chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 4.354
- Πόντοι
- 2.846
Πέρασα κι εγώ πριν 2 βδομάδες καθώς ήμουν Νέο Κόσμο για φαγητό και έτσι όταν έφυγα είπα να περάσω απ τα Λαδομαζαζα Φραντζή , Λαγουμτζη και Συγγρού να δω τι παίζει ..... κι εδώ ερχόμαστε στα λόγια του γκρινιαρη μεν αλλά ντομπρου bixteriou , τέτοια παρακμα είχα χρόνια να δω , Φράτζη μηδαμινο ροστερ εκτός Σοφίας τουμπανιαρας , Φρατζη το κατω φουλ της λατίνος που τις αποφεύγω καθώς 8 στις 10 κερνανε λατιν φόλα, Λαγουμιτζη μηδαμινο ροστερ και Συγγρού απουσία Μαρίνας και οι υπόλοιπες ούτε για φτύσιμο , μέτρια Τζούλια και Βίκυ πονηρή αγενής Αλβανιαρα στην οποία δεν θα εκαιγα ούτε 60αρι γι αυτό το απολυφαδι ρε όξω λέμε
...... δυστυχώς έχει πέσει πάρα πολύ το επίπεδο και σε φατσες και σε κορμια και απο υπηρεσιες , κοπελες πλέον δεν υπάρχουν γαμω τον Πουτινα , κι έχει μείνει ι ο κατιμας πλέον μόνο για σκληρούς κτηνοβατες , επιτόπου έκανα στροφή και πήγα σε στανταρακι μου σε στουδιο εκεί πλέον έχω βρει κάνα 2 καλά , ελπίζω μέσα στο Μάρτη να βρούνε λύσεις στα λαδομαγαζα αλλιώς θα τον παίζουμε με τις αναμνήσεις πλέον , φιλιά πολλά και καλή βδομάδα πόρνοι μου , Α και μην ξεχάστω ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΓΑΜΙΕΣΤΕ !!!!
...... δυστυχώς έχει πέσει πάρα πολύ το επίπεδο και σε φατσες και σε κορμια και απο υπηρεσιες , κοπελες πλέον δεν υπάρχουν γαμω τον Πουτινα , κι έχει μείνει ι ο κατιμας πλέον μόνο για σκληρούς κτηνοβατες , επιτόπου έκανα στροφή και πήγα σε στανταρακι μου σε στουδιο εκεί πλέον έχω βρει κάνα 2 καλά , ελπίζω μέσα στο Μάρτη να βρούνε λύσεις στα λαδομαγαζα αλλιώς θα τον παίζουμε με τις αναμνήσεις πλέον , φιλιά πολλά και καλή βδομάδα πόρνοι μου , Α και μην ξεχάστω ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΓΑΜΙΕΣΤΕ !!!!
Τελευταία τροποποίηση: