Sicarios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 26
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 1.436
Σωστός ο μαθηματικός80 + 60 = 140. 1 ώρα + 30 λεπτά, δηλαδή.
Έτσι το βλέπουν.
Σωστός ο μαθηματικός80 + 60 = 140. 1 ώρα + 30 λεπτά, δηλαδή.
Έτσι το βλέπουν.
Ναι, μη χάσεις το μπουμπούκι του αιώνα.Ευχαριστώ για την ενημέρωση
80 + 60 = 140. 1 ώρα + 30 λεπτά, δηλαδή.
Έτσι το βλέπουν.
Πως κατάφερες και δοκίμασες Βαλεντίνα? Τύχη ή επιμονή?Κι εγώ αυτο σκέφτηκα, απλα μου φαινεται περίεργο, ειναι σα να σου λενε μην παρεις 1,5 ώρα, κατσε 1 ή πήγαινε κατευθείαν στις 2.
Τεσπα δοκίμασα τη Βαλεντίνα, και πέρασα καλά, είναι gfe φάση, όμορφη ψηλή κοπέλα. Δεν έχω κάτι να προσθέσω απο αυτά που έχουν ήδη τόσες κριτικές.
Όταν πέρασα είδα πολύ ξώφαλτσα μια που έμπαινε στο ασανσέρ αλλά μόνο απο πίσω πρόλαβα να δω. Η κ .Σοφία, μου είπε οτι την λένε Ιλόνα, ενδιαφέρουσα μου φάνηκε μπορεί να τη δοκιμάσω.
Αξίζει να την δοκιμάσεις συναγωνιστή. Είναι καλή !Κι εγώ αυτο σκέφτηκα, απλα μου φαινεται περίεργο, ειναι σα να σου λενε μην παρεις 1,5 ώρα, κατσε 1 ή πήγαινε κατευθείαν στις 2.
Τεσπα δοκίμασα τη Βαλεντίνα, και πέρασα καλά, είναι gfe φάση, όμορφη ψηλή κοπέλα. Δεν έχω κάτι να προσθέσω απο αυτά που έχουν ήδη τόσες κριτικές.
Όταν πέρασα είδα πολύ ξώφαλτσα μια που έμπαινε στο ασανσέρ αλλά μόνο απο πίσω πρόλαβα να δω. Η κ .Σοφία, μου είπε οτι την λένε Ιλόνα, ενδιαφέρουσα μου φάνηκε μπορεί να τη δοκιμάσω.
Ναι, δεν συμφέρει το μισάωρο αν θες να "χορτάσεις " λιγακι ή να χαλαρώσεις παραπάνω.Κι εγώ αυτο σκέφτηκα, απλα μου φαινεται περίεργο, ειναι σα να σου λενε μην παρεις 1,5 ώρα, κατσε 1 ή πήγαινε κατευθείαν στις 2.
Thanks !Αξίζει να την δοκιμάσεις συναγωνιστή. Είναι καλή !
Αξίζει να δοκιμάσεις και την Ιλονα συναγωνιστή. Είναι καλή !
αρκετοι την περιμενουμε αδελφε.Καλησπέρα μύστες με Ντιάνα ξέρει κανείς τι γίνεται? Θα επιστρέψει?
Αναμένουμε την κριτική με λεπτομέρειεςΕιχα πολυ καιρο να περασω απο το ιδρυμα λογω αλλων υποχρεωσεων,αλλα και επειδη δεν υπηρχε κατι καινουργιο να δω.
Η πληροφορια για το κοριτσι εφτασε σε μενα απο τον κυριο καθηγητη,@professor x που ειχε παει προσφατα και τον ευχαριστω και δημοσια που με ενημερωσε.
σε αυτον ανηκουν τα πρωτα ευσημα,γιατι εγω θα αργουσα να παω για τους λογους που προανεφερα.
ξερει τα γουστα μου καλα ο μπαγασας και δεν εχασε καιρο.
δεν ειχε παρει μεζε ομως ο ιδιος απο το κοριτσι,αλλα φροντισε να μπριζωσει εμενα πρωτα ο αλητηριος.
αλλο που δεν ηθελα ομως.
Υ.Γ. η κριτικη αποστελλεται.
το κειμενο στη φωτο,ειναι για τους ''εξυπνους''
δεν γινοταν αλλιως.
Foto με copyright!Ειχα πολυ καιρο να περασω απο το ιδρυμα λογω αλλων υποχρεωσεων,αλλα και επειδη δεν υπηρχε κατι καινουργιο να δω.
Η πληροφορια για το κοριτσι εφτασε σε μενα απο τον κυριο καθηγητη,@professor x που ειχε παει προσφατα και τον ευχαριστω και δημοσια που με ενημερωσε.
σε αυτον ανηκουν τα πρωτα ευσημα,γιατι εγω θα αργουσα να παω για τους λογους που προανεφερα.
δεν ειχε παρει μεζε ομως ο ιδιος απο το κοριτσι,αλλα φροντισε να μπριζωσει εμενα πρωτα ο αλητηριος.
αλλο που δεν ηθελα ομως.
δεν γινοταν αλλιως.
Τα τηλέφωνα στην 1η σελίδα ισχύουν? Κάποια ιστοσελίδα με διαθεσιμότητα κλπ υπάρχει?Κάνω κράτηση.
Ωραία φωτόΕιχα πολυ καιρο να περασω απο το ιδρυμα λογω αλλων υποχρεωσεων,αλλα και επειδη δεν υπηρχε κατι καινουργιο να δω.
αλλο που δεν ηθελα ομως.
δεν γινοταν αλλιως.
Στο πρώτο ερώτημα : ναιΤα τηλέφωνα στην 1η σελίδα ισχύουν? Κάποια ιστοσελίδα με διαθεσιμότητα κλπ υπάρχει?
Φίλε μου εξήγησα νομίζω γιατί έβαλα το κείμενο στη φωτογραφία.Foto με copyright!
Είσαι πολύ ΠΡΟΧΩ man!
Ιστοσελίδα με φωτογραφίες είναι ό petergspΣτο πρώτο ερώτημα : ναι
Στο δεύτερο ερώτημα : όχι