petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.730
- Πόντοι
- 41.813
Μπααα εκτός προγράμματος ήτανε αλλά βγήκε σε καλό.Αν πηγές με τηλεφωνακι πρώτα κάτι νομίζω ότι κατάλαβα
Μπααα εκτός προγράμματος ήτανε αλλά βγήκε σε καλό.Αν πηγές με τηλεφωνακι πρώτα κάτι νομίζω ότι κατάλαβα
Αύριο θα έχει δύο καινούργια
κορίτσια για να δούμε
σωστός!Νομίζω, πιο ισορροπημένο θα ήταν 70€ μισάωρο 100€ ώρα.
Τέλος πάντων, έγινε και τελείωσε.
ποιά πέτυχες???Μπααα εκτός προγράμματος ήτανε αλλά βγήκε σε καλό.
Ελενηποιά πέτυχες???
Και να καταλαβουν πως σε αυτα τα μαγαζια πλουσιοι δεν ερχονται..αυτοι πανε σε αλλες επιλογες...ερχονται ανθρωποι με μεσαιες δυνατοτητες που απλως ψαχνουν κατι καλυτερο κ ποιοτικοτερο απ τη φυλης μερια...οποτε η αυξηση τιμων χωρις να αλλαζει κατι θα μειωσει τη ροη προς τα μαγαζια αυτα...μονο θα χασουν...Ας παει 20 ευρω εξτρα..μικρη διαφορα ειναι...ομως..για να παει κατι εξτρα και να δικαιολογειται αυτο...πρεπει κι οι κοπελες να ειναι εστω ενα" τσικ" πιο δοτικες...θα ειναι πιο πολλα προκατακτικα? Θα ειναι εξτρα μασαζ? Πιο πλουσιο προγραμμα..καπως? Αλλιως τι..?
Ποια Ελένη?
παλιο αλλα καλο.Ποια Ελένη?
Διαθέσιμες μόνο 2 καί 100αρικο δεν θά είναι ανταγωνιστικό τό 23 απλά πράγματα.Πέρασμα σήμερα, διαθέσιμες μόνο 2 κοπέλες. Ενημερώθηκα για αυξήσεις. Δεν πέρασα. Δεν θεωρώ οτι οι αυξήσεις αντικατοπτρίζουν και την ποιότητα των υπηρεσιών. 80 ευρώ θυμάμαι ήταν κάποτε το 45λεπτο παντού αλλά πέρναγες και έπαιρνες κοπέλα με κλειστά τα μάτια χωρίς να έχεις στο μυαλό σου μη φάς φόλα. Μου είπε η κ. Σοφία πως αυξήσεις θα γίνουν σε όλα τα μαγαζιά. Εγώ μέχρι να γίνουν θα πηγαίνω σε αυτά που κρατούν τις τιμές στα 60.
Με +20 το ποτό θα συνοδεύεται με προσούτο..Εντομεταξυ περικοπές και στο κέρασμα πήγα την Κυριακή (για μια τελευταία επίσκεψη με το 60ρι) και δεν υπάρχουν πλέων οινοπνευματώδη,τώρα το κέρασμα ειναι πορτοκαλάδα και λεμονάδα ....
Δηλαδή τώρα μετά την αύξηση +20€ θα επανέλθουν και τα κανονικά κεράσματα;Εντομεταξυ περικοπές και στο κέρασμα πήγα την Κυριακή (για μια τελευταία επίσκεψη με το 60ρι) και δεν υπάρχουν πλέων οινοπνευματώδη,τώρα το κέρασμα ειναι πορτοκαλάδα και λεμονάδα ....