σημερινη επισκεψη στο εστιατοριο του ΝΙΤΡΟ στην ανω ηλιουπολη...ενα θα πω...καταπληκτικος μαγειρας!!!!
τρομερες συνταγες,μερικες εκ των οποιων οι κατωθι:
-μπριτζολα ασπαλωτη γαρνιρισμενη με ακανθινο ασιατικο ρυζι(την ποικιλια αυτη την εφερε μετα το τελευταιο του τουρ στη σαγκαη)σοταρισμενη με ελαια απο πασατεμπο και ανιθο μασαχουσετης.Απο πανω ειχε ριξει(κατα ομολογια του) μια dom perignon μαζι με τα γυαλια(συνταγη προτεινομενη για πεθερικα
ετσι γραφει στο μενου)και λίγο τριανταφυλλο με ξυδι σογιας!Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο!Δεν εχω ξαναφαει γευστικοτερο φαγητο στην ζωη μου.
-κεφτεδες αρχιδομπαλλοι:κεφτεδες σε μορφη αρχιδίου σοταρισμενοι με κοκκινη πιπερια και πρασινο κρεμμυδι στο τηγανι.Μετα πεφτει στην κατσαρολα οπου γινεται μια μιξη τρελλη αλα ΝΙΤΡΟ με ραπανακια κατω ανωμεριας και γαιδουραγκαθο γορτυνιας.
Μονο απο αυτες τις 2 συνταγες κερδισε ηδη τον χρυσο σκουφο στα βαλκανια για το ετος 2006.Αντε και εις ανωτερα φιλτατε.
υ.γ. συγγνωμη τωρα το ειδα οτι ειμαι off topic,αλλα βαριεμαι τωρα να αλλαζω θρεντ..