You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
οταν λες αξιολογο θες να εχει περιοδικα στην αιθουσα αναμονηςΥπαρχει αξιολογο μαγαζι για καλο μασαζ ???????
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
και να σου φερνουν το μπουτο με μπικινι?
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ιδέα μου είναι ή λογω πτώσεις του τζίρου τους οι υπεύθυνες άρχισαν πάλι να αγοράζουν αυτο το απαίσιο body-shower με την καρύδα;;; μπλιααααχχχχ!!
Στα τρία τεμάχια giga το ένα δώρο
Σε πρόσφατη επίσκεψή μου στο Φραντζή 4, πράγματι είχαν body-shower με αρωμα καρύδας (όχι βέβαια στη συσκευασία της φωτό σου). Το κακό είναι ότι η μυρωδιά του είναι πολύ χαρακτηριστική. Αν κάποιος προκειται σε σύντομο χρόνο μετά το μασάζ να δει γυναίκα/επίσημη αγαπημένη, καλό είναι να λάβει τα μέτρα του (=γερό ξέβγαλμα μετά τη χρήση της εν λόγω μαλακίας).
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αφού όλοι απλώνουν τα κουλά τους στο 5λεπτο.
Τί θες δηλ.να γίνουν
Πολύ σωστή παρατήρηση
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Το χειροτερο δεν ειναι το body shower...αυτο παλευεται,δηλαδη βλεπεις και μια ετικετα...Ιδέα μου είναι ή λογω πτώσεις του τζίρου τους οι υπεύθυνες άρχισαν πάλι να αγοράζουν αυτο το απαίσιο body-shower με την καρύδα;;; μπλιααααχχχχ!!
Στα τρία τεμάχια giga το ένα δώρο
Για μενα χειροτερο ειναι αυτο το παλιολαδι που χρησιμοποιουν για μασαζ....παιζει να μην καιγεται ουτε στον αντιδραστηρα της φουκοσιμα
xasodikisgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φιλαρακι δεν ειναι μυστικο οτι το καλυτερο λαδι για αυτη τη χρηση ειναι το αμυγδαλελαιο. Ειναι υποαλλεργικο, αοσμο, και δεν αφηνει γλυτσα μετα τη χρηση γιατι απορροφαται απο το δερμα. Στη χειροτερη οταν πας σπιτι, να σου πει η δικια σου "πολυ απαλο ειναι σημερα το δερμα σου μωρο μου". Δυστυχως λογο κοστους ελαχιστα μαγαζια το δουλευουν. Λογο προβληματων, {λιπαρη επιδερμιδα - αλλεργιες} το εχω ψαξει το θεμα.Το χειροτερο δεν ειναι το body shower...αυτο παλευεται,δηλαδη βλεπεις και μια ετικετα...
Για μενα χειροτερο ειναι αυτο το παλιολαδι που χρησιμοποιουν για μασαζ....παιζει να μην καιγεται ουτε στον αντιδραστηρα της φουκοσιμα
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
To χεις ψάξει και πράγματι. Είναι το καλύτερο μόνο που κοστίζει 5 φορές πάνω από το πιο ακριβό έλαιο του εμπορίου.. οπότε ούτε στο spa το Intercontinental δεν το βρίσκεις...Φιλαρακι δεν ειναι μυστικο οτι το καλυτερο λαδι για αυτη τη χρηση ειναι το αμυγδαλελαιο. Ειναι υποαλλεργικο, αοσμο, και δεν αφηνει γλυτσα μετα τη χρηση γιατι απορροφαται απο το δερμα. Στη χειροτερη οταν πας σπιτι, να σου πει η δικια σου "πολυ απαλο ειναι σημερα το δερμα σου μωρο μου". Δυστυχως λογο κοστους ελαχιστα μαγαζια το δουλευουν. Λογο προβληματων, {λιπαρη επιδερμιδα - αλλεργιες} το εχω ψαξει το θεμα.
Jybe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Νομιζω θελει +extra ,αλλα υπαρχουν καποιες που μπορει να το δεχθουν αν σε γνωρισουν καλα.
