professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.092
- Πόντοι
- 11.096
ΖηλιάρηΑυτό ακριβώς το Emoji ήθελα να βάλω και εγώ ...
ΖηλιάρηΑυτό ακριβώς το Emoji ήθελα να βάλω και εγώ ...
Τελικά με την Βαλ τί έγινε; Μάθαμε τίποτα ;
εγω ειμαι απο χωριο φιλε,δεν ξερω τιποτα.Τελικά με την Βαλ τί έγινε; Μάθαμε τίποτα ;
Από τό ίδιο χωριό είμαστεεγω ειμαι απο χωριο φιλε,δεν ξερω τιποτα.
θα μας πουν σε λιγο οσοι πηγαν χθες,προχθες...
Μαλλον δε τραβηξε το εσκορτιλικη και γυρισε. Σου λεει καλιω 5 και στο χερι παρα 10 και καρτεριΚαλησπέρα σε όλους .. σε χθεσινή μου τηλεφωνική επικοινωνία με Κα Σοφία για το ρόστερ μου ανεφερε ότι είναι εκεί η Βαλ .
Την ρώτησα 2 φορες αλλά μου είπε είναι φουλ από ραντεβού .
Συνεχίζει ξανά κανονικά εκεί η παπάτζες μας ειπε ;
Ομορφη κοπελιτσα ηταν..σαν αυτα τα ομορφα κοριτσακια που βρισκεις στο εβερεστ κστα μικελ..πρωτο βουλιες δεν επαιρνε..ομως στο σεξ στις στασεις..ηταν εκδηλωτικη..αρκετα..αλλα αυτο δε μου ηταν εμενα αρκετο για να επαναλαβω, δε την εχω ξαναπετυχει στο μασατζιδικο απ το καλοκαιρι..ομως δε ξερω αν τωρα επεστρεψεγια ριξε δυο λογια προχειρα αν την ειδες πως ειναι εμφανισιακα.
Γιατι τοσο καλες ειναι αυτες?? Γενικα στο μαγαζι αυτο νομιζω το μονο που αξιζει ειναι...ο χωροςστο μεταξύ... φωτιά έχουν πάρει οι κριτικές για την Ντάρλυ/Ντάρια στο γλαμούρ της χρυσής χήνας! όσοι δεν γαμησαν στα 60 τρέχουν τώρα σε τιμή ευκαιρίας στα 160... τι να πεις?
εκτός από λεφτά υπάρχουν και...? ο νικητής κερδίζει ένα σετ μαρα΄κες...
ρε συ... παραθέτεις πολύ παλιά μηνύματα...Γιατι τοσο καλες ειναι αυτες?? Γενικα στο μαγαζι αυτο νομιζω το μονο που αξιζει ειναι...ο χωρος
Ποια είναι αυτά? Μόνο την Κάτια ξέρω που πήγε σε μπουρδέλο και μια Τατιάνα στην Κροκεών. Υπάρχουν άλλες που πήγαν σε στούντιο?Κάποια δυνατά κορίτσια του μαγαζιού φύγανε για στούντιο. Εκεί για τις ίδιες υπηρεσίες που στο Λαγουμιτζη πληρώναμε 60 και 80 ευρώ θέλουμε τα διπλά λεφτά και τον μισό χρόνο.
Σε ποιο είναι η Κάτια αν επιτρέπεται ?Ποια είναι αυτά? Μόνο την Κάτια ξέρω που πήγε σε μπουρδέλο και μια Τατιάνα στην Κροκεών. Υπάρχουν άλλες που πήγαν σε στούντιο?
Σε ποιο είναι η Κάτια αν επιτρέπεται ?Ποια είναι αυτά? Μόνο την Κάτια ξέρω που πήγε σε μπουρδέλο και μια Τατιάνα στην Κροκεών. Υπάρχουν άλλες που πήγαν σε στούντιο?
Στο μπουρδέλο Άγκυρας 9 η 12 με το όνομα Ντάρια .Σε ποιο είναι η Κάτια αν επιτρέπεται ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε ποιο είναι η Κάτια αν επιτρέπεται ?
Ευχαριστώ για την ενημέρωσηΣτο μπουρδέλο Άγκυρας 9 η 12 με το όνομα Ντάρια .
Που οφελουνται και σε τι???Υπάρχουν λόγοι σοβαροί για τις μετακινήσεις των κοριτσιών, δεν εξαναγκάζονται το επιλέγουν για προσωπικό όφελος.
Ένας λόγος είναι ότι λίγες απο αυτές είναι νυμφομανείς. Άλλος λόγος έχει να κάνει με τα ποσοστά/ συμφωνία που έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων.Που οφελουνται και σε τι???