jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
τι keep going ρε? δεν εχει πιο μικρο προγραμμα !!!
τι keep going ρε? δεν εχει πιο μικρο προγραμμα !!!
εννοω πιο μικρο απο 7,5 λεπτα βρε, για να σου βγουν τα φραγκα να γαμησεις κι εσυ την σπηλια...τι keep going ρε? δεν εχει πιο μικρο προγραμμα !!!
θα περασεις ΣΟΥΠΕΡ
εννοω πιο μικρο απο 7,5 λεπτα βρε, για να σου βγουν τα φραγκα να γαμησεις κι εσυ την σπηλια...
και να περασεις ΣΟΥΠΕΡ
αλλα παλι απροσεχτος και χωρις χιουμορ εισαι σημερα...
εγω φταιω που περιμενω περισσοτερα απο σενα...
Πρόγραμμα με χρήση τετραγωνικής ρίζας δεν υπάρχει?
ααα ναι εεεε????
]
Μάλλον σε λάθος νήμα τα λέτε..... Εδώ είναι το μασάζ Θ81!
Μάλλον σε λάθος νήμα τα λέτε..... Εδώ είναι το μασάζ Θ81!
Καλημέρα [size=30pt]παιδιά.[/size] Και σήμερα Άννα Αννούλα Στέλλα Λίζα Κατερίνα Πάολα και Εύα. [size=30pt]Να προσέχετε τη ζέστη. [/size]Φιλάκια.
Γεράκο μου, είδες πως σε προσέχω??Γιατι εβγαλες τη φωτογραφια μου στη δημοσιοτητα;
Όχι τίποτις άλλο, αλλά απο Δευτέρα έρχεται ο Αλέξης
Ότι προλάβουμε
Ναι παιδάκια, να προσέχετε!!!!!!!!! Βεντάλια, νεράκι δροσερό και από το σκιερό πεζοδρόμιο
O καύσωνας θα μας θερίσει την πελατεία
Δυστυχως εχω μονο δυο ωρες ελευθερες, που θα ειμαι χωρις επιτηρηση. Γι αυτο υποχρεωτικα θα κινηθω εκει-εκει στη Γ Εθνικη.Γεράκο μου, είδες πως σε προσέχω??
έβαλα αυτή από το καλό σου το προφίλ
Είσαι έτοιμος για τη ρίξεις την Κυριακή??
Ψυλλιάζομαι ότι θα έχεις άνεση χρόνου και κινησεων - οποτε θα σου συνιστoυσα να αποφύγεις τα λαδομάγαζα (τις Κυριακές δουλεύουν λίγα και με Γ' εθνικη περσονέλ) και να καταφύγεις σε δροσερο δωματιο γαμηστρώνα με τρυφερό CG... ;) ;) ;)
Όχι τίποτις άλλο, αλλά απο Δευτέρα έρχεται ο Αλέξης
Ότι προλάβουμε
Δυστυχως εχω μονο δυο ωρες ελευθερες, που θα ειμαι χωρις επιτηρηση. Γι αυτο υποχρεωτικα θα κινηθω εκει-εκει στη Γ Εθνικη.
Γι αυτο οτι προαιρειστε απο συμβουλες δεκτες με π.μ.Εξ αλλου και ποδοσφαιρικα μεταξυ Β και Γ εθνικης κινουμαι (εκτος απο φετος που
κτυπαμε Σουπερ λιγκα, αν βεβαια μας αφησει ο Αλεξης (οχι ο Τσιπρας, ο αλλος, ο κοντος ο γκαντεμοσπορος ο ψυχακιας οπως τον φωναζουν
οι φιλοι της ομαδας του)