Νέα

Μασαζοπαπαρολογίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
επίσης΄δώστε επιτέλους την ευκαιρία στον κορυφαίο μάγειρα του οικοδομικού τετραγώνου 55052 του 2ου διαμερίσματος του δήμου αθηναίων(τον μέγα λούπ φυσικά) να παίξει και να διεκδικήσει τον τίτλο του "μάστερ σέφ πεζοδρομίου έναντι γιάννας" γιατί χωρίς αυτό ο οαεδ δεν του αναγνωρίζει τα χρόνια εργασίας του στον χώρο.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Οχι ρε πουστη....και ηθελα να το κλεισω τωρα....

Υπαγε οπισω σατανα....ξαναγυρνα στο κελι σου(ναι εκει στο αγιο ορος που σε αφησα και σε εξορκιζαν οι μοναχοι)

τώρα θα δείς....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ποιός σου είπε ρε χαλβατζίκο ότι στη φασολάδα βάζουμε κερί μέλισσας και πρόπολη γαμώ το κέρατο μου? :jerking:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
βρε χαλβά μετσοβόνε(ναί υπάρχει και τέτοιος στα ακαρνανικά όρη απο αχαιό πρώην στρατηλάτη ξεχασμένο μαζί με τα μαμούθ του καυκάσου) γιατί βάζεις κανέλα στο μπριάμ? ποιός σου είπε ότι ο μουσακάς πρέπει να σβήνεται με μουρουνέλαιο και τέλος ποιός σε έμαθε να μαγειρεύεις φέιγ βολάν του ΚΚΕ με αυγά μάτια με ντομάτα????

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
επίσης΄δώστε επιτέλους την ευκαιρία στον κορυφαίο μάγειρα του οικοδομικού τετραγώνου 55052 του 2ου διαμερίσματος του δήμου αθηναίων(τον μέγα λούπ φυσικά) να παίξει και να διεκδικήσει τον τίτλο του "μάστερ σέφ πεζοδρομίου έναντι γιάννας" γιατί χωρίς αυτό ο οαεδ δεν του αναγνωρίζει τα χρόνια εργασίας του στον χώρο.
Τωρα γελαμε...
Ρε απατεωνα,μονο τα ενσημα που μου χρωστας αν κολλησεις,θα αγορασω τον οαεδ ολοκληρο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.727
Πόντοι
46.232
ωραία αρχίζει και πέρνει πνοή το θέμα  :grin: :grin: :grin: :grin:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
ποιός σου είπε ρε χαλβατζίκο ότι στη φασολάδα βάζουμε κερί μέλισσας και πρόπολη γαμώ το κέρατο μου? :jerking:
βρε χαλβά μετσοβόνε(ναί υπάρχει και τέτοιος στα ακαρνανικά όρη απο αχαιό πρώην στρατηλάτη ξεχασμένο μαζί με τα μαμούθ του καυκάσου) γιατί βάζεις κανέλα στο μπριάμ? ποιός σου είπε ότι ο μουσακάς πρέπει να σβήνεται με μουρουνέλαιο και τέλος ποιός σε έμαθε να μαγειρεύεις φέιγ βολάν του ΚΚΕ με αυγά μάτια με ντομάτα????
Δεν ισχυουν;;;
Μονος σου τα ξεστομισες καθως σε ελουζε με καθαγιασμενο φραπε(τον δικο σου συν 1/4 φραπα του μοναχου εφραιμ) ο πατηρ ευλαμπιος ο εξορκιστης εκει στο τριτο ποδι(οχι το δικο σου)της χαλκιδικης

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
+1

...
Όσοι δε λαδωνόμαστε πλεον (τακτικά ή και καθόλου :S) και δε μπορουμε να προσφερουμε ενημερωση, ας βγάζουμε τα απωθημένα μας εδώ μέσα  :grin: :grin: :sunglasses:
...
Χαριτωμενες παρεμβασεις με χιουμορ, καλο ειναι να μενουν. Να γελαμε και λιγο ρε γμτ...
Καλημερα, καλησπερα, αγαπουλιαση, γειαχαρανταν και τα κουκια μπαγλαμ... στον καλαθο άνευ ετέρας.....

Γειά σας/παρών, αδέρφια (δεν αναφέρω σύντροφοι-συναγωνιστές γιατί θα με ... περιλάβει ο pathos :hammer:, :blowup:) ! :grouphug:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
προς απανταχού παπαρολογ-ι-ους των μασαζεγι...1)ζήτω η παπαριά!!!
...

Κ.λ.π. σχετικά posts ! :grin:

"This means ... war ...!!!" κυρίως,
ή και
"Free at last !"
:tooth: :headbang2:

Υ.Γ.: α. Βεβαίως ... παράφραση !
       β. Και δεν μεταφράζονται στα ... Αγγλικά ...! (ό,τι μα _ _ _ ία θες
        ακούμε/γράφουμε 'δω μέσα :rolleyes:)

giorgis2008

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Agiana κάνε το γιατρό και πόσταρε τα αποτελεσματα  :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Βρες μου ολόσωμο σκουφάκι, και θα μεριμνήσω! :grin:
Full+Body+condom+costume.jpg
  :rolleyes:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Καλώ για ραντεβού..... :badair: :grin: :grin: :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.727
Πόντοι
46.232
τώρα πρέπει να μεριμνήσεις...... :grin: :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Τωρα γελαμε...
Ρε απατεωνα,μονο τα ενσημα που μου χρωστας αν κολλησεις,θα αγορασω τον οαεδ ολοκληρο

καλά ρε αποτρελλάθηκες τελείως?????θα σου δώκω εσένα τα ένσημα σου που ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ συνταξη για να μήν μου παίξουν πριβεδιακή φράπα σε εγκαστρίμυθα ιδρύματα της λεωφόρου τραβεστί?πλάκα θα μου κάνεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom