα σε τρωνε οι κοτες. 

Άτιμη κενωνία !!! ;)
:-*

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
αληθεια ρε παιδιά ο λούπ που χάθηκε?μπάς και κάηκε στις φλόγες της κερατέας? ανησυχώ γιατί τον έστειλα σε ένα κέιτερινγκ μιάς ξαδέρφης ενός φίλου μου από το άλμα άτι στην κερατέα το σάββατο(βλέπετε του έχω υποχρέωση από το παρελθον) και από τότε άφαντος...ας είναι ελαφρύ το χώμα.. :'( :'( :'(
Καλα,καλα...
Ετοιμασου για συραφη της ραμβοειδους κατουροσχισμης,με συνεπεια την κατακρατηση πυχταλευρου η οποια επιφερει διογκωση των γεννητικων οσχεων
Σημερα κιολας μου τηλεφωνησε ο κουμπαρος σου ο Βασος απο το μακρινο τσιμπουτι(εκει ειναι τελευταια...πουλαει φιδε και τορτελινια απο αποξηραμενο πυχταλευρο στις ντοπιες φυλες)και μου ειπε οτι δεν παει αλλο η κατασταση σου...καθημερινα δεχεται δεκαδες τηλεφωνηματα απο σωληνοιδρυματα για παραπονα πελατων,οι οποιοι δεχονται κατα ρυπας βολες εκρου υγροποιημενου υλικου,ρομβοειδους διαμετρηματος.Η αποκολληση αμφιβληστροειδους παει συννεφο στη λεωφορο της αμαρτιας.Το ποτηρι βεβαια ξεχειλισε οταν ο αντωνης σαμαρας διερχομενος τη συγγρου στο υψος baby gold και lido,δεχθηκε πυρα και ως γνωστον η αποκολληση του χτυπησε την πορτα.
Γι'αυτο μου ειπε οτι ερχεται εκτακτως ελλαδα μεσα στην εβδομαδα με τη συνοδεια του ντοπιου φυλαρχου ο οποιος ειδικευεται σε επεμβασεις πυχταλευρίασης.Μου εστειλε και φωτο με δικους του

Συνημμένα

• pyxtalevriasi.jpg
    pyxtalevriasi.jpg
    36,6 KB · Εμφανίσεις: 25

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
  ασε τα λογια και ελα ρε λουπ .    να γραψουμε τιποτα. [size=15pt]να αναμετρηθουμε[/size]  :tooth:    δεν θυμαμαι να σε εχω δει εκει που λες.
Να αναμετρηθουμε οπου θες...σε φαϊ,σε πιοτο,σε σουζες(τελευταια φορα εκει πατησιων που βρεθηκαμε ειχες ριξει μια καλη απο αγ.μελετιου μεχρι μουσειο)
Μονο σε σκαλες μην παμε κοντρα....εκει εισαι ναμπερ ουαν

Συνημμένα

• jerry vertical marathon.jpg
    jerry vertical marathon.jpg
    108,6 KB · Εμφανίσεις: 26

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Καλα,καλα...
Ετοιμασου για συραφη της ραμβοειδους κατουροσχισμης,με συνεπεια την κατακρατηση πυχταλευρου η οποια επιφερει διογκωση των γεννητικων οσχεων
Σημερα κιολας μου τηλεφωνησε ο κουμπαρος σου ο Βασος απο το μακρινο τσιμπουτι(εκει ειναι τελευταια...πουλαει φιδε και τορτελινια απο αποξηραμενο πυχταλευρο στις ντοπιες φυλες)και μου ειπε οτι δεν παει αλλο η κατασταση σου...καθημερινα δεχεται δεκαδες τηλεφωνηματα απο σωληνοιδρυματα για παραπονα πελατων,οι οποιοι δεχονται κατα ρυπας βολες εκρου υγροποιημενου υλικου,ρομβοειδους διαμετρηματος.Η αποκολληση αμφιβληστροειδους παει συννεφο στη λεωφορο της αμαρτιας.Το ποτηρι βεβαια ξεχειλισε οταν ο αντωνης σαμαρας διερχομενος τη συγγρου στο υψος baby gold και lido,δεχθηκε πυρα και ως γνωστον η αποκολληση του χτυπησε την πορτα.
Γι'αυτο μου ειπε οτι ερχεται εκτακτως ελλαδα μεσα στην εβδομαδα με τη συνοδεια του ντοπιου φυλαρχου ο οποιος ειδικευεται σε επεμβασεις πυχταλευρίασης.Μου εστειλε και φωτο με δικους του

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[size=40pt]EPIC !!!!!!!!!!![/size]

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Ο παθος τι εγινε ρε παιδια;;
Μετα τη μηνυση του σαμαρα για σωματικη βλαβη απο αμελεια,εφυγε ταϋλανδη για να αποφυγει το αυτοφωρο....φημες λενε οτι ladyboys του πηραν το μυαλο και την ψυχη....ας ειναι ευκολοδιαβατη η bungla road στην pattaya που τον φιλοξενει :- :-

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ο παθος τι εγινε ρε παιδια;;
Μετα τη μηνυση του σαμαρα για σωματικη βλαβη απο αμελεια,εφυγε ταϋλανδη για να αποφυγει το αυτοφωρο....φημες λενε οτι ladyboys του πηραν το μυαλο και την ψυχη....ας ειναι ευκολοδιαβατη η bungla road στην pattaya που τον φιλοξενει :- :-

