Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.730
Πόντοι
41.813

mhtkaz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
80
Πόντοι
0
To "χαπάκι" είναι οτι τα κορίτσια θα παίρνουν 10 ευρώ περισσότερα.... Η αδικαιολόγητη αύξηση των 20 ευρώ (25% πάνω !), αντιμετωπίζεται μόνο με εμπάργκο (αποχή).

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.934
Πόντοι
6.946
Νομίζω, πιο ισορροπημένο θα ήταν 70€ μισάωρο 100€ ώρα.

Τέλος πάντων, έγινε και τελείωσε.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.713
Πόντοι
5.946
Νομίζω, πιο ισορροπημένο θα ήταν 70€ μισάωρο 100€ ώρα.

Τέλος πάντων, έγινε και τελείωσε.
σωστός!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπααα εκτός προγράμματος ήτανε αλλά βγήκε σε καλό.
ποιά πέτυχες???

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Ας παει 20 ευρω εξτρα..μικρη διαφορα ειναι...ομως..για να παει κατι εξτρα και να δικαιολογειται αυτο...πρεπει κι οι κοπελες να ειναι εστω ενα" τσικ" πιο δοτικες...θα ειναι πιο πολλα προκατακτικα? Θα ειναι εξτρα μασαζ? Πιο πλουσιο προγραμμα..καπως? Αλλιως τι..?
Και να καταλαβουν πως σε αυτα τα μαγαζια πλουσιοι δεν ερχονται..αυτοι πανε σε αλλες επιλογες...ερχονται ανθρωποι με μεσαιες δυνατοτητες που απλως ψαχνουν κατι καλυτερο κ ποιοτικοτερο απ τη φυλης μερια...οποτε η αυξηση τιμων χωρις να αλλαζει κατι θα μειωσει τη ροη προς τα μαγαζια αυτα...μονο θα χασουν...

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
Σήμερα ενημερώθηκα ότι έπαιζε στο ίδρυμα και μια 25χρονη Κολομβίανα , πέρασε μήπως κάποιος να τσεκαρει τι έλεγε η νέα Κωλομπιανα ?

iliasiliasilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
14
Like
607
Πόντοι
290
Πέρασμα σήμερα, διαθέσιμες μόνο 2 κοπέλες. Ενημερώθηκα για αυξήσεις. Δεν πέρασα. Δεν θεωρώ οτι οι αυξήσεις αντικατοπτρίζουν και την ποιότητα των υπηρεσιών. 80 ευρώ θυμάμαι ήταν κάποτε το 45λεπτο παντού αλλά πέρναγες και έπαιρνες κοπέλα με κλειστά τα μάτια χωρίς να έχεις στο μυαλό σου μη φάς φόλα. Μου είπε η κ. Σοφία πως αυξήσεις θα γίνουν σε όλα τα μαγαζιά. Εγώ μέχρι να γίνουν θα πηγαίνω σε αυτά που κρατούν τις τιμές στα 60.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.092
Πόντοι
11.096
Πέρασμα σήμερα, διαθέσιμες μόνο 2 κοπέλες. Ενημερώθηκα για αυξήσεις. Δεν πέρασα. Δεν θεωρώ οτι οι αυξήσεις αντικατοπτρίζουν και την ποιότητα των υπηρεσιών. 80 ευρώ θυμάμαι ήταν κάποτε το 45λεπτο παντού αλλά πέρναγες και έπαιρνες κοπέλα με κλειστά τα μάτια χωρίς να έχεις στο μυαλό σου μη φάς φόλα. Μου είπε η κ. Σοφία πως αυξήσεις θα γίνουν σε όλα τα μαγαζιά. Εγώ μέχρι να γίνουν θα πηγαίνω σε αυτά που κρατούν τις τιμές στα 60.
Διαθέσιμες μόνο 2 καί 100αρικο δεν θά είναι ανταγωνιστικό τό 23 απλά πράγματα.
Στό συγκεκριμένο ήταν 80 ή ώρα, άλλου ναι τά 45' στα 80.

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
236
Πόντοι
1
Απο εμένα πλέον μαύρο άμα έρθει κάτι καινούργιο αξιόλογο το βλέπουμε οβερ εντ αουτ!

taper

Μέγας
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Κριτικές
21
Like
554
Πόντοι
4.440
Εντομεταξυ περικοπές και στο κέρασμα πήγα την Κυριακή (για μια τελευταία επίσκεψη με το 60ρι) και δεν υπάρχουν πλέων οινοπνευματώδη,τώρα το κέρασμα ειναι πορτοκαλάδα και λεμονάδα ....

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Εντομεταξυ περικοπές και στο κέρασμα πήγα την Κυριακή (για μια τελευταία επίσκεψη με το 60ρι) και δεν υπάρχουν πλέων οινοπνευματώδη,τώρα το κέρασμα ειναι πορτοκαλάδα και λεμονάδα ....
Με +20 το ποτό θα συνοδεύεται με προσούτο..
:coffee:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Δηλαδή τώρα μετά την αύξηση +20€ θα επανέλθουν και τα κανονικά κεράσματα;

Όχι ότι με ενδιαφέρει προσωπικά, αλλά απλά λέω...
Εγώ πάντα απλό νεράκι παίρνω σε αυτά τα μαγαζιά...
Ευτυχώς το νερό δεν έχει κόστος και το προσφέρουν όλα!

Πάντως παιδιά πέρα από το δίκαιο της γκρίνιας μας, θα το συνηθίσουμε το νέο εισιτήριο, θέμα χρόνου είναι να το χωνέψουμε.

