κατ αρχήν θα ήθελα να ενημερώσω ότι είμαι καινούργιος στο Ηράκλειο , είμαι από Χανιά , άλλα ασχολούμαι χρονιά με το αθλημα ...!Μετά από μια γύρα που έκανα στα ''μασάζ'' του Ηρακλείου είδα ότι είναι στο ίδιο προς χειρότερο επίπεδο με αυτά των Χανίων ! θα ήθελα κάποιος να με κατατοπίσει για το τι γίνεται με το Heraklion massage , και να μου πει αν ξέρει που έχει χαθεί η τυπισα από την Κνωσσόυ , την είχα ''φάει '' στα Χανιά και μου είχε τάξει κάτι....Επειδή δεν είμαι παρτακιας και επειδή έχω φάει άπειρες φόλες θα σας ενημερώνω για οτιδήποτε αξιόλογο όπως το ίδιο περιμένω να κάνετε και εσείς .Το μόνο σίγουρο είναι οτι μετά από όλο αυτό τον καιρό που το εξασκώ το χόμπι έχω τον τρόπο να παίρνω απο την κάθε κοπέλα '' ότι πληροφορία θέλω .Τωρα στο θεμα μας ..... η εν λόγω κοπέλα δουλεύει στο καφενείο απεναντι από το joker στην 62 μαρτύρων οποίος θέλει ας πάει να πιει ένα ελληνικό με λουκουμάκι να κανονίσει τα περεταιρω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στο Ηράκλειο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andreas_Messara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 658K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
jovani100
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2008
- Like
- 190
- Πόντοι
- 1
Σωραίος τύπε.κατ αρχήν θα ήθελα να ενημερώσω ότι είμαι καινούργιος στο Ηράκλειο , είμαι από Χανιά , άλλα ασχολούμαι χρονιά με το αθλημα ...!Μετά από μια γύρα που έκανα στα ''μασάζ'' του Ηρακλείου είδα ότι είναι στο ίδιο προς χειρότερο επίπεδο με αυτά των Χανίων ! θα ήθελα κάποιος να με κατατοπίσει για το τι γίνεται με το Heraklion massage , και να μου πει αν ξέρει που έχει χαθεί η τυπισα από την Κνωσσόυ , την είχα ''φάει '' στα Χανιά και μου είχε τάξει κάτι....Επειδή δεν είμαι παρτακιας και επειδή έχω φάει άπειρες φόλες θα σας ενημερώνω για οτιδήποτε αξιόλογο όπως το ίδιο περιμένω να κάνετε και εσείς .Το μόνο σίγουρο είναι οτι μετά από όλο αυτό τον καιρό που το εξασκώ το χόμπι έχω τον τρόπο να παίρνω απο την κάθε κοπέλα '' ότι πληροφορία θέλω .Τωρα στο θεμα μας ..... η εν λόγω κοπέλα δουλεύει στο καφενείο απεναντι από το joker στην 62 μαρτύρων οποίος θέλει ας πάει να πιει ένα ελληνικό με λουκουμάκι να κανονίσει τα περεταιρω
TheGreat
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
είδα στις κρ.αγγελίες δύο κοπέλες ΜΑΖΊ μασάζ ... εύχομαι να μην είναι οι παλιές που κυκλοφορούσαν ... που μόνο κοπέλες δεν τις λές ...
δοκίμασε κανείς ???
Εγώ πήγα και η μία ήταν σαν σκατά ή άλλη ήταν πολύ γαμιστερή. Εννοείτε τα πάντα...
Εγώ πήγα και η μία ήταν σαν σκατά ή άλλη ήταν πολύ γαμιστερή. Εννοείτε τα πάντα...
Για πες ρε φίλε ... περιοχή και τιμή
Φίλε βρήκα και αυτή την αγγελία ... με φώτο ... μήπως είναι αυτές ... ?
katalagaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2012
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Αν παντως ειναι δυο κοπελες ( ας πουμε κοπελες) διπλα περιπου στο la mour στην αλικαρνασσο ας το αφησουμε καλυτερα. Δεν βλεπονται. Εχουν βαλει αγγελια για μασαζ με τεσσερα χερια για αυτο το λεω. :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:
Φίλε βρήκα και αυτή την αγγελία ... με φώτο ... μήπως είναι αυτές ... ?
Φιλε tsikisti δε νομίζω να είναι αυτές, φαίνονται και οι 2 πολύ δυνατές!
Φιλε tsikisti δε νομίζω να είναι αυτές, φαίνονται και οι 2 πολύ δυνατές!
Μακάρι δικέ μου να είναι οι φωτό αληθινές ... θα είμαι κάθε μέρα εκεί ... αλλά ποίος θα κάνει το δοκιμαστικό να μας δώσει πράσινο φως ...
εγώ όταν κάνω δοκιμαστικά δεν φεύγω και την πατάω ... την μόνη φορά που έχω φύγει είναι σε αυτές που αναφαίρετε ο katalagaros ..... τις είδα και τρόμαξα ...και όπου φύγει ... φύγει
Μακάρι δικέ μου να είναι οι φωτό αληθινές ... θα είμαι κάθε μέρα εκεί ... αλλά ποίος θα κάνει το δοκιμαστικό να μας δώσει πράσινο φως ...
εγώ όταν κάνω δοκιμαστικά δεν φεύγω και την πατάω ... την μόνη φορά που έχω φύγει είναι σε αυτές που αναφαίρετε ο katalagaros ..... τις είδα και τρόμαξα ...και όπου φύγει ... φύγει
τσικις εχεις πμ
Freddo Espresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2015
- Like
- 812
- Πόντοι
- 86
Αν ξέρετε κάτι για αυτες τις δυο πείτε και απο δω...
επίσκεψη στο Heraklion massage.. μπήκα στο δωμάτιο...βουρ για ντουζακι καθαρός και περιποοιημένος χώρος μου έκανε εντύπωση για τα δεδομένα του Ηρακλείου. Πολύ καλό μασαζ αλλά μόνο μασαζ...δεν ξέρω αν φταίει που ήταν η πρώτη μου επίσκεψη...αλλά από τηγανίτα τίποτα...
katalagaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2012
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Το εχω ξαναπει. Δεν παιζει τιποτα στο heraklion massage απλα καποιος μαλλον θελει να μας πουλησει οτι κατι γινετε εκει για καποιο λογο που μονο ο ιδιος γνωριζει. Εχω ρωτησει αρκετες φορες την υπευθυνη στο μαγαζι και μου εχει πει μονο masaz.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 256
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 491K