Andreas_Messara
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά παίζει κάνα τέτοιο μαγαζάκι στο Ηράκλειο;
εχεις παρει καμια???Δεν παιζει τπτ τετοιο φιλε μου. Κατα καιρους εχουν υπαρξει αγγελιες σε εφημεριδα για τετοια αλλα μην περιμενεις πολλα. Τα περισσοτερα ειναι κατι τελευταια ξεκολακια- πατσουριτσες που ψαχνουν να τσιμπησουν κανα χαρτζηλικι. Καμια σχεση με οτι διαβαζεις για Αθηνα...
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΧΑΝΟΙ ΑΛΛΑ EPANALMVANO ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ XXL ΚΑΙ ΜΑΔΑΕΙ ΤΗΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΕΝΟΣ ΜΕ "ΑΝΤΗΛΙΚΑΟ" ΚΑΙ ΙΔΡΩΜΕΝΟΣ ,,,,,,,,,,,,GMT ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΦΡΑΠΕ ΑΚΗ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΟΥ 10 .................3 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ .KRHTIKES AGGELIES MIA VAVA APO ROSSIA METRIA TPT SPOYDEO ALLA KALO FRAPE HMIIPOGEIO OPOS KATEVENEIS TIS SKALES THW AYLHS DEKSIA PISO APO TON OAED H TO IKA DE THIMAME, KAI ALLH MIA XONTRH XXXL EKSO APO TO HRAKLIO KONTA SE ENA S/M ALLA MILAME GIA XALI MAYRO ELLHNIDA ME ENA FIAT PANTA MAYRO AN THIMAME KALA ALLA DEE LEEI ,H VAVA HTAN KALYTERH
KRHTIKES AGGELIES MIA VAVA APO ROSSIA METRIA TPT SPOYDEO ALLA KALO FRAPE HMIIPOGEIO OPOS KATEVENEIS TIS SKALES THW AYLHS DEKSIA PISO APO TON OAED H TO IKA DE THIMAME, KAI ALLH MIA XONTRH XXXL EKSO APO TO HRAKLIO KONTA SE ENA S/M ALLA MILAME GIA XALI MAYRO ELLHNIDA ME ENA FIAT PANTA MAYRO AN THIMAME KALA ALLA DEE LEEI ,H VAVA HTAN KALYTERH
ΕΛΑ σύντεκνοι έφεξε σπεύσατε λίγο παλιά η αγγελία αλλα το τηλ δουλεύει οποτε δε χανετε τπτ
φιλε, το τηλεφωνο που λες, απο το mylist, αναφερεται σε εκεινη την XXL στου κοκκινη, που γραφεις καπου αλλου ??
και κατι αλλο φιλε, εσυ πηγες για θεραπεια ???
ενοειται βεβαια, οτι αν δοκιμασω και εχω νεα, θα ενημερωσω κι εγω
παντα και το ξερετε!!!αναμενουμε info!!
δεν πηγα παιχτη ακομα αν αναφερεσαι σε εμενα...οταν θα κατεβω Κρητη θα ενημερωσω!εχουμε νεο?