lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Μου αρέσουνΆμα σού αρέσουν τά μιλφ πάρε.
Μου αρέσουνΆμα σού αρέσουν τά μιλφ πάρε.
Tότε πάρε άφοβα!!!!!!!!!Μου αρέσουν
Ευχαριστώ για τις πληροφορίεςTότε πάρε άφοβα!!!!!!!!!
και οι δυο επιλογες ειναι διαθεσιμες.Έκλεισες ραντεβού από το τηλ του μαγαζιού ή κανόνισες με την κοπέλα από κινητό?
Δεν αναιρεί κανείς τά λεγόμενα σάν έγκυρος παίχτης που είσαι αλλά αποκλείεται να λένε παραμύθια αλλά έγκυρα μέλη όπως @petergsp και @baroc πού έχουν πάρει cim.Πάντως πολλά ακούγονται για Μιρα και δεν ξέρω τι να πιστεψω απ ολα .....
Στα διαταυτα την βδομάδα που μας πέρασε πήγα την είδα , ωραίο μιλφετο λέω για παμ δίνω το 80αρι για 45λεπτο σκίσιμο και μόλις ανεβαίνουμε πάνω στο δωμα ξεκινάμε ένα χαλαρό χαμουρεμα και εκεί που την ρωτάω για χυσιμο στο στόμα πριν καν ξεκινήσει πιπα , μου λέει ένα βροντερο Οχι δεν το κάνω αυτό αγκαπη μου και ότι ισως το κανει με ένα έξτρα δωράκι , δεν ρώτησα καν ποσο ήταν το έξτρα που ήθελε , της λέω άστο κοπέλα μου ντυσου έφυγες , άκου έξτρα για τα αυτονοητα τι άλλες πιπες θα ακούσουμε θεέ μου , οπότε αρχίζω να αμφιβάλω πλέον αυτούς που διάβασα για τελειωτικο στο στόμα κι ότι τα πήρε όλα μέσα , δεν ξέρω αν όντως πήρατε τέτοιες υπηρεσίες εμένα πάντως πήγε να μου το πουλήσει το τελειωτικο στο στόμα , αυτά εν ολίγοις για την φοβερή Μιρα , δεν κολλάμε προχωράμε παρακάτω
Παραμένει τό 80αρι για μία ώρα.80αρι για 45λεπτο; Ακριβυνε;
Έχω πολλούς... .μήνες να πάω, ίσως και χρόνο +.
Τό λουκουμακι έχει αλλάξει και άλλα εκτός από τά μαλλιά τήςΝα πω κι εγώ αυτό που είδα σήμερα από το κορίτσι την Μίρα λοιπόν.
Συμφωνώ με τον Τσίκο ότι έχει αλλάξει εντελώς η συμπεριφορά της σε σχέση με την πρώτη φορά που την είδα και λυπάμαι αν τον παρέσυρα με την προηγούμενη κριτική μου ,που είχα περίγραψει ΑΚΡΙΒΩΣ πως ήταν η πρώτη συνάντηση μου τότε μαζί της.
Την ώρα που γράφατε εδώ αυτά τα σχόλια είχα κλεισμένο ραντεβού με το κορίτσι.
Μπαίνει στο δωμάτιο λοιπόν με 15 λεπτά καθυστέρηση και τριγύριζε μέσα στο δωμάτιο μονολογώντας στη γλώσσα της.
Μετά μιλάει στο τρανσλειτορ και μου βάζει να ακούσω την μετάφραση.
Έλεγε λοιπόν ότι ΔΕΝ φιλάει στο στόμα, ΔΕΝ κάνει cim, ΔΕΝ θέλει γλυφομούνι, ΔΕΝ κάνει αναλ που δεν της ζήτησα ποτέ και γενικά έλεγε ότι κάνει μόνο απλό πρόγραμμα.
Όλα αυτά ενώ ήταν σε συνεχή κίνηση μέσα στο δωμάτιο και με σχεδόν αλλοπροσαλλη συμπεριφορά.
Λέω τότε κι εγώ, ωραία,αφού δεν θες να δουλέψεις ακυρώνω το ραντεβού και φευγω.
Ντύνομαι,κατεβαίνω κάτω ,λέω τα συμβάντα στην κα Σοφία,η οποία προς τιμήν της διαχειρίστηκε την κατάσταση πολύ ωραία,παίρνω πίσω τα χρήματα που είχα πληρώσει και έφυγα κύριος .
Δεν ξέρω λοιπόν τι μεσολάβησε από την πρώτη συνάντηση που είχαμε,η δεύτερη ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη.
Το κορίτσι λοιπόν σύμφωνα με τα λεγόμενα του, προσφέρει απλό πρόγραμμα,όπως το περιέγραψα παραπάνω, πράγμα που την καθιστά αδιάφορη σε σύγκριση με άλλες επιλογές που έχουμε.
Μόνο για το κορμί και την εμφάνιση είναι οκ, αλλά χωρίς να συνοδεύεται από κάποιο ποιοτικό σέρβις.
Δυστυχώς που ήταν κλεισμένη μόλις βγήκα από το δωμάτιο η Άντζελα και δεν μπόρεσα να την πάρω.
Έχει αλλάξει και το λουκ της σε ξανθό και ήταν λουκουμακι.
Πάμε για άλλα λοιπόν και κρίμα που δεν θα χαρούμε άλλο την Μίρα.
Τέτοιες συμπεριφορές για μένα είναι απαράδεκτες.
Ευτυχειτε παίχτες.
Είχα προγραμματίσει 100%, να δοκιμάσω την Μίρα, επειδή είχα διαβάσει κριτικές μελών, για τσόντες, για κάβλες, κτλ.Να πω κι εγώ αυτό που είδα σήμερα από το κορίτσι την Μίρα λοιπόν.
........................
Μετά μιλάει στο τρανσλειτορ και μου βάζει να ακούσω την μετάφραση.
Έλεγε λοιπόν ότι ΔΕΝ φιλάει στο στόμα, ΔΕΝ κάνει cim, ΔΕΝ θέλει γλυφομούνι, ΔΕΝ κάνει αναλ που δεν της ζήτησα ποτέ και γενικά έλεγε ότι κάνει μόνο απλό πρόγραμμα. .......................................
Πήγα νωρίτερα από το ραντεβού και η Μύρα δεν θά ήταν διαθέσιμη στην ώρα της.@Ntonpinelo καλά έκανες κ πήρες το ρίσκο κ δεν έφαγες καμοια φολα......
Να σε ρωτήσω στο συγκεκριμένο μαγαζί ενώ κλείνεις ραντεβού με συγκεκριμένη κοπέλα.....μπορείς να αλλάξεις γνώμη κ να διαλέξεις άλλη? Τι φάση?
Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο γιαυτό η ερώτηση.....