οι γνωριμιες ποτε δεν εβλαψαν κανεναν τυπακι, το αντιθετο μαλιστα. αλλα πρεπει να καταλαβουν οτι πληρωνονται για το χρονο τους. αν θελω να χυσω δευτερη φορα τι θα κανει θα μου τα απαγοευσει?
ΟΧΙ, αλλα θα στο χρεωση !!!οι γνωριμιες ποτε δεν εβλαψαν κανεναν τυπακι, το αντιθετο μαλιστα. αλλα πρεπει να καταλαβουν οτι πληρωνονται για το χρονο τους. αν θελω να χυσω δευτερη φορα τι θα κανει θα μου τα απαγοευσει?
Jybe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ΟΧΙ, αλλα θα στο χρεωση !!!
θα μου κλασει τυπακι...
Μετα μην ζητας !!!θα μου κλασει τυπακι...
Jybe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
οσες φορες θελω θα χυσω. την πληρωνω για το χρονο της και θα κατσει εκει να τη χυσω οσο γουσταρω..ειδικα αν εχω και πραμα. τι θα δινουμε 80αρια για για να μας βαλουν πλαφον στο χυσι? εχει δικαωμα να διαμαρτυρεται μονο αν κανω καμια ανωμαλια που δεν περιλαμβανεται στο προγραμμα αλλα για το χυσιμο οχι τυπακι
Καλα ρε τυπακι, οτι πεις !!!οσες φορες θελω θα χυσω. την πληρωνω για το χρονο της και θα κατσει εκει να τη χυσω οσο γουσταρω..ειδικα αν εχω και πραμα. τι θα δινουμε 80αρια για για να μας βαλουν πλαφον στο χυσι? εχει δικαωμα να διαμαρτυρεται μονο αν κανω καμια ανωμαλια που δεν περιλαμβανεται στο προγραμμα αλλα για το χυσιμο οχι τυπακι
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ρε μεγάλε κατούρα και λίγο χαχαχαοσες φορες θελω θα χυσω. την πληρωνω για το χρονο της και θα κατσει εκει να τη χυσω οσο γουσταρω..ειδικα αν εχω και πραμα. τι θα δινουμε 80αρια για για να μας βαλουν πλαφον στο χυσι? εχει δικαωμα να διαμαρτυρεται μονο αν κανω καμια ανωμαλια που δεν περιλαμβανεται στο προγραμμα αλλα για το χυσιμο οχι τυπακι
Jybe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
οσες φορες θελω θα χυσω. την πληρωνω για το χρονο της και θα κατσει εκει να τη χυσω οσο γουσταρω..ειδικα αν εχω και πραμα. τι θα δινουμε 80αρια για για να μας βαλουν πλαφον στο χυσι? εχει δικαωμα να διαμαρτυρεται μονο αν κανω καμια ανωμαλια που δεν περιλαμβανεται στο προγραμμα αλλα για το χυσιμο οχι τυπακι
Θεωρητικά, υποτίθεται ότι πληρώνουμε για 45 λεπτά συνεδρίας με την κοπέλα και ό,τι ήθελε προκύψει (που αυτό σε ελεύθερη μετάφραση ισοδυναμεί με αυτό που λες/θέλεις). Στην πράξη όμως το extra ball συνήθως χρεώνεται +20 Ευρώ στα περισσότερα μαγαζιά.
Jybe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Θεωρητικά, υποτίθεται ότι πληρώνουμε για 45 λεπτά συνεδρίας με την κοπέλα και ό,τι ήθελε προκύψει (που αυτό σε ελεύθερη μετάφραση ισοδυναμεί με αυτό που λες/θέλεις). Στην πράξη όμως το extra ball συνήθως χρεώνεται +20 Ευρώ στα περισσότερα μαγαζιά.
ρε τυπακι, να δωσεις 20 ευρω για να χυσεις παλι ? αυτο ειναι απατη, με 20 παιρνεις ακομα 10-15 λεπτα παραταση.πηγαινε χυσε και 2η φορα και αν σου πει τιποτα κανονιστη, χωστα της, αντε που θελει και εχτρα
Παρόμοια θέματα
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 661K