Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
Δεν ξέρω ακόμα αν αυτές όι δύο είναι από Βραζιλίας μεριά ή κάποια από αυτές είναι μία καινούργια που αναμενόταν με σλαβικό dna κορίτσι τού στύλου :wink:
Την Κάτια την είδα Τετάρτη στο σαλονι με χαιρέτησε με πολύ καλά ελληνικά,καταγωγή δεν κατάλαβα. Καλό κορμί μοντελέ, θα μπορουσε για στριπερ 1,70 καστανόξανθη με πράσινα μάτια νομίζω.
Επέλεξα το πουλεν του μαγαζιού που μόλις είχε τελειώσει από ραντεβού και πέρασα υπέροχα.

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
149
Πόντοι
0
Καλησπέρα υπάρχει δυνατότητα κάποιος να μου στείλει σε π.μ η εδω οτι θέλει το τηλεφωνο του καταστήματος η γιατι ψάχνω ιστοσελίδα τους και δεν βρίσκω.ευχαριστω

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Καλησπέρα υπάρχει δυνατότητα κάποιος να μου στείλει σε π.μ η εδω οτι θέλει το τηλεφωνο του καταστήματος η γιατι ψάχνω ιστοσελίδα τους και δεν βρίσκω.ευχαριστω
Πάνε στην αρχή του νήματος και θα τα δεις

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Σήμερα είχε 8 εργαζόμενες κοπέλες, αλλά όταν πέρασα ήταν διαθέσιμες μόνον 3. Η γνωστή Αλεξάνδρα, και δύο νέες, οι Έλενα και η Ζωή. Η Έλενα σλάβα γύρω στα 40, ξανθιά, γενικά ωραία γυναίκα. Η Ζωή Ελληνίδα, επίσης γύρω στα 40, μελαχρινή, πιο καθημερινή.
Επέλεξα Ζωή, γιατί είπα να προτιμάμε και τα εγχώρια προϊόντα...
Μετριότης τελικά η Ζωή. Φιλιά όχι, πίπα με, κορμί πολύ μέτριο, και με πολλούς σπίλους. Καλό μόνον το στήθος της. Επίσης στον αγώνα λέει διάφορα καυλωτικά (στην ελληνική πάντα) και νιώθεις κάπως σαν τον μακαρίτη Γκουζγκούνη στις παλιές ελληνικές τσόντες. Επίσης κάνει καλό (δυνατό) μασάζ. Επίσης δείχνει να έχει χιλιόμετρα στο επάγγελμα. Συνοπτικά δεν κλαις τα λεφτά σου, αλλά είναι μόνον για μια φορά (και αυτήν στην αναβροχιά). Πιθανώς η επιλογή της Έλενα να ήταν σοφότερη... Αν κάποιος δοκίμασε Έλενα ας ενημερώσει...

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
29
Like
2.493
Πόντοι
2.596
Σήμερα είχε 8 εργαζόμενες κοπέλες, αλλά όταν πέρασα ήταν διαθέσιμες μόνον 3. Η γνωστή Αλεξάνδρα, και δύο νέες, οι Έλενα και η Ζωή. Η Έλενα σλάβα γύρω στα 40, ξανθιά, γενικά ωραία γυναίκα. Η Ζωή Ελληνίδα, επίσης γύρω στα 40, μελαχρινή, πιο καθημερινή.
Μετριότης τελικά η Ζωή. Φιλιά όχι, πίπα με, κορμί πολύ μέτριο, και με πολλούς σπίλους. Καλό μόνον το στήθος της. Επίσης στον αγώνα λέει διάφορα καυλωτικά (στην ελληνική πάντα) και νιώθεις κάπως σαν τον μακαρίτη Γκουζγκούνη στις παλιές ελληνικές τσόντες. Επίσης κάνει καλό (δυνατό) μασάζ. Επίσης δείχνει να έχει χιλιόμετρα στο επάγγελμα. Συνοπτικά δεν κλαις τα λεφτά σου, αλλά είναι μόνον για μια φορά (και αυτήν στην αναβροχιά). Πιθανώς η επιλογή της Έλενα να ήταν σοφότερη... Αν κάποιος δοκίμασε Έλενα ας ενημερώσει...
Η ειρηνη δεν ήταν;
Ούτε την προηγούμενη Κυριακή ήταν που πέρασα…
Σταμάτησε;

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Δεν γνωρίζω φίλε μου για την Ειρήνη. Δεν ήταν σίγουρα στις διαθέσιμες. Μπορείς να καλέσεις να ρωτήσεις αν εργάζεται σήμερα. Η κα Σοφία είναι υπηρεσία.

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
29
Like
2.493
Πόντοι
2.596
Δεν γνωρίζω φίλε μου για την Ειρήνη. Δεν ήταν σίγουρα στις διαθέσιμες. Μπορείς να καλέσεις να ρωτήσεις αν εργάζεται σήμερα. Η κα Σοφία είναι υπηρεσία.
Προηγούμενη Κυριακή δεν ήταν αλλά ούτε σήμερα εκτός να δεν πηγαίνει για δουλειά τη Κυριακή

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.909
Πόντοι
11.096
Προηγούμενη Κυριακή δεν ήταν αλλά ούτε σήμερα εκτός να δεν πηγαίνει για δουλειά τη Κυριακή
Ειρήνη δεν ήταν σήμερα ούτε τής προηγούμενες Κυριακές τού τρέχοντας μήνα.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.909
Πόντοι
11.096
Σωστά με οκτώ γυναίκες ήταν τό ρόστερ σήμερα. Ιλονα, Βαλεντίνα, Αλεξάνδρα, Μίρα καί Έλενα, Ζωή, Αλινα καί Κάτια που έγραψε ό φίλος @hustler ποίο πάνω.
Βαλεντίνα ήταν κλεισμένη (εντάξει φαντάζομαι με ποιόν :grin:) ελεύθερες ήταν μόνο Ιλονα με Αλεξάνδρα.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
ολοι Κυριακη βολταρετε ρε αλανια και δεν μπορουμε να βρουμε καμμια καλη ελευθερη? :grin:

Σωστά με οκτώ γυναίκες ήταν τό ρόστερ σήμερα. Ιλονα, Βαλεντίνα, Αλεξάνδρα, Μίρα καί Έλενα, Ζωή, Αλινα καί Κάτια που έγραψε ό φίλος @hustler ποίο πάνω.
Βαλεντίνα ήταν κλεισμένη (εντάξει φαντάζομαι με ποιόν :grin:) ελεύθερες ήταν μόνο Ιλονα με Αλεξάνδρα.
ηθελα να ηξερα ποιος πηδαει την συμπαθεια μου και δεