You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
lalakukakis has always a point..you have a point lalakukakis
stavros51 ευχαριστω για την προσοχη σου
giorgospapa εχεις mail
stavros51 κακως ασχολεισαι με κλωνους..
κλωνε, δεν εχω μειλ (πρεπει να εχεις τη διευθυνση μου για να μπορεις να μου στειλεις ενα τετοιο), εχω πμ.
επισης σταματα να γαμας τα θρεντ που με τοσα νικ εχεις γαμησει στο παρελθον και ξεκινα να παιρνεις τα φαρμακα σου. εισαι σε κυκλο, ετσι δεν ειναι ????
Επισκέπτης
you have a point lalakukakis
giorgospapa εχεις mail
τι σημαινει αυτο ρε παιδια?
Μηπως παιρνω κανονακι?
Γιατι εγω μονο του βουτσα το point καταλαβα....
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
Όπως είδες, το αίτημά σου δεν έγινε δεκτό.
Καλώς δεν έκανα τίποτα νωρίτερα.
Θα έτρωγα χέσιμο.
Επισκέπτης
Παντως το μασαζ εχω ξεχασει πως ειναι στα μασατζιδικα παιδια!Αν δωσω λιγο προσοχη στις κορασιδες την ωρα του ''μασαζ'',και στα καπακια παω σπιτι,εχω φτιαξει τυροπιτα,σπανακοπιτα σε χρονο dt και χωρις να αγορασω ετοιμο φυλλο!!!Απλα θα κανω οτι και τα κοριτσια και ετοιμο το φυλλο!Τι λετε,ανοιγουμε εργαστηριο παραγωγης σφολιατων?
Εγω το ειχα πει....
μια φορα πηγα εκει και ολα τα δωματια γεματα...μου ειπε λοιπον η κυρια αλλη φορα να τηλ πρωτα για να δω αν υπαρχει διαθεσιμοτητα!μου εδωσε και καρτα με το τηλ!!αλλα το εχω ηδη εξηγησει αυτο!!βλεπεις που δεν διαβαζεις ολα τα ποστς??
μια φορα πηγα εκει και ολα τα δωματια γεματα...μου ειπε λοιπον η κυρια αλλη φορα να τηλ πρωτα για να δω αν υπαρχει διαθεσιμοτητα!μου εδωσε και καρτα με το τηλ!!αλλα το εχω ηδη εξηγησει αυτο!!βλεπεις που δεν διαβαζεις ολα τα ποστς??
Επισκέπτης
εγω τι μου ειπε εγραψα τωρα εαν λεει αλλα σε μενα αλλα σε σενα κ αλλα σε αλλους δεν μπορω να το ξερω....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
κανα κλο μνακι στα Τρικαλα να μι τριψει λιγακι ξερ κανεις εδω γαμου?
ντεσποινιω την ελενε τη λεγαμεννιιι στου χουριο πύλη τρικαιων...αει παενε καταγης..
Επισκέπτης
ντεσποινιω την ελενε τη λεγαμεννιιι στου χουριο πύλη τρικαιων...αει παενε καταγης..
σοβαρα μιλας ρε τραχανοπλαγια?ειμαι στο διπλα χωριο.....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Γεια σου Vaso με το τρελο σαφαρι σου.
για πες λοιπον...σε ποιο θρεντ θα το βρω...βοηθεια βρε παιδια!
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.391
- Πόντοι
- 12.056
παληκαρι, δεν θυμαμαι κατι. μισο να δω και μιλαμε με πμ..
Και εγω σου εστειλα ενα πμ αλλα με εγραψες στα παπαδοφρυδια σου
tripitiris
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πολύχρονος Πάτερ. Νά σε χαιρόμαστεολα οκ. καλη συνεχεια..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ευχαριστω τεκνον μου..
ΓΕΩΡΓΙΕ ηθελα να πω!!
μιας και ανεφερα την ζανα να δηλωσω οτι κανει καλυτερο μασαζ απο οργανωμενο σπα που πηγα τις γιορτες!!
αληθεια τι παιζει καλλιθεα?μην μου πειτε κοιτα πριν 3-4 σελιδες....θελω να μαθω που ακριβως ειναι η ματζαγριωτακη και η σκρα...πως παει κανεις εκει...? στειλτε πμ παρακαλω!!
μιας και ανεφερα την ζανα να δηλωσω οτι κανει καλυτερο μασαζ απο οργανωμενο σπα που πηγα τις γιορτες!!
αληθεια τι παιζει καλλιθεα?μην μου πειτε κοιτα πριν 3-4 σελιδες....θελω να μαθω που ακριβως ειναι η ματζαγριωτακη και η σκρα...πως παει κανεις εκει...? στειλτε πμ παρακαλω!!
Παρόμοια θέματα
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 662K