You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στο Ηράκλειο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andreas_Messara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 657K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Αν ρωτάς εμένα δεν μπορώ να σου απαντήσω επειδή δεν ξέρω. Εγώ είχα πολύ πιεσμένο ωράριο κυρίως και όχι τόσο αυτή... Ελπίζω να βοήθησα. Αν σ ενδιαφέρει μίλα μαζί της απευθείας!Γιατί τι ώρες δέχεται;
Είμαι νεοσ Εδώ Στείλε τηλ και σε εμένα σε παρακαλώΠοτέ την ρώτησες ?
Τώρα έχει μασάζ
Στοματικό με προφύλαξη και σεξακι
70 το δωρο
Θα μπορουσα να εχω κ εγω το τηλ της ζωης παρακαλω;Καλημέρα. Σου στέλνω το τηλ της σε π.μ. Υπόψιν ότι δεν έχω καταφέρει να πάω λόγω ασυμφωνίας ωραρίων, άρα δεν έχω άποψη.
Makakoscrete
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδιά.... αφού πάτε στη Ζωή... γράψτε και καμία κουβέντα εδώ να ξέρουμε τί μας γίνεται!!!Θα μπορουσα να εχω κ εγω το τηλ της ζωης παρακαλω;
Πληροφοριακα η Ζωη ανεβηκε Αθηνα για 10 μερες! Μετα επιστρεφει κανονικα!Ρε παιδιά.... αφού πάτε στη Ζωή... γράψτε και καμία κουβέντα εδώ να ξέρουμε τί μας γίνεται!!!
Mankats ευχαριστω για το πμ.
Οταν δοκιμασω θα ενημερωσω το νημα.
Μεχρι τοτε ομως υπαρχει καμια εναλλακτικη;
konsolasg3
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 2.319
- Πόντοι
- 4.461
Γειά σας μύστες!
Χθες είδα τυχαία μια αγγελία στο facebook, φοιτήτρια κάνει μασάζ στο Ηράκλειο, από το profile της φαίνεται δυνατό μνί, αλλά δεν την αποθήκευσα ο βλακας, αν την ξαναβρώ θα την ποστάρω
Χθες είδα τυχαία μια αγγελία στο facebook, φοιτήτρια κάνει μασάζ στο Ηράκλειο, από το profile της φαίνεται δυνατό μνί, αλλά δεν την αποθήκευσα ο βλακας, αν την ξαναβρώ θα την ποστάρω
ASPIRE(2)
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.498
- Πόντοι
- 4.656
Είναι δυο αλλοδαπές που μένουν στον δρόμο που είναι το ΚΕΠ στην Χανιώπορτα .Γειά σας μύστες!
Φυσικά ούτε λόγος για μασαζ . Δεν ξέρουν ούτε η λεξη τι σημαίνει … σεξ πουλάνε χωριστά η μαζί με τιμές που ξεκινάνε απο 60 ευρω τα 20 λεπτά 70 ευρω με πίπα χωρίς προφυλακτικο και 80 για μισή ώρα.
Μέτριες είναι μέτριο και το σεξ που κάνουν …
emmmanosemm
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Την αγγελία για τις συγκεκριμένες που μπορούμε να την βρούμε?Είναι δυο αλλοδαπές που μένουν στον δρόμο που είναι το ΚΕΠ στην Χανιώπορτα .
Φυσικά ούτε λόγος για μασαζ . Δεν ξέρουν ούτε η λεξη τι σημαίνει … σεξ πουλάνε χωριστά η μαζί με τιμές που ξεκινάνε απο 60 ευρω τα 20 λεπτά 70 ευρω με πίπα χωρίς προφυλακτικο και 80 για μισή ώρα.
Μέτριες είναι μέτριο και το σεξ που κάνουν …
konsolasg3
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 2.319
- Πόντοι
- 4.461
Είναι κι εδώ, το βρήκα μετάΤην αγγελία για τις συγκεκριμένες που μπορούμε να την βρούμε?
Μοντέλα όμορφες κοπέλες στην Κρήτη 6942084550
Πολύ όμορφες κοπέλες στη Κρήτη ραντεβού όμορφα με πολύ καλές και όμορφες κοπέλες ..τα καλύτερα ραντεβού στη ζωή σου. Τηλέφωνο επικοινωνίας βαιμπερ γουατσαπ 6942084550 .
kanesex.com
Gangsterski
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2021
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Η αγγελία δεν βρέθηκε
www.kritikes-aggelies.gr
Loveunder30ladies
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2021
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1
Έχεις δοκιμάσει; Τιμη; Έχει χώρο;Η αγγελία δεν βρέθηκε
www.kritikes-aggelies.gr
ASPIRE(2)
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.498
- Πόντοι
- 4.656
Γιατί νέοι μου κάνετε την ζωή σας δυσκολη;;;Έχεις δοκιμάσει; Τιμη; Έχει χώρο;
Κάντε το παρακάτω .. Αντιγράψτε το τηλέφωνο απο τη συγκεκριμένη αγγελία και καντε το επικόλληση στο viber .
Θα σας βγάλει το όνομα της κοπέλας Μαρία Γ..:..
Ανοίξτε την φωτο της και αν ακόμα θέλετε μασαζ θα σας δωσω το τηλέφωνο του ΠΑΓΝΗ της ψυχιατρικής να λυθούν όλα τα προβλήματα …
Makakoscrete
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Xaxa... αυτό με το viber πραγματικά το κάνω κι εγώ όταν θέλω να ελέγξω τέτοιου είδους καταστάσεις!!!Γιατί νέοι μου κάνετε την ζωή σας δυσκολη;;;
Κάντε το παρακάτω .. Αντιγράψτε το τηλέφωνο απο τη συγκεκριμένη αγγελία και καντε το επικόλληση στο viber .
Θα σας βγάλει το όνομα της κοπέλας Μαρία Γ..:..
Ανοίξτε την φωτο της και αν ακόμα θέλετε μασαζ θα σας δωσω το τηλέφωνο του ΠΑΓΝΗ της ψυχιατρικής να λυθούν όλα τα προβλήματα …
Gangsterski
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2021
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Η κυρία φέρνει κάτι ωραίες κοπέλες κάποιες φορές μην κοιτάτε στο Viber την κυρία απλά είναι αυτή που έχει το μέρος
ASPIRE(2)
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.498
- Πόντοι
- 4.656
Η κυρία δεν φέρνει εδώ και χρόνια κοπέλεςΗ κυρία φέρνει κάτι ωραίες κοπέλες κάποιες φορές μην κοιτάτε στο Viber την κυρία απλά είναι αυτή που έχει το μέρος
Έχει την κόρη της που φτιάχνει νύχια στο διαμέρισμα και αν θέλεις πέρα απο το ποδόλουτρο που χρεώνει 30 ευρω να σου κόψει και τα νύχια με αλλα 20 ευρω ….
Δηλαδη θα δώσεις 50 ευρω να σου πλύνει τα πόδια η κυρία της φωτογραφίας και να σου κόψει τα νύχια η κόρη της …
Όσοι πιστοί προσέλθετε …
Makakoscrete
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Κάπου σάν νά πήρε το μάτι μου ότι θα δουλεύει κι εκεί για κάποιες μέρες... αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος
VGiannis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Like
- 308
- Πόντοι
- 21
Έτσι είναι, από ότι μου είπε θα καθίσει μέχρι 25/8 και μετά θα γυρίσει πίσω...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 256
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 488K