Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kelenor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2015
Κριτικές
14
Like
717
Πόντοι
990
Μιας και ειμαι καινουριος στο χώρο, αυτο το περιεργο κόλπο με τις τιμες ισχύει γενικά ή μονο σε αυτο το μαγαζι?
Η 1 ώρα ειναι 80, οι 2 160. Τότε γιατί η 1,5 ώρα γιατί ειναι 140 αντι για 120?
Καλή ερώτηση αλλα νομίζω είναι απλά επειδή έτσι γουστάρουν. Δε βρίσκω κάποια λογική, για αυτό και δε παίρνω ποτέ μισή ώρα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.810
Πόντοι
6.946
Μιας και ειμαι καινουριος στο χώρο, αυτο το περιεργο κόλπο με τις τιμες ισχύει γενικά ή μονο σε αυτο το μαγαζι?
Η 1 ώρα ειναι 80, οι 2 160. Τότε γιατί η 1,5 ώρα γιατί ειναι 140 αντι για 120?
80 + 60 = 140. 1 ώρα + 30 λεπτά, δηλαδή.
Έτσι το βλέπουν.

voxir

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2017
Like
45
Πόντοι
0
Κάποια δυνατά κορίτσια του μαγαζιού φύγανε για στούντιο. Εκεί για τις ίδιες υπηρεσίες που στο Λαγουμιτζη πληρώναμε 60 και 80 ευρώ θέλουμε τα διπλά λεφτά και τον μισό χρόνο.
Γι αυτό θα πάρουν τα ριπαπα...

tehlulz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
10
Like
501
Πόντοι
310
80 + 60 = 140. 1 ώρα + 30 λεπτά, δηλαδή.
Έτσι το βλέπουν.

Κι εγώ αυτο σκέφτηκα, απλα μου φαινεται περίεργο, ειναι σα να σου λενε μην παρεις 1,5 ώρα, κατσε 1 ή πήγαινε κατευθείαν στις 2.
Τεσπα δοκίμασα τη Βαλεντίνα, και πέρασα καλά, είναι gfe φάση, όμορφη ψηλή κοπέλα. Δεν έχω κάτι να προσθέσω απο αυτά που έχουν ήδη τόσες κριτικές.
Όταν πέρασα είδα πολύ ξώφαλτσα μια που έμπαινε στο ασανσέρ αλλά μόνο απο πίσω πρόλαβα να δω. Η κ .Σοφία, μου είπε οτι την λένε Ιλόνα, ενδιαφέρουσα μου φάνηκε μπορεί να τη δοκιμάσω.

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.541
Πόντοι
6.820
Κι εγώ αυτο σκέφτηκα, απλα μου φαινεται περίεργο, ειναι σα να σου λενε μην παρεις 1,5 ώρα, κατσε 1 ή πήγαινε κατευθείαν στις 2.
Τεσπα δοκίμασα τη Βαλεντίνα, και πέρασα καλά, είναι gfe φάση, όμορφη ψηλή κοπέλα. Δεν έχω κάτι να προσθέσω απο αυτά που έχουν ήδη τόσες κριτικές.
Όταν πέρασα είδα πολύ ξώφαλτσα μια που έμπαινε στο ασανσέρ αλλά μόνο απο πίσω πρόλαβα να δω. Η κ .Σοφία, μου είπε οτι την λένε Ιλόνα, ενδιαφέρουσα μου φάνηκε μπορεί να τη δοκιμάσω.
Πως κατάφερες και δοκίμασες Βαλεντίνα? Τύχη ή επιμονή?

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Αξίζει να την δοκιμάσεις συναγωνιστή. Είναι καλή !

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.810
Πόντοι
6.946
Ναι, δεν συμφέρει το μισάωρο αν θες να "χορτάσεις " λιγακι ή να χαλαρώσεις παραπάνω.

Αν όμως ξέρεις συγκεκριμένα τι, πώς και δεν βλέπεις τον λόγο να δώσεις ακόμα 20€, τότε εντάξει.

Έχω παρά πολύ καιρό να πάω εκεί, για λόγους που έχω αναφέρει, αλλά από αυτά που διαβάζω, δεν κανονίζει πλέον η κυρία τα ραντεβού της, την βρήκες ξεμπαρκη;

tehlulz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
10
Like
501
Πόντοι
310
Ναι, πήρα σε καποια φαση τηλ τη Σοφία και μου πει οτι η Βαλεντινα ειχε κενο και πεταχτηκα (ημουν κοντα)

Αξίζει να την δοκιμάσεις συναγωνιστή. Είναι καλή !
Thanks !

mark_22

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2019
Like
28
Πόντοι
0
Καλησπέρα μύστες με Ντιάνα ξέρει κανείς τι γίνεται? Θα επιστρέψει?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Καλησπέρα μύστες με Ντιάνα ξέρει κανείς τι γίνεται? Θα επιστρέψει?
αρκετοι την περιμενουμε αδελφε.
τελευταια ενημερωση που εχω,ειναι οτι βρισκεται στην πατριδα της.
δεν ξερω αν ισχυει.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Ειχα πολυ καιρο να περασω απο το ιδρυμα λογω αλλων υποχρεωσεων,αλλα και επειδη δεν υπηρχε κατι καινουργιο να δω.
Η πληροφορια για το κοριτσι εφτασε σε μενα απο τον κυριο καθηγητη,@professor x που ειχε παει προσφατα και τον ευχαριστω και δημοσια που με ενημερωσε.
σε αυτον ανηκουν τα πρωτα ευσημα,γιατι εγω θα αργουσα να παω για τους λογους που προανεφερα.
ξερει τα γουστα μου καλα ο μπαγασας και δεν εχασε καιρο.
δεν ειχε παρει μεζε ομως ο ιδιος απο το κοριτσι,αλλα φροντισε να μπριζωσει εμενα πρωτα ο αλητηριος. :D::rockon:
αλλο που δεν ηθελα ομως. :grin:

Υ.Γ. η κριτικη αποστελλεται.
το κειμενο στη φωτο,ειναι για τους ''εξυπνους''
δεν γινοταν αλλιως.

Συνημμένα

• 1712583149704.jpg
    1712583149704.jpg
    800,6 KB · Εμφανίσεις: 64

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.929
Πόντοι
11.096
Ειχα πολυ καιρο να περασω απο το ιδρυμα λογω αλλων υποχρεωσεων,αλλα και επειδη δεν υπηρχε κατι καινουργιο να δω.
Η πληροφορια για το κοριτσι εφτασε σε μενα απο τον κυριο καθηγητη,@professor x που ειχε παει προσφατα και τον ευχαριστω και δημοσια που με ενημερωσε.
σε αυτον ανηκουν τα πρωτα ευσημα,γιατι εγω θα αργουσα να παω για τους λογους που προανεφερα.
δεν ειχε παρει μεζε ομως ο ιδιος απο το κοριτσι,αλλα φροντισε να μπριζωσει εμενα πρωτα ο αλητηριος. :D::rockon:

δεν γινοταν αλλιως.
Αναμένουμε την κριτική με λεπτομέρειες :grin:

Υ.Γ Ωραία φωτογραφία πού αφήνει την φαντασία νά οργιάζει.
:hi:

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.563
Πόντοι
1.196

δεν γινοταν αλλιως.
Foto με copyright!
Είσαι πολύ ΠΡΟΧΩ man!:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom