Νέα

Μασάζ στο Ηράκλειο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nekxan

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
κατ αρχήν θα ήθελα να ενημερώσω ότι είμαι καινούργιος στο Ηράκλειο , είμαι από Χανιά , άλλα ασχολούμαι χρονιά με το αθλημα ...!Μετά από μια γύρα που έκανα στα ''μασάζ'' του Ηρακλείου είδα ότι είναι στο ίδιο προς χειρότερο επίπεδο με αυτά των Χανίων ! θα ήθελα κάποιος να με κατατοπίσει για το τι γίνεται με το Heraklion massage  , και να μου πει αν ξέρει που έχει χαθεί η τυπισα  από την Κνωσσόυ , την είχα ''φάει '' στα Χανιά και μου είχε τάξει κάτι....Επειδή δεν είμαι παρτακιας και επειδή έχω φάει άπειρες φόλες θα σας ενημερώνω για οτιδήποτε αξιόλογο όπως το ίδιο περιμένω να κάνετε και εσείς .Το μόνο σίγουρο είναι οτι μετά από  όλο αυτό τον καιρό που το εξασκώ το χόμπι έχω τον τρόπο να παίρνω απο την κάθε κοπέλα '' ότι πληροφορία θέλω .Τωρα στο θεμα μας ..... η εν λόγω κοπέλα δουλεύει στο καφενείο απεναντι από το joker στην 62 μαρτύρων οποίος θέλει ας πάει να πιει ένα ελληνικό με λουκουμάκι να κανονίσει τα περεταιρω

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Η κοπέλα απο Κνωσσού έχει ανοίξει το Heraklion-Massage ... είναι αφεντικό εκεί ... δεν κάνει πλέον τίποτα
έχει τα κορίτσια ... αλλά με αρκετά ανεβασμένες τιμές

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
190
Πόντοι
1
κατ αρχήν θα ήθελα να ενημερώσω ότι είμαι καινούργιος στο Ηράκλειο , είμαι από Χανιά , άλλα ασχολούμαι χρονιά με το αθλημα ...!Μετά από μια γύρα που έκανα στα ''μασάζ'' του Ηρακλείου είδα ότι είναι στο ίδιο προς χειρότερο επίπεδο με αυτά των Χανίων ! θα ήθελα κάποιος να με κατατοπίσει για το τι γίνεται με το Heraklion massage  , και να μου πει αν ξέρει που έχει χαθεί η τυπισα  από την Κνωσσόυ , την είχα ''φάει '' στα Χανιά και μου είχε τάξει κάτι....Επειδή δεν είμαι παρτακιας και επειδή έχω φάει άπειρες φόλες θα σας ενημερώνω για οτιδήποτε αξιόλογο όπως το ίδιο περιμένω να κάνετε και εσείς .Το μόνο σίγουρο είναι οτι μετά από  όλο αυτό τον καιρό που το εξασκώ το χόμπι έχω τον τρόπο να παίρνω απο την κάθε κοπέλα '' ότι πληροφορία θέλω .Τωρα στο θεμα μας ..... η εν λόγω κοπέλα δουλεύει στο καφενείο απεναντι από το joker στην 62 μαρτύρων οποίος θέλει ας πάει να πιει ένα ελληνικό με λουκουμάκι να κανονίσει τα περεταιρω
Σωραίος τύπε. :hi: :hi: :hi:

miraklio

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια σορρυ ποθ ρωταω εδω αλλα οτιδηποτε αλλο αφορα το ηρακλειο ειναι παλιο.... αν μπορει ασ στειλει καποιος που ειναι αυτοσ ο παππουςςςς :headbaning2:

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
είδα στις κρ.αγγελίες δύο κοπέλες ΜΑΖΊ  μασάζ ... εύχομαι να μην είναι οι παλιές που κυκλοφορούσαν ... που μόνο κοπέλες δεν τις λές ...
δοκίμασε κανείς ??? :think:

TheGreat

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Like
13
Πόντοι
0
είδα στις κρ.αγγελίες δύο κοπέλες ΜΑΖΊ  μασάζ ... εύχομαι να μην είναι οι παλιές που κυκλοφορούσαν ... που μόνο κοπέλες δεν τις λές ...
δοκίμασε κανείς ??? :think:

Εγώ πήγα και η μία ήταν σαν σκατά ή άλλη ήταν πολύ γαμιστερή. Εννοείτε τα πάντα...

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
Τιμη ποσο πηραν και προγραμμα;

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
τίποτα τίποτα ακόμα τίποτα ??? :think: :heavymetalbig:

katalagaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2012
Like
44
Πόντοι
0
Αν παντως ειναι δυο κοπελες ( ας πουμε κοπελες) διπλα περιπου στο la mour στην αλικαρνασσο ας το αφησουμε καλυτερα. Δεν βλεπονται. Εχουν βαλει αγγελια για μασαζ με τεσσερα χερια για αυτο το λεω. :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:

vasillhss

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
73
Πόντοι
1

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Φιλε tsikisti δε νομίζω να είναι αυτές, φαίνονται και οι 2 πολύ δυνατές!

Μακάρι δικέ μου να είναι οι φωτό αληθινές ... θα είμαι κάθε μέρα εκεί ... αλλά ποίος θα κάνει το δοκιμαστικό να μας δώσει πράσινο φως ...
εγώ όταν κάνω δοκιμαστικά δεν φεύγω και την πατάω ... την μόνη φορά που έχω φύγει είναι σε αυτές που αναφαίρετε ο katalagaros ..... τις είδα και τρόμαξα ...και όπου φύγει ... φύγει

vasillhss

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
73
Πόντοι
1
Μακάρι δικέ μου να είναι οι φωτό αληθινές ... θα είμαι κάθε μέρα εκεί ... αλλά ποίος θα κάνει το δοκιμαστικό να μας δώσει πράσινο φως ...
εγώ όταν κάνω δοκιμαστικά δεν φεύγω και την πατάω ... την μόνη φορά που έχω φύγει είναι σε αυτές που αναφαίρετε ο katalagaros ..... τις είδα και τρόμαξα ...και όπου φύγει ... φύγει

τσικις εχεις πμ

Freddo Espresso

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2015
Like
812
Πόντοι
86
Αν ξέρετε κάτι για αυτες τις δυο πείτε και απο δω...

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Πριν λίγες μέρες επίσκεψη στο Heraklion Massage ... (πάντα με τηλ. ραντεβού )
Τέλειο μασάζ και ακόμα καλύτερος ισπανικός φραπές ... από πολύ καλό ρωσιδάκι ...τιμή 60 ε

ftoupiou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
1
επίσκεψη στο Heraklion massage.. μπήκα στο δωμάτιο...βουρ για ντουζακι καθαρός και περιποοιημένος χώρος μου έκανε εντύπωση για τα δεδομένα του Ηρακλείου. Πολύ καλό μασαζ αλλά μόνο μασαζ...δεν ξέρω αν φταίει που ήταν η πρώτη μου επίσκεψη...αλλά από τηγανίτα τίποτα...

katalagaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2012
Like
44
Πόντοι
0
Το εχω ξαναπει. Δεν παιζει τιποτα στο heraklion massage απλα καποιος μαλλον θελει να μας πουλησει οτι κατι γινετε εκει για καποιο λογο που μονο ο ιδιος γνωριζει. Εχω ρωτησει αρκετες φορες την υπευθυνη στο μαγαζι και μου εχει πει μονο masaz.

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Tην επόμενη φορά θα βγάλω και καμία  φωτό χαχαχαχαχαχα  :rockon: :idiot: :uglystupid: :headbang:

ftoupiou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
1
το τηλ του heraklion massage σημερα λεει οτι δεν ειναι έγκυρο ξέρει κανένας συναγωνιστής τι παίζει; Περίεργο πάντως γιατί την προηγούμενη βδομάδα έπαιζε κανονικά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom