petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 55.400
- Πόντοι
- 41.813
Αυτό είναι το αποτέλεσμα επειδή ειχα καλή εσωτερική πληροφόρηση για το κορίτσι.Ιστοσελίδα με φωτογραφίες είναι ό petergsp
Να τα λέμε κι αυτά.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα επειδή ειχα καλή εσωτερική πληροφόρηση για το κορίτσι.Ιστοσελίδα με φωτογραφίες είναι ό petergsp
Νά μήν είμαστε αχάριστοι γιατί κατά καιρούς υπήρχε πολύ καλή πληροφόρηση και από εσένα όπως με Βαλ κλπ....Αυτό είναι το αποτέλεσμα επειδή ειχα καλή εσωτερική πληροφόρηση για το κορίτσι.
Να τα λέμε κι αυτά.
Κράτα μικρό καλάθι ποτέ δεν ξέρεις καί άλλες έχουν πει ότι έφυγαν καί επέστρεφαν.Πάει την σχολασαν και την Μιρα , και δεν πρόλαβα καν να πάρω μεζέ , ελπίζω αφού έφαγε πόρτα απ το Λ23 μπας και πάει απο Σ42 για κάνα μεροκαματο , ας το ελπίσουμε
Τό ήξερε ή σοφία ότι δεν έχει σταθερές ημέρες καί ώρες λόγο στριπ, πήγαινε μετά τίς τρείς τέσσερις συνήθως.Το πήρα πρέφα ρε ότι έσκασε σκινυ πιπινι ονόματι Μιρα, απλά δεν έσκαγε συχνά για δουλειά γι αυτό και δεν την πρόλαβα , επίσης αυτό που την έφαγε νομίζω ήταν η ασυνεπεια της λογο στριπ , δηλαδή δεν είχε στάνταρ μερες που έσκαγε , μόνο οπότε της την καυλωνε , αυτός νομίζω είναι ο λόγος που την σούταρε η σεριφισα
Σωστά ό κουμπάρος πήρε τελευταίος μεζέ, βρε λες ;με εφαγες ρε,με εφαγες.
να θυμισω εδω οτι ο τελευταιος που εγραψε κριτικη,ηταν ο μεσιε @baroc ,αρα αλλου αναζητηστε τον ερωτα της κοπελλας,οχι σε μενα.
Καλά μη σκας. Άμα την έβλεπες θα καταλάβαινες ότι δεν έχασες και κάτι. Petit κορμάκι ναι, πουτσομεζες ναι, αλλά μέτριο σπασμένο πρόσωπο 35αρας + και χαμόγελο Ταμτακου χωρίς δόντια. Ντεκαβλε γενικά και για χυστες ανάγκης, όχι ποιοτικούς. Ή τουλάχιστον για χυστες που δεν αφήνουν τίποτα νέο χωρίς δοκιμή, έτσι για το παλμαρέ.Τό ήξερε ή σοφία ότι δεν έχει σταθερές ημέρες καί ώρες λόγο στριπ, πήγαινε μετά τίς τρείς τέσσερις συνήθως.
Θέλω να πιστεύω άλλοι είναι ή λόγοι....
Τό θέμα είναι ότι δεν προλάβαμε να πάρουμε μεζέ αν ισχύουν τά λεγόμενα.
Ok..αρα δε χασαμε και κατι φοβερο δηλαδη...Καλά μη σκας. Άμα την έβλεπες θα καταλάβαινες ότι δεν έχασες και κάτι. Petit κορμάκι ναι, πουτσομεζες ναι, αλλά μέτριο σπασμένο πρόσωπο 35αρας + και χαμόγελο Ταμτακου χωρίς δόντια. Ντεκαβλε γενικά και για χυστες ανάγκης, όχι ποιοτικούς. Ή τουλάχιστον για χυστες που δεν αφήνουν τίποτα νέο χωρίς δοκιμή, έτσι για το παλμαρέ.
Άντε να έρθει η Ντιάνα γαμω τον Αντίχριστο μου να ρίξουμε έναν ποιοτικό μπουτζο! Εκεί το κρατάνε μόνες τους η Ειρήνη και η Βαλεντίνα πλέον.
Η Κίρα παίζει ακόμα;Καλά μη σκας. Άμα την έβλεπες θα καταλάβαινες ότι δεν έχασες και κάτι. Petit κορμάκι ναι, πουτσομεζες ναι, αλλά μέτριο σπασμένο πρόσωπο 35αρας + και χαμόγελο Ταμτακου χωρίς δόντια. Ντεκαβλε γενικά και για χυστες ανάγκης, όχι ποιοτικούς. Ή τουλάχιστον για χυστες που δεν αφήνουν τίποτα νέο χωρίς δοκιμή, έτσι για το παλμαρέ.
Άντε να έρθει η Ντιάνα γαμω τον Αντίχριστο μου να ρίξουμε έναν ποιοτικό μπουτζο! Εκεί το κρατάνε μόνες τους η Ειρήνη και η Βαλεντίνα πλέον.
Όχι .Η Κίρα παίζει ακόμα;
Τι γίνεται ρε φίλε με τις φαφουτες;;έχω πετύχει κ άλλες..τα έχουν κάψει όλα στη κόκα;;κ μετά περιμένουν κ να τις πληρώσουμε που μοιάζουν με ανάποδο γαμωτο!Καλά μη σκας. Άμα την έβλεπες θα καταλάβαινες ότι δεν έχασες και κάτι. Petit κορμάκι ναι, πουτσομεζες ναι, αλλά μέτριο σπασμένο πρόσωπο 35αρας + και χαμόγελο Ταμτακου χωρίς δόντια. Ντεκαβλε γενικά και για χυστες ανάγκης, όχι ποιοτικούς. Ή τουλάχιστον για χυστες που δεν αφήνουν τίποτα νέο χωρίς δοκιμή, έτσι για το παλμαρέ.
Σέ πρόσωπο και σώμα την έχω δει στά καλύτερα τής όταν ξεκίνησε πού έσκαγε με το μαύρο κολάν και έπεφταν σαγόνια. Τώρα ναι έχει αδυνατίσει.Η βυκη έχω ακούσει ότι έχει αδυνατίσει έχει γυμναστει δεν ξέρω και έχει ανέβει σε εμφάνιση, αληθεύει??
Την ειχα παρει.καλη ηταν.ειχα περασει καλα.Σέ πρόσωπο και σώμα την έχω δει στά καλύτερα τής όταν ξεκίνησε πού έσκαγε με το μαύρο κολάν και έπεφταν σαγόνια. Τώρα ναι έχει αδυνατίσει.
Σέ εμφάνιση την προτιμούσα πρίν