gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
μάλλον καλύτερα να παίρνεις τηλέφωνο πρώτα..Στο 289 πήγα και εγώ κατά τις 5,30μμ και δεν άνοιγαν μάλλον θα είχαν κίνηση.
μάλλον καλύτερα να παίρνεις τηλέφωνο πρώτα..Στο 289 πήγα και εγώ κατά τις 5,30μμ και δεν άνοιγαν μάλλον θα είχαν κίνηση.
μάλλον καλύτερα να παίρνεις τηλέφωνο πρώτα..
Aυτό στη Θησέως27A Mαρούσι τι παίζει? Έχω πάει 2 φορές πριν χρόνια και μου το παίζανε ιστορία.... Ξέρει κανέις τίποτα νέο? Θέλει συνθηματικό η υπόθεση?
αναφέρεται προηγούμενα... Μεσογείων 289εχει τιποτα στο χολαργο ?
πήρες τηλέφωνο;;τι γινετε ρε παιδια με το Amouage περασε χθες δυο φορες με διαφορα μιας ωρας (γυρω στις 1μμ) και δεν απαντησε κανεις
οχι. επρεπε?πήρες τηλέφωνο;;
καλό θα ήταν για την περίπτωση που θα έχει κίνησηοχι. επρεπε?
σήμερα μην ψάχνετε την Πάολα στο Μ289 είναι στο δίδυμο της Συγγρούκαλό θα ήταν για την περίπτωση που θα έχει κίνηση
είναι της γνωστής αλυσίδας le massage που έχει θεραπευτήρια σε πολλές περιοχές ..το συγκεκριμένο είναι: Διονύσου 6, Μαρούσι και οι θεραπείες αρχίζουν από 10 €Στο Μαρουσι το Le Massage? Γνωριζει κανεις τιποτα?
το ρόστερ σήμερα στο Μ289 ειρήνη , Μελίνα , άννα , Βερόνικα
κατά δήλωσή της είναι Ρωσίδα μικροκαμωμένη (λεπτή κοντούλα) συμπαθητική στήθος 0,5Αυτή η Βερόνικα που ήταν πριν? ξέρουμε επιδόσεις?
είναι της γνωστής αλυσίδας le massage που έχει θεραπευτήρια σε πολλές περιοχές ..το συγκεκριμένο είναι: Διονύσου 6, Μαρούσι και οι θεραπείες αρχίζουν από 10 €
το μεσογειων 289 τι ωρες ειναι τις καθημερινες?ευχαριστω..