Νέα

Μασάζ στα Βόρεια Προάστια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Santos1978
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μασσαζαδικο βορεια προαστεια

• αθηνα

Ψήφοι: 3 50,0%
  • βορεια προαστια

Ψήφοι: 3 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

kostpoli

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Τελικα για το Μεσογειων 289 γνωριζει κανεις να μας πει αν εχει κατι της προκοπης, γιατι πριν καναδυο μηνες που περασα πολυ μετριοτητα

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Τελικα για το Μεσογειων 289 γνωριζει κανεις να μας πει αν εχει κατι της προκοπης, γιατι πριν καναδυο μηνες που περασα πολυ μετριοτητα

15 ευρω προσφορα μεχρι και σήμερα τρέχει τελευταία μέρα για 50 λεπτά μασάζ. Όμορφος ζεστός χώρος που δουλεύουν ρωσιδούλες αλλά μη διανοηθείς κάτι περισσότερο από ένα καλό μασαζάκι. Πέρασα προχτές για την προσφορά των 15 και δε το μετάνιωσα, μια χαρα ήταν. Γενικότερα η τιμή είναι 25 για 1 ώρα και 20 για 40 λεπτά μασάζ ακούγοντας χαλαρωτική μουσικούλα.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
15 ευρω προσφορα μεχρι και σήμερα τρέχει τελευταία μέρα για 50 λεπτά μασάζ. Όμορφος ζεστός χώρος που δουλεύουν ρωσιδούλες αλλά μη διανοηθείς κάτι περισσότερο από ένα καλό μασαζάκι. Πέρασα προχτές για την προσφορά των 15 και δε το μετάνιωσα, μια χαρα ήταν. Γενικότερα η τιμή είναι 25 για 1 ώρα και 20 για 40 λεπτά μασάζ ακούγοντας χαλαρωτική μουσικούλα.
για ποιο λες; στο Μ289 παίζουν άλλα προγράμματα

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
σε πρόσφατο πέρασμα από Μεσογείων 289 είδα τα εξής μιλφόνια:

Ντιάνα, καθαρόαιμο Ρωσικό όρθιο χιλιόμετρο, με αδύνατο σώμα και αξιοπρόσεκτο πρόσωπο
Λάρα, με κοντό μαλλί και επίσης όμορφο σώμα, ομορφούλα
Αλεξάνδρα, η λιγότερο όμορφη από τις τρεις.

Προγράμματα:
60 μισή ώρα,
80 μια
100 b2b
120 nuru

η υπηρεσία ευγενέστατη

υ.γ. Τις Κυριακές το κατάστημα είναι κλειστό

Χρόνια πολλά σε όλους

:hi:

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1

Φίλε μου στο κατάστημα παίζουν τα πάντα όλα αλλά όχι με κουπόνι προσφοράς.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...κάτι λέτε λάθος...άλλο το Μεσογείων 289 και άλλο το Μεσογείων 387...

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Ξέρουμε αν παιζει κάτι παραπάνω απο μασαζ στο  Λεωφόρο  Μεσογείων 387       :huh:     :huh:     :huh:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Απολύτως τιποτα

ronniepap

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.Υπάρχει στα βόρεια τελικά κανένα μαγαζί της προκοπής?

ronniepap

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Σε ευχαριστώ φιλαράκι το έχω στα υπόψιν αν και νομίζω ότι πρέπει να σε ξέρουν.

TRAMPA

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
[size=13pt] καλός σας βρήκα!!

ενδιαφέρομαι κ εγώ για μασατζίδικο στα βόρεια με φραπεδιά στο τέλος, απ ότι έχω δει στο φόρουμ αυτά που με βολεύουν είναι το calmora κ ένα στην μεσογείων 289... όπου δεν ξέρω αν λειτουργούν ακόμα κ αν δίνουν κ Happy end ?

σαν newbys που είμαι, πείτε μου λίγο pls.... μην γίνω κ ρόμπα, τι λες στην reception? μην αρχίσω κ λέω για φραπεδιέρες :think:...

κ αν γνωρίζει κάποιος με αυτό εδώ [URL unfurl="true"]http://gracemassage.gr/τι[/URL] παίζει, μόνο μασάζ ?
[/size]

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
[size=13pt] καλός σας βρήκα!!

ενδιαφέρομαι κ εγώ για μασατζίδικο στα βόρεια με φραπεδιά στο τέλος, απ ότι έχω δει στο φόρουμ αυτά που με βολεύουν είναι το calmora κ ένα στην μεσογείων 289... όπου δεν ξέρω αν λειτουργούν ακόμα κ αν δίνουν κ Happy end ?

σαν newbys που είμαι, πείτε μου λίγο pls.... μην γίνω κ ρόμπα, τι λες στην reception? μην αρχίσω κ λέω για φραπεδιέρες :think:...

κ αν γνωρίζει κάποιος με αυτό εδώ [URL unfurl="true"]http://gracemassage.gr/τι[/URL] παίζει, μόνο μασάζ ?
[/size]

πρώτον μην ξαναγράψεις με bold, εκτός αν θέλεις να εστιάσεις κάπου

δεύτερον, το calmora ποιό είναι;

το 289 δεν λειτουργεί

το gracespa σερβίρει φραπέ, πήγαινε στο θέμα "μασατζίδικα που φραπάς", έχουν γράψει πολλοί

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
πρώτον μην ξαναγράψεις με bold, εκτός αν θέλεις να εστιάσεις κάπου

δεύτερον, το calmora ποιό είναι;

το 289 δεν λειτουργεί

το gracespa σερβίρει φραπέ, πήγαινε στο θέμα "μασατζίδικα που φραπάς", έχουν γράψει πολλοί
Το calmora είναι στο κέντρο του Αμαρουσίου στην οδό Θησέως. Από τις μεγαλύτερες απάτες στο χώρο.

dream_up$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
0
καλή ήμερα τη εννοείς συναγωνιστή cretan_nudist  για το calmora γιατί σκέπτομαι να το επισκεφτώ δεν παίζουν αυτά που έχουν γραφεί

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
καλή ήμερα τη εννοείς συναγωνιστή cretan_nudist  για το calmora γιατί σκέπτομαι να το επισκεφτώ δεν παίζουν αυτά που έχουν γραφεί
Στην πρώτη επίσκεψή σου θα σου αφήσουν πολλά υπονοούμενα για τις μελλοντικές επισκέψεις οι οποίες όμως θα είναι "άκαρπες". Τώρα, εάν είσαι διατεθειμένος να σκάσεις πολλά, μα πάρα πολλά χρήματα, εκεί αλλάζει το πράγμα... Δε ξέρω τι γίνεται μετά αλλά ούτε και με ενδιαφέρει η περίπτωση αυτή.

dream_up$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
0
Εάν είναι έτσι όπως το περιγράφεις έχεις και δίκιο και για το σχόλιο σου αλλά φαντάστηκα ότι τουλάχιστον ι κλασική φραπεδία θα έπαιζε με το καλημέρα....

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Εάν είναι έτσι όπως το περιγράφεις έχεις και δίκιο και για το σχόλιο σου αλλά φαντάστηκα ότι τουλάχιστον ι κλασική φραπεδία θα έπαιζε με το καλημέρα....

Με τίποτα ! ! ! Εάν θέλεις αυτό που περιγράφεις (από την πρώτη επίσκεψη), μακρυά από αυτό. Ψάξε σε άλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom