Νέα

Μασαζοπαπαρολογίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
να το πώ να το πώ....
κάπου πάει το μυαλό μου...........

γιατι  ομως  αυτη  η  συμπεριφορα  ?  ποτε  δεν  εχει  ξαναγινει  κατι αναλογο , απο την μερια  κανενος μαγαζιου μεχρι τωρα.  και μαλιστα προς μελη που απο εδω μεσα, τα οποια λιγο-πολυ  τα γνωριζουμε, και ξερουμε τι ρολο παιζουν και τι ειναι.     

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.063
Πόντοι
46.232
άστο τι το ψάχνεις.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.063
Πόντοι
46.232
εγώ έχω πολλές...αλλά ποιος θα μου τις απαντήσει δεν ξέρω....

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
n.smirni76 τελικά μυαλό δεν βάζεις. Μια ζωή τσιράκι του δάσκαλου. Τουλάχιστον εκείνος είναι έξυπνος. Και μην αρχίσεις πάλι τα p.m.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.063
Πόντοι
46.232
n.smirni76 τελικά μυαλό δεν βάζεις. Μια ζωή τσιράκι του δάσκαλου. Τουλάχιστον εκείνος είναι έξυπνος. Και μην αρχίσεις πάλι τα p.m.
ρε φιλαράκι Γιωργάκη άντε στο δωματιάκι σου , αν ξέρεις κάτι και θέλεις να το πεις πές.....
καλοκαίρια σε και έχει πολλές μύγες έεεε?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.063
Πόντοι
46.232
γιά πές μας σε τι δεν βάζω μυαλό.....
μάλλον το κατ έχεις το θέμα της μασαζοπαπαρολογίας γιατί  μόνο έσυ φαίνεται να κατάλαβες γιατί μιλούσαμε...
είδες να αναφέρομε κάπου?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

ελα ρε olym,    μην λεμε τετοια   και  δημιουργουνται παρεξηγησεις μεταξυ μας.  δεν κανει.     καμμια φορα κανουμε και λιγη πλακα.          δεν ειναι τσιρακι κανενος.    απλα  συμφωνουμε  σε  καποια  πραγματα.      και αυτος εξυπνος ειναι,   οπως και ολοι.  αν δεν ηταν ,  δεν θα ειχε  αυτη την θεση που εχει , εκει που δουλευει(  αντικειμενικα το λεω ).

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κατ΄αρχήν όχι Γιωργάκη γιατί δεν έχουμε κάνει και μαζί φαντάροι.
Εγώ δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι πελάτης και φίλος με την Κατερίνα. (Κατερινιώτης) 3Χ60 περίπου μηνιαίως δίνω. Εσύ βέβαια δεν μας έχεις πει τι ρόλο παίζεις. Βέβαια πάντα το δεύτερο ρόλο αλλά προσπάθησε γιατί υπάρχει και¨Οσκαρ Β΄αντρικού ρόλου.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.063
Πόντοι
46.232
δεν χρειάζομαι υποστήριξη , ειδικά για να τα βγάλω πέρα με τέτοια άτομα που δεν έχουν αντίληψη...
και δεν καταλαβαίνουν.....
και νομίζουν ότι πίσω απ όλα κάτι κρύβεται....  

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
γιά πές μας σε τι δεν βάζω μυαλό.....
μάλλον το κατ έχεις το θέμα της μασαζοπαπαρολογίας γιατί  μόνο έσυ φαίνεται να κατάλαβες γιατί μιλούσαμε...
είδες να αναφέρομε κάπου?

Διάβασε αυτό και πες μου Jerry αν είναι έξυπνος. Κοινωνικά έξυπνος. Στα μαθηματικά ή στους υπολογιστές μπορεί να είναι αετός

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.063
Πόντοι
46.232
Κατ΄αρχήν όχι Γιωργάκη γιατί δεν έχουμε κάνει και μαζί φαντάροι.
Εγώ δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι πελάτης και φίλος με την Κατερίνα. (Κατερινιώτης) 3Χ60 περίπου μηνιαίως δίνω. Εσύ βέβαια δεν μας έχεις πει τι ρόλο παίζεις. Βέβαια πάντα το δεύτερο ρόλο αλλά προσπάθησε γιατί υπάρχει και¨Οσκαρ Β΄αντρικού ρόλου.
ακριβός....γι αυτό αναφέρθηκα σε μύγες...
είπα κάτι για σένα...
εσύ αφού δεν πήγαμε μαζί φαντάροι(πως θα μπορούσαμε άλλωστε με την διαφορά ηλικίας που έχουμε) οπότε Γιώργο γιατί μου την λες χωρίς να ξέρεις σε τι αναφερόμουν

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Διάβασε αυτό και πες μου Jerry αν είναι έξυπνος. Κοινωνικά έξυπνος. Στα μαθηματικά ή στους υπολογιστές μπορεί να είναι αετός

παντως ,   εσυ   olym  απο  οτι  θυμαμαι, δεν ησουν ποτε επιθετικος .  οπως κανουν καποιοι (  για λογους που μονο αυτοι ξερουν ) .  ειτε εχουν δικιο, ειτε αδικο.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δεν χρειάζομαι υποστήριξη , ειδικά για να τα βγάλω πέρα με τέτοια άτομα που δεν έχουν αντίληψη...
και δεν καταλαβαίνουν.....
και νομίζουν ότι πίσω απ όλα κάτι κρύβεται....  