άρτι αφιχθείσα από πατάγια όπου ...κατα λάθος είχα βρεθεί καθότι πηγαίνοντας προς αντίς αμπέμπα(και όχι τζιμπουτί ηλίθιε κακομάγειρα της φασολάδας του τάγματος των οσχεοπαθούντων του ορμενίου) αφού ο μαλάκας ο πιλότος ήτανε στριπάκιας και πιάνοντας την κουβέντα ξεχάστηκε να βάλει τις μοίρες που έπρεπε και βρεθήκαμε πάνω από την πόλη χόμς στη συρία με αποτέλεσμα παραλίγο να τιναχτούμε στον αέρα από τους συριοφάιτερ που μας πέρασαν για τουρκαλάδες...εκεί που του λεγα για τη φράπα της μαρίνας ακουσε το θρόισμα του μπαζούκ σουτζούκ(ή αλλιώς σφαίρα στα συριακά) και ανέβηκε στα 30000 πόδια με αποτέλεσμα να φτάσουμε μέχρι ουλάν μπατόρ και σινικό τείχος...μιλάμε για τον μαλάκα στριπάκια της Αθήνας που μου κατσε να ναι και πιλότος!!!!!!σκεψου βλακομάγειρα με την ηλίθια φάτσα μου έλεγε ότι είναι μέγας γνώστης του αθηναικού στριπογίγνεσθαι και όταν τον ρώτησα που είναι το αφροδιτη μου είπε στη απέραθο της νάξου!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking:Εν τέλει προσγειωθήκαμε στην μπανγκόγκ μετά από παρέμβαση του θείου μου πρέσβη της βιρμανίας που έτυχε να χε πάει για μασάζ στα πουκέ μονοήμερη(ευτυχώς το αεροπλάνο είχε και γκαζοκινητήρα και δεν ξεμείναμε απο καύσιμα)...τα υπόλοιπα από κοντά..

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχουμε λεφτά, δεν πάμε μασάζ, δεν υπάρχουν κριτικές άρα θα γίνουμε συγγραφείς. Που θα πάει θα σκάσει και κανένα νόμπελ εδώ μέσα.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
άρτι αφιχθείσα από πατάγια όπου ...κατα λάθος είχα βρεθεί καθότι πηγαίνοντας προς αντίς αμπέμπα(και όχι τζιμπουτί ηλίθιε κακομάγειρα της φασολάδας του τάγματος των οσχεοπαθούντων του ορμενίου) αφού ο μαλάκας ο πιλότος ήτανε στριπάκιας και πιάνοντας την κουβέντα ξεχάστηκε να βάλει τις μοίρες που έπρεπε και βρεθήκαμε πάνω από την πόλη χόμς στη συρία με αποτέλεσμα παραλίγο να τιναχτούμε στον αέρα από τους συριοφάιτερ που μας πέρασαν για τουρκαλάδες...εκεί που του λεγα για τη φράπα της μαρίνας ακουσε το θρόισμα του μπαζούκ σουτζούκ(ή αλλιώς σφαίρα στα συριακά) και ανέβηκε στα 30000 πόδια με αποτέλεσμα να φτάσουμε μέχρι ουλάν μπατόρ και σινικό τείχος...μιλάμε για τον μαλάκα στριπάκια της Αθήνας που μου κατσε να ναι και πιλότος!!!!!!σκεψου βλακομάγειρα με την ηλίθια φάτσα μου έλεγε ότι είναι μέγας γνώστης του αθηναικού στριπογίγνεσθαι και όταν τον ρώτησα που είναι το αφροδιτη μου είπε στη απέραθο της νάξου!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking:Εν τέλει προσγειωθήκαμε στην μπανγκόγκ μετά από παρέμβαση του θείου μου πρέσβη της βιρμανίας που έτυχε να χε πάει για μασάζ στα πουκέ μονοήμερη(ευτυχώς το αεροπλάνο είχε και γκαζοκινητήρα και δεν ξεμείναμε απο καύσιμα)...τα υπόλοιπα από κοντά..
Παλι μπουρδελο τα΄κανες...

Εχυνες απο τα 30000 ποδια και οι επιστημονες στον επιταχυντη νομισαν οτι ανακαλυψαν το μποζονιο χιγκς

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Η ιστορία έχει αρχίσει και κουράζει.

2-3 γενικά θρεντ και τέλος.

Τα υπόλοιπα είναι για ασκήσεις σπάμινγκ, παπαρομπουρδολογίες, προμοτάρισμα, ίντριγκες, wannabe νταβάδες, "βρείτε τον κλωνο", κλπ.

Εμετική κατάσταση.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Η ιστορία έχει αρχίσει και κουράζει.

2-3 γενικά θρεντ και τέλος.

Τα υπόλοιπα είναι για ασκήσεις σπάμινγκ, παπαρομπουρδολογίες, προμοτάρισμα, ίντριγκες, wannabe νταβάδες, "βρείτε τον κλωνο", κλπ.

Εμετική κατάσταση.
Ε ναι...
Εχεις προσφερει και πολλα ποστ στα μασατζιδικα και χανονται αναμεσα στις ασκησεις

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
σωστός
ναι μπορεί να έχει προσφέρει μόνο 4 πόστ..........
αλλά μάλλον έχει αφιερώσει ώρες να διαβάζει τα έτοιμα που οι άλλοι που του τα προσφέρουν στο πίάτο...
κλασσικός...έχει και γνωμη και κάνει πόστ σε ένα θέμα που έχει θέμα μασαζοπζπζρολογιές...τι να πεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom