apostolos17
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε αν υπαρχει μασαζ στη Κω;
20 ευρω 20 λεπτα μυστη μου?Έχει πάρει το μάτι κάτι στο ινστα χωρίς να την έχω δει από κοντά δεν φαίνεται κάτι ιδιαίτερο αλλα καλύτερα να πει κάποιος που ξέρει. Lia takidou λεγεται
Ξέρουμε αν κάνει και σεξ?20 ευρω 20 λεπτα μυστη μου?
Για καμιά πιπα καλή φαίνεται παντωςΚαλησπέρα σε όλους,
Η συγκεκριμένη ήταν Θεσσαλονικη δούλευε στο στριπτιζαδικο caligula ερχόταν και έλεγε πως κάνει σεξ με 100 ευρώ. Εγώ δεν πήρα δεν ξέρω αλλά στους περισσότερους έτσι έλεγε η πίπα της ήταν φθηνότερη δεν θυμάμαι όμως πόσο. Επίσης είχε η τέλος πάντων το είχε μαζί με άλλη κομμωτηριο στις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης. Από εμφάνιση δεν έλεγε πολλά, μια ψιλοτελειωμενη ρωσοποντια είναι περίπου στα 50. Ελπίζω να βοήθησα.
Την έχεις δοκιμάσει στη Κω αδερφε;Μετρια πολυ και ολο βρισκει τροπους να ζηταει ολο και περισσοτερα χρηματα!
Οχι την δοκιμασα στη θεσσαλονικη.Η ιδια ειναι!Την έχεις δοκιμάσει στη Κω αδερφε;
Δεν αξίζει λες δλδ;Οχι την δοκιμασα στη θεσσαλονικη.Η ιδια ειναι!
Αν εχεις ορεξη και λεφτα να σε μαδισει πηγαινε να δοκιμασεις.Ειναι μια παλιογρια που σωμα ακομα εχει καλο για την ηληκια της ομως,μουτρα οχι τοσο ,ειναι ρωσσοποντιακα και αν μυριστει χρημα μαδαει!Δεν περιμενεις καλυτερα το καλοκαιρι να τας φας στης τουριστριες απο το να στα φαει η μπαμπο?Δεν αξίζει λες δλδ;
Εχεις δίκιο αδερφέ. Καλύτερα να τα βάλω βενζίνη στο αυτοκίνητο . Στη χειρότερη έχει και κόκκινο σπίτι κάπου στο νησί απ ότι έχω ακούσει μια και δεν είμαι απο δω.Αν εχεις ορεξη και λεφτα να σε μαδισει πηγαινε να δοκιμασεις.Ειναι μια παλιογρια που σωμα ακομα εχει καλο για την ηληκια της ομως,μουτρα οχι τοσο ,ειναι ρωσσοποντιακα και αν μυριστει χρημα μαδαει!Δεν περιμενεις καλυτερα το καλοκαιρι να τας φας στης τουριστριες απο το να στα φαει η μπαμπο?
Και να παίζει θα ναι πανάκριβο σε αυτό το κωλονησοΧαίρεται. Ήρθα στο νησί για σεζόν. Παίζει κάτι εδώ ή νεκρά ;
Έγινε ευχαριστώ. Ούτε στούντιο ούτε τίποτα εεε;Και να παίζει θα ναι πανάκριβο σε αυτό το κωλονησο
Κάνε καβατζα για όταν γυρίσεις τύπε, σίγουρα θα κάνεις μπανιστηρι τα μαλακισμένα που θα έρθουν προσεχώς