Γυρίζω σε αυτά τα μαγαζιά τουλάχιστον 20 χρόνια. Τα έχω ζήσει από τότε που ήταν επιτυχία να καταφέρεις να έχεις μια χειροεκτόνωση. Πέρασαν τα χρόνια και όπως όλα τα πράγματα εξελίχθηκαν και τα μασατζίδικα. Αυτό τον καιρό υπάρχουν 4-5 τέτοια μαγαζιά που χαίρεσαι να μπεις μέσα από καθαριότητα φιλικότητα και προσωπικό. Αντί λοιπόν να θεωρούμε όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το σπορ αυτό σαν κατάκτηση αυτούς τους χώρους, μετά από αυτά που έγιναν την πρωτομαγιά, πως να μην πάει το μυαλό μου ότι κρύβονται άλλα.......
Το ίδιο θα έλεγα και για τα άλλα μαγαζιά αυτού του επιπέδου αν ήξερα ότι είχες περάσει για.......ψιλοκουβέντα. Να είσαι σωστός γιατί έχουμε ανάγκη την εμπειρία σου και την κριτική σου.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
 παντως ,   εσυ   olym  απο  οτι  θυμαμαι, δεν ησουν ποτε επιθετικος .  οπως κανουν καποιοι (  για λογους που μονο αυτοι ξερουν ) .  ειτε εχουν δικιο, ειτε αδικο.

Αν είμαι λίγο επιθετικός να ζητήσω συγνώμη αλλά δεν έγραψα εγώ το όνομα του φίλου σου, παρόλο που το γνωρίζω. Είναι δυνατόν τόσα χρόνια να μην γνωρίζουμε ο καθένας διάφορα για τους συναγωνιστές ? Βλέπεις οι κοπέλες έχουν το στόμα ανοιχτό όχι μόνο για μόρια αλλά και για να μιλούν. Ένα μπουρμπουάρ χρειάζεται μόνο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.063
Πόντοι
46.232
ας το λήξουμε εδώ....
εγώ απο την πρώτη μέρα που ασχολήθηκα με το λάδι μετέφερα ότι έζησα..είτε θετικό είτε αρνητικό...
ποτέ δεν ήμουν ούτε θα είμαι φερέφωνο άλλον(όπως κάνουν άλλοι και έιναι στο απυρόβλητο) γιατί αυτό με αηδιάζει και το σιχαίνομαι....
γράφω αυτά ΄που ζώ..τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο....
σε άλλους θα έπρεπε να την λές και όχι σε μένα....  

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.063
Πόντοι
46.232
Αν είμαι λίγο επιθετικός να ζητήσω συγνώμη αλλά δεν έγραψα εγώ το όνομα του φίλου σου, παρόλο που το γνωρίζω. Είναι δυνατόν τόσα χρόνια να μην γνωρίζουμε ο καθένας διάφορα για τους συναγωνιστές ? Βλέπεις οι κοπέλες έχουν το στόμα ανοιχτό όχι μόνο για μόρια αλλά και για να μιλούν. Ένα μπουρμπουάρ χρειάζεται μόνο.
έδω θέλω να πώ πώς κάνεις λάθος....και στο λέω εγώ που δεν έχω δώσει ποτέ πουρμπουάρ....
απλά είναι στη φύση τους να μιλούν.....οι κοπέλες...
οπως ξαναέγραψα ας το αφήσουμε έδω...
σορρυ για το όνομα...με έβγαλες έκτος εαυτού γιατί πάλι μου την είπες χωρίς λόγο.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
έδω θέλω να πώ πώς κάνεις λάθος....και στο λέω εγώ που δεν έχω δώσει ποτέ πουρμπουάρ....
απλά είναι στη φύση τους να μιλούν.....οι κοπέλες...
οπως ξαναέγραψα ας το αφήσουμε έδω...
σορρυ για το όνομα...με έβγαλες έκτος εαυτού γιατί πάλι μου την είπες χωρίς λόγο.
Μερικές φορές αφήνω κάτι, αν όλα είναι καλά. Έχω αυτή τη συνήθεια. Αλλά ρωτάω και κάτι και πέρνω τις πληροφορίες μου.
Φυσικά να το αφήσουμε εδώ.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Για τον n. smyrni76 δεν έμαθα το λόγω που σιγοντάρει όλη αυτή την κατάσταση. Λέγεται πως είναι αγαθό παιδί και παρασύρεται από τα αισθήματά του. Το μόνο που έμαθα από μαζατσού του κέντρου είναι ότι σε κάποιο μασαζ, βρωμάγανε τα πόδια του.sic. Τι κουφάλες που είναι ορισμένες.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ο τίτλος του thread δικαιολογεί εν μέρει τις βλακείες που γράφονται,όλα τα πράγματα όμως έχουν και κάποια όρια....ορισμένοι δεν διαθέτουν στοιχειώδη αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια και κρυβόμενοι πίσω απο ένα ψευδώνυμο αμολάνε λάσπη,ψέμματα και φανταστικές ιστορίες.....Φιλική συμβουλή : πάτε μια βόλτα στη θάλασσα,να σας φυσήξει καθαρός αέρας και να δείτε και καμμιά γκόμενα με μπικίνι να σας φύγει η κάψα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom