Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 13.041
- Πόντοι
- 4.496
Λαγουμιτζη ειναι ή συγγρου?Την ειχα παρει.καλη ηταν.ειχα περασει καλα.
Λαγουμιτζη ειναι ή συγγρου?Την ειχα παρει.καλη ηταν.ειχα περασει καλα.
Όχι δεν είναι αυτό φίλε. Πολλές κοπέλες προέρχονται από πολύ φτωχές οικογένειες με κακή ή λάθος νοοτροπία στο μεγάλωμα των παιδιών τους. Αμελουσαν την υγιεινή των δοντιών στα παιδιά τους και γνωρίζεις πολύ καλά ότι αν δεν τα προσέξεις τα δόντια σου από μικρός θα τα χάσεις στα 40 με 45 χρόνων η από τερηδόνες η από ουλίτιδες.Τι γίνεται ρε φίλε με τις φαφουτες;;έχω πετύχει κ άλλες..τα έχουν κάψει όλα στη κόκα;;κ μετά περιμένουν κ να τις πληρώσουμε που μοιάζουν με ανάποδο γαμωτο!
Το θέμα της οικογένειας κ της παιδείας πάει αλλού..κ οκ να πάω πάσο να δείξω κατανόηση αλλά μη τη βλέπει κ θεομουνο η φαφουτα που όταν χαμογελάει σου πέφτει αυτόματα!Όχι δεν είναι αυτό φίλε. Πολλές κοπέλες προέρχονται από πολύ φτωχές οικογένειες με κακή ή λάθος νοοτροπία στο μεγάλωμα των παιδιών τους. Αμελουσαν την υγιεινή των δοντιών στα παιδιά τους και γνωρίζεις πολύ καλά ότι αν δεν τα προσέξεις τα δόντια σου από μικρός θα τα χάσεις στα 40 με 45 χρόνων η από τερηδόνες η από ουλίτιδες.
Εγώ την πρώτη φορά που την είδα κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει γιατί έκρυβε το χαμόγελο της. Τεσπα, η κοπέλα απ'οτι φαίνεται είναι πολύ καλή στις υπηρεσίες. Άμα επενδύσει σε μερικά σημαντικά σημεία στην εμφάνιση της όπως δόντια , μανικιούρ - πεντικιούρ καλύτερο βάψιμο και πιο μοντέρνα κόμμωση θα μασει καλά μεροκάματα. Αλλά απ'οτι είπε ένας συναγωνιστης σταμάτησε άρα δεν ξέρουμε τι θα της φέρει το μέλλονΤο θέμα της οικογένειας κ της παιδείας πάει αλλού..κ οκ να πάω πάσο να δείξω κατανόηση αλλά μη τη βλέπει κ θεομουνο η φαφουτα που όταν χαμογελάει σου πέφτει αυτόματα!
Δυστυχώς ξέρω πολλές τέτοιες που όπως λες αν έφτιαχναν 2-3 βασικά σημεία θα είχαμε πουλήσει κ το νεφρό τώρα!Εγώ την πρώτη φορά που την είδα κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει γιατί έκρυβε το χαμόγελο της. Τεσπα, η κοπέλα απ'οτι φαίνεται είναι πολύ καλή στις υπηρεσίες. Άμα επενδύσει σε μερικά σημαντικά σημεία στην εμφάνιση της όπως δόντια , μανικιούρ - πεντικιούρ καλύτερο βάψιμο και πιο μοντέρνα κόμμωση θα μασει καλά μεροκάματα. Αλλά απ'οτι είπε ένας συναγωνιστης σταμάτησε άρα δεν ξέρουμε τι θα της φέρει το μέλλον
Συγγρού.Λαγουμιτζη ειναι ή συγγρου?
Μεγάλο ρόλο παίζει επισης ο φόβος της επίσκεψης στον οδοντίατρο..Όχι δεν είναι αυτό φίλε. Πολλές κοπέλες προέρχονται από πολύ φτωχές οικογένειες με κακή ή λάθος νοοτροπία στο μεγάλωμα των παιδιών τους. Αμελουσαν την υγιεινή των δοντιών στα παιδιά τους και γνωρίζεις πολύ καλά ότι αν δεν τα προσέξεις τα δόντια σου από μικρός θα τα χάσεις στα 40 με 45 χρόνων η από τερηδόνες η από ουλίτιδες.
Έτσι.Σχετική ηρεμία σήμερα με Βαλεντίνα νά έχει τόν πρώτο ρόλο με ακόλουθες Αγγελική, Άννα, Αγάπη, Έλενα.
Ποίο κάτω στο αδελφακι επίσης ησυχία με Πάολα, Βίκυ, Ελένη.
Έλενα απο Σ40 . Πολυ καλη , δεν μιλαει σχεδον καθολου Ελληνικα. Μιλαει Ρωσικα , Γερμανικα. Καλο μασαζ , και στα αλλα ειναι ικανοποιητικη. Δεν ειναι , βεβαια , ο ορισμος της προθυμιας , αλλά δεν θα σας απογοητεύσει κιολας.Καλησπέρα. Με την Έλενα έχει κάνει κάποιος συνεδρία?
Τα ζωτικα μας οργανα εξαιρουνται..παρεχουμε μονο το εργαλειο μας και λεφτα.Δυστυχώς ξέρω πολλές τέτοιες που όπως λες αν έφτιαχναν 2-3 βασικά σημεία θα είχαμε πουλήσει κ το νεφρό τώρα!
ΕυχαριστώΈλενα απο Σ40 . Πολυ καλη , δεν μιλαει σχεδον καθολου Ελληνικα. Μιλαει Ρωσικα , Γερμανικα. Καλο μασαζ , και στα αλλα ειναι ικανοποιητικη. Δεν ειναι , βεβαια , ο ορισμος της προθυμιας , αλλά δεν θα σας απογοητεύσει κιολας.
Έκλεισες ραντεβού από το τηλ του μαγαζιού ή κανόνισες με την κοπέλα από κινητό?Έτσι.
Αυτή την ηρεμία ήθελα σήμερα.
Έκλεισα το ραντεβουδακι μου με τη Βαλ,
Αρα σε γενικές γραμμές καλήΈλενα απο Σ40 . Πολυ καλη , δεν μιλαει σχεδον καθολου Ελληνικα. Μιλαει Ρωσικα , Γερμανικα. Καλο μασαζ , και στα αλλα ειναι ικανοποιητικη. Δεν ειναι , βεβαια , ο ορισμος της προθυμιας , αλλά δεν θα σας απογοητεύσει κιολας.
Άμα σού αρέσουν τά μιλφ πάρε.Αρα σε γενικές γραμμές καλή
Μια ερώτηση
Η ειρήνη μια με σιλικόνη στα βυζα
Είναι καλή;Διάβασα κάτι κριτικές αλλά καμία πρόσφατη άποψη;
Κούγκαρ πλέον, όχι μιλφ. Τα 50 τα έχει πατήσει σίγουρα, αν και το κορμί της είναι απίστευτο. Πολύ περιποιημένη ώριμη γυναίκα.Άμα σού αρέσουν τά μιλφ πάρε.
Μου αρέσουνΆμα σού αρέσουν τά μιλφ πάρε.
Tότε πάρε άφοβα!!!!!!!!!Μου αρέσουν
Ευχαριστώ για τις πληροφορίεςTότε πάρε άφοβα!!!!!!!!!
και οι δυο επιλογες ειναι διαθεσιμες.Έκλεισες ραντεβού από το τηλ του μαγαζιού ή κανόνισες με την κοπέλα από κινητό?