You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στα Βόρεια Προάστια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Santos1978
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 106
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
Τελικα για το Μεσογειων 289 γνωριζει κανεις να μας πει αν εχει κατι της προκοπης, γιατι πριν καναδυο μηνες που περασα πολυ μετριοτητα
15 ευρω προσφορα μεχρι και σήμερα τρέχει τελευταία μέρα για 50 λεπτά μασάζ. Όμορφος ζεστός χώρος που δουλεύουν ρωσιδούλες αλλά μη διανοηθείς κάτι περισσότερο από ένα καλό μασαζάκι. Πέρασα προχτές για την προσφορά των 15 και δε το μετάνιωσα, μια χαρα ήταν. Γενικότερα η τιμή είναι 25 για 1 ώρα και 20 για 40 λεπτά μασάζ ακούγοντας χαλαρωτική μουσικούλα.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
για ποιο λες; στο Μ289 παίζουν άλλα προγράμματα15 ευρω προσφορα μεχρι και σήμερα τρέχει τελευταία μέρα για 50 λεπτά μασάζ. Όμορφος ζεστός χώρος που δουλεύουν ρωσιδούλες αλλά μη διανοηθείς κάτι περισσότερο από ένα καλό μασαζάκι. Πέρασα προχτές για την προσφορά των 15 και δε το μετάνιωσα, μια χαρα ήταν. Γενικότερα η τιμή είναι 25 για 1 ώρα και 20 για 40 λεπτά μασάζ ακούγοντας χαλαρωτική μουσικούλα.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
σε πρόσφατο πέρασμα από Μεσογείων 289 είδα τα εξής μιλφόνια:
Ντιάνα, καθαρόαιμο Ρωσικό όρθιο χιλιόμετρο, με αδύνατο σώμα και αξιοπρόσεκτο πρόσωπο
Λάρα, με κοντό μαλλί και επίσης όμορφο σώμα, ομορφούλα
Αλεξάνδρα, η λιγότερο όμορφη από τις τρεις.
Προγράμματα:
60 μισή ώρα,
80 μια
100 b2b
120 nuru
η υπηρεσία ευγενέστατη
υ.γ. Τις Κυριακές το κατάστημα είναι κλειστό
Χρόνια πολλά σε όλους
Ντιάνα, καθαρόαιμο Ρωσικό όρθιο χιλιόμετρο, με αδύνατο σώμα και αξιοπρόσεκτο πρόσωπο
Λάρα, με κοντό μαλλί και επίσης όμορφο σώμα, ομορφούλα
Αλεξάνδρα, η λιγότερο όμορφη από τις τρεις.
Προγράμματα:
60 μισή ώρα,
80 μια
100 b2b
120 nuru
η υπηρεσία ευγενέστατη
υ.γ. Τις Κυριακές το κατάστημα είναι κλειστό
Χρόνια πολλά σε όλους
taz7
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
15 ευρω προσφορα μεχρι και σήμερα τρέχει τελευταία μέρα για 50 λεπτά μασάζ. Όμορφος ζεστός χώρος που δουλεύουν ρωσιδούλες αλλά μη διανοηθείς κάτι περισσότερο από ένα καλό μασαζάκι. Πέρασα προχτές για την προσφορά των 15 και δε το μετάνιωσα, μια χαρα ήταν. Γενικότερα η τιμή είναι 25 για 1 ώρα και 20 για 40 λεπτά μασάζ ακούγοντας χαλαρωτική μουσικούλα.
Φίλε μου στο κατάστημα παίζουν τα πάντα όλα αλλά όχι με κουπόνι προσφοράς.
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
Φίλε μου στο κατάστημα παίζουν τα πάντα όλα αλλά όχι με κουπόνι προσφοράς.
Τι εννοεις τα παντα ολα? Απλο μασαζ παιζει μονο, 15 euro το 50 λεπτο.
Σε αυτο αναφερομαι:
merovigios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
...κάτι λέτε λάθος...άλλο το Μεσογείων 289 και άλλο το Μεσογείων 387...
