Mounimaster
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Like
- 1.778
- Πόντοι
- 201
Καλό μεσημέρι σε όλους. Μίλησα μαζί της και έχει φύγει ΑθήναΔε μπορώ να σου στείλω π.μ. Αλλά η ζωή νομίζω έχει φύγει από το ηράκλειο
Καλό μεσημέρι σε όλους. Μίλησα μαζί της και έχει φύγει ΑθήναΔε μπορώ να σου στείλω π.μ. Αλλά η ζωή νομίζω έχει φύγει από το ηράκλειο
Όντως παρατήρησα δουλεύει Αθήνα τώραΔε μπορώ να σου στείλω π.μ. Αλλά η ζωή νομίζω έχει φύγει από το ηράκλειο
Ξέρει κάποιος τι παίζει εδώ;
ΜΑΣΑΖ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ
6988640434. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ελληνίδα εμπειρη σε περιμένω στο χώρο μου να ζήσουμε μια αξέχαστη ωρα με χαλαρωτικο και απολαυστικο μασαζ. Θα σου χαρισω μοναδικές στιγμές μασαζ και sex.kanesex.com
μακρια!!!!!
Σε ευχαριστώ φίλε!!
Αλλά για
έχει πολλές κακές κριτικές κι εδώ και στο νήμα για sex και η δική μου εμπειρία χάλια !! (πριν πάρα πολύ καιρόΣε ευχαριστώ φίλε!!
Αλλά γιατί;
Επιτέλους μετά από καιρό μια αγγελία για μασάζ ... αν και το έμπειρη .... το μεταφράζω σε γριά ... για να δούμε ...Καλησπέρα στην παρέα γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες για την αγγελία αυτή;
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ-ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ:
Ελληνίδα έμπειρη θεραπεύτρια, προσφέρει απαλό θεραπευτικό χαλαρωτικό μασάζ.www.kritikes-aggelies.gr
Αν κάποιος ξέρει κάτι για εδώ ας μας κάνει μια ενημέρωση αν αξίζει τον κόποΕπιτέλους μετά από καιρό μια αγγελία για μασάζ ... αν και το έμπειρη .... το μεταφράζω σε γριά ... για να δούμε ...
Στηλε το τηλέφωνο τηςΕμένα Viber μου απάντησε
Έγραψε το πρόγραμμα
Μετά λέει πάρε με τηλ για τα υπόλοιπα;
Στηλε τηλέφωνοΜια στις τρεις βάγιες Εύα τι λέει ξέρετε;
Τίποτα, περιμένουμε αν θα ξανακατέβει η ΣτεφανίαΠαίζει τίποτα τελευταία για μασάζ και happy ending;
Η αλήθεια είναι ότι μια κοπέλα παλαιότερα που ήξερα για μασάζ το γύρισε στο σεξ έλεγε ότι Πίο Πόλα χρήματα και ξεπετα....εδώ στο Ηράκλειο δεν έχουμε μασάζ ερωτικό από τότε που παντρεύτηκε μια ψυχή... νέκρωσηΚατάλαβα... Θα μείνουμε με την όρεξη για τέτοιες υπηρεσίες εδώ για να μας τα αρπάζουν τα διάφορα τουρνέ.
Αχ βρε Ειρήνη!!!Η αλήθεια είναι ότι μια κοπέλα παλαιότερα που ήξερα για μασάζ το γύρισε στο σεξ έλεγε ότι Πίο Πόλα χρήματα και ξεπετα....εδώ στο Ηράκλειο δεν έχουμε μασάζ ερωτικό από τότε που παντρεύτηκε μια ψυχή... νέκρωση