Προσωπικά το μόνο που συστήνω σε όλους μας είναι να είμαστε πιο "επιλεκτικοί" και να τα δίνουμε εκεί που περνούμε κάτι με αντίστοιχη αξία. Τουτέστιν, οι γνωστές φακλάνες, οι χοντρές, οι ξαδέρφες του Τράμπ και του Μπάιντεν, και όλο το συνάφι τους πρέπει σιγά-σιγά να βγουν από την αγορά... δια της αποχής μας προς τις υπηρεσίες τους.

Ίσως η τρέχουσα αύξηση να είναι μια ευκαιρία να γίνει ένα ξεκαθάρισμα. Αν συνεχίζουμε να δίνουμε 100άρικα για κάτι τέτοιες απαράδεκτες, τότε ο θεός μας κάνει μεγάλη χάρη που δεν έχει ακόμα ρίξει κεραυνό να μας κάψει...

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Πάντως βλέπω μερικοί κάθε αύξηση την καταπίνετε στο χαλαρό,λες και τα 20ευρα τα βρίσκετε στον δρόμο. Βέβαια ίσως έχετε χρήμα γι'αυτό δεν σας επηρεάζει η κάθε αύξηση.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.934
Πόντοι
6.946
Πότε δεν πήρα κάτι παραπάνω από νερό ή αναψυκτικό στα αδελφά μαγαζιά(προσφέρουν και σε άλλα; Δεν έχω ιδέα, δεν ζήτησα ποτέ) . Και μου έλεγε η κυρία Σοφία ότι μερικοί αρχίζουν από τις 11 με βότκα και ουίσκι. Έλεος.

Δεν μπορώ να κατηγορήσω καμία εργαζόμενη ότι δεν δικαιούται αύξησης, καθε άλλο.
Επίσης λογικό ότι τα λειτουργικά έξοδα του μαγαζιού έχουν ανέβει.

Η ακρίβεια όμως είναι πλέον πολύ μεγάλη για την πλειοψηφία, ακόμα και με τις παλιές τιμές.
Προέχουν σημαντικότερα πράγματα, έκτακτα έξοδα παντός είδους, διατροφή και διασκέδαση γενικότερη, πράγματα που πολλοί δεν θα θυσιάσουν για μια ώρα υπηρεσιών ή απλά, θα πάνε σπανιότερα.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Αδερφέ "kaki" μας αδικείς... δεν είναι "χαλαρότητα" να αποδεχόμαστε την νέα κατάσταση. Απλά έτσι είναι η ζωή και οι νόμοι της οικονομίας. Οι παλαιές τιμές ήταν σταθερές για τουλάχιστον μια 10ετία, άρα έπρεπε κάποια στιγμή να αλλάξουν. Ο επίσημος "Εναρμονισμένος Δείκτης Τιμών Καταναλωτή" (υπάρχει στο διαδίκτυο επίσημα, ψάξε το) από το 2015 μέχρι σήμερα στην Ελλάδα είναι από +16% έως +28% ανάλογα την κατηγορία. Εντωμεταξύ, η γενική εντύπωση (πχ στα κανάλια) είναι πολύ χειρότερη, όλοι φωνάζουν για την ακρίβεια. Εντάξει στα μαγαζιά έκαναν αύξηση 60->80 (+33%) και 80->100 (+25%). Λίγο το παράκαναν, αλλά το βήμα εδώ είναι το 10ρικο... δεν είμαστε σε σούπερ μάρκετ.

Αν κάποιος φίλος έχει άλλες ανάγκες και προτεραιότητες, τότε καλώς να βάλει αυτές πρώτες. Και μάλλον καθ' υπερβολή μέχρι σήμερα "τα ξόδευε στις πουτάνες", αν δεν του έφταναν για την καθημερινότητά του.

Προσωπικά δεν έχω δανειστεί 1€ στην ζωή μου. Ο πατέρας μου δεν μου άφησε πρακτικά τίποτα αξίας όταν έφυγε. Όμως μου έδωσε τα ουσιαστικά σε αξία: με σπούδασε και με συμβούλευσε αυστηρά να μην απλώσω ποτέ το χέρι μου πέρα από όσο φτάνω από μόνος μου. Δόξα το θεό δεν μου έτυχε και κάτι "στραβό/άτυχο" μέχρι τώρα και ανάλογα τι βγάζω έτσι πορεύομαι. Όπως ήδη είπε και ο "easy" πιο πάνω: αν υπάρχουν άλλες σημαντικότερες ανάγκες τότε απλά τα κορίτσια θα πάνε πιο αραιά ή στην ανάγκη και καθόλου...

Η ουσία παιδιά είναι να μην κάνουμε τα δευτερεύοντα πρωτεύοντα!
Αυτά από μένα και με το θέμα των τιμών δεν ξανα-ασχολούμε.
Σας ευχαριστώ και να με συμπαθάτε αν σας κούρασα...

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.092
Πόντοι
11.096
Τά πλούσια κεράσματα είχαν κοπεί εδώ και καιρό, βλέπε παλιά αν επέλεγε κάποιος ένα αναψυκτικό νά τού προσφέρουν τό έδιναν σέ μπουκάλι γυάλινο αλλά μέχρι πρότινος σέ ποτήρι από μπουκάλι τού ενάμιση λίτρου, όπως και τό νερό σέ ποτήρι όχι σέ μπουκαλάκι πλαστικό.
Θυμάμαι παλιότερα πίσω από τόν πάγκο τής υποδοχής υπήρχε ολόκληρη κάβα από ποτά και πάντα γεμάτη όπως και στο 42. Τώρα είναι ποίο περιορισμένα.
Όχι ότι έχει καμία μεγάλη σημασία τό κέρασμα αλλά μίας και αναφέρθηκε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom