Συμφωνώ. Μακριά.Φίλε μακριά από αυτήν φόλα φόλα φόλα και γριά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στο Ηράκλειο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andreas_Messara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 656K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)
Αυτή μήπως ειναι αυτή που έγραφε παλιά 'menta'?Συμφωνώ. Μακριά.
Καλησπέρα έχει κάποιος εμπειρία για την παρακάτω αγγελία;νομίζω έχει ξανά έρθει αλλά δεν είμαι σίγουρος .
Ρεφλεξολογια στο Ηράκλειο Κρήτης
Για λίγες μέρες στο Ηρακλειο 18-21/9 σε δικό μου χώρο θα εξυπηρετω από τις 9:00 εως τις 21:00 Κυρία ώριμη Ελληνιδα με πιστοποίηση σε θεωρία και πρακτική με εμπειρία.Η συνεδρια γίνεται σε τραπεζι φυσικοθεραπειας. Η Υπηρεσία περιλαμβάνει ξεκούραση στα ακρα με ειδικές χειρομαλαξεις. 1)Ρεφλεξολογια...
kanesex.com
Έχει ξαναέρθει αλλά δεν έχω επισκεφθεί κάνεις άλλος ;Καλησπέρα έχει κάποιος εμπειρία για την παρακάτω αγγελία;νομίζω έχει ξανά έρθει αλλά δεν είμαι σίγουρος .
Ρεφλεξολογια στο Ηράκλειο Κρήτης
Για λίγες μέρες στο Ηρακλειο 18-21/9 σε δικό μου χώρο θα εξυπηρετω από τις 9:00 εως τις 21:00 Κυρία ώριμη Ελληνιδα με πιστοποίηση σε θεωρία και πρακτική με εμπειρία.Η συνεδρια γίνεται σε τραπεζι φυσικοθεραπειας. Η Υπηρεσία περιλαμβάνει ξεκούραση στα ακρα με ειδικές χειρομαλαξεις. 1)Ρεφλεξολογια...kanesex.com
Μια βλακεία εινε μόνο μασάζ τίποτα άλλοΈχει ξαναέρθει αλλά δεν έχω επισκεφθεί κάνεις άλλος ;
Δεν έχει τίποτα καλό φιλεΓειά σας. Καινούργιος στην πόλη. Έχετε να προτείνετε καλό μασαζ με εκτόνωση?
VGiannis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Like
- 308
- Πόντοι
- 21
Συμφωνώ. Μακριά.
Παλιά επίσκεψη τότε που σου έδινε και επιλογές για φραπέ ή για sex. Τελείως αδιάφορη, δεν αξίζει πεταμένα στον κουβάΈχει ξαναέρθει αλλά δεν έχω επισκεφθεί κάνεις άλλος ;
cretanboy91
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστές τι θα προτείνατε σαν πρώτη φορά σε Μασαζ! Ευχαριστώ
Δυστυχώς δεν υπάρχει απολύτως τίποταΣυναγωνιστές τι θα προτείνατε σαν πρώτη φορά σε Μασαζ! Ευχαριστώ
gyrologos77777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.108
- Πόντοι
- 441
Η Αιμιλία είναι ενεργή;
Καλησπέρα φίλε πια εινε η ΑιμιλίαΗ Αιμιλία είναι ενεργή;
альфонс
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2023
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα φίλε πια εινε η Αιμιλία
Αιμιλία= μάπαΠέρασα από την Αιμιλία εντάξει δείχνει πλέον ότι το έχει βαρεθεί. Ενώ παλιότερα το μασάζ ήταν στην μια ώρα με την εκτόνωση τώρα 45 λεπτό και όχι τόσο καλό
Περίμενε μήπως ξαναέρθει η Στεφανία. Έπαιζε και η Ζωή (μιλφαρα 45+)αλλά μάλλον αποσύρθηκε
anonymous80
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 424
- Πόντοι
- 21
Η Στεφάνια έχει γράψει πως θα έρθει με την νέα χρονιά…Αιμιλία= μάπα
Περίμενε μήπως ξαναέρθει η Στεφανία. Έπαιζε και η Ζωή (μιλφαρα 45+)αλλά μάλλον αποσύρθηκε
Η Ζωή δουλεύει Αθήνα πλέον, είχε κατέβει για ένα 3ημερο αρχές Σεπτέμβρη, αλλά μάλλον δύσκολο να ξανά κατέβει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 256
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 488K