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
Ξέρουμε αν παιζει κάτι παραπάνω απο μασαζ στο Λεωφόρο Μεσογείων 387
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Απολύτως τιποτα
Δες το calmora .. και δες και εδώ προσφορά με 18€ >
[size=13pt] καλός σας βρήκα!!
ενδιαφέρομαι κ εγώ για μασατζίδικο στα βόρεια με φραπεδιά στο τέλος, απ ότι έχω δει στο φόρουμ αυτά που με βολεύουν είναι το calmora κ ένα στην μεσογείων 289... όπου δεν ξέρω αν λειτουργούν ακόμα κ αν δίνουν κ Happy end ?
σαν newbys που είμαι, πείτε μου λίγο pls.... μην γίνω κ ρόμπα, τι λες στην reception? μην αρχίσω κ λέω για φραπεδιέρες ...
κ αν γνωρίζει κάποιος με αυτό εδώ [URL unfurl="true"]http://gracemassage.gr/τι[/URL] παίζει, μόνο μασάζ ?
[/size]
ενδιαφέρομαι κ εγώ για μασατζίδικο στα βόρεια με φραπεδιά στο τέλος, απ ότι έχω δει στο φόρουμ αυτά που με βολεύουν είναι το calmora κ ένα στην μεσογείων 289... όπου δεν ξέρω αν λειτουργούν ακόμα κ αν δίνουν κ Happy end ?
σαν newbys που είμαι, πείτε μου λίγο pls.... μην γίνω κ ρόμπα, τι λες στην reception? μην αρχίσω κ λέω για φραπεδιέρες ...
κ αν γνωρίζει κάποιος με αυτό εδώ [URL unfurl="true"]http://gracemassage.gr/τι[/URL] παίζει, μόνο μασάζ ?
[/size]
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
[size=13pt] καλός σας βρήκα!!
[/size]
πρώτον μην ξαναγράψεις με bold, εκτός αν θέλεις να εστιάσεις κάπου
δεύτερον, το calmora ποιό είναι;
το 289 δεν λειτουργεί
το gracespa σερβίρει φραπέ, πήγαινε στο θέμα "μασατζίδικα που φραπάς", έχουν γράψει πολλοί
cretan_nudist
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 890
- Πόντοι
- 81
Το calmora είναι στο κέντρο του Αμαρουσίου στην οδό Θησέως. Από τις μεγαλύτερες απάτες στο χώρο.πρώτον μην ξαναγράψεις με bold, εκτός αν θέλεις να εστιάσεις κάπου
δεύτερον, το calmora ποιό είναι;
το 289 δεν λειτουργεί
το gracespa σερβίρει φραπέ, πήγαινε στο θέμα "μασατζίδικα που φραπάς", έχουν γράψει πολλοί
+1!Το calmora είναι στο κέντρο του Αμαρουσίου στην οδό Θησέως. Από τις μεγαλύτερες απάτες στο χώρο.
cretan_nudist
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 890
- Πόντοι
- 81
Στην πρώτη επίσκεψή σου θα σου αφήσουν πολλά υπονοούμενα για τις μελλοντικές επισκέψεις οι οποίες όμως θα είναι "άκαρπες". Τώρα, εάν είσαι διατεθειμένος να σκάσεις πολλά, μα πάρα πολλά χρήματα, εκεί αλλάζει το πράγμα... Δε ξέρω τι γίνεται μετά αλλά ούτε και με ενδιαφέρει η περίπτωση αυτή.καλή ήμερα τη εννοείς συναγωνιστή cretan_nudist για το calmora γιατί σκέπτομαι να το επισκεφτώ δεν παίζουν αυτά που έχουν γραφεί
cretan_nudist
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 890
- Πόντοι
- 81
Εάν είναι έτσι όπως το περιγράφεις έχεις και δίκιο και για το σχόλιο σου αλλά φαντάστηκα ότι τουλάχιστον ι κλασική φραπεδία θα έπαιζε με το καλημέρα....
Με τίποτα ! ! ! Εάν θέλεις αυτό που περιγράφεις (από την πρώτη επίσκεψη), μακρυά από αυτό. Ψάξε σε άλλο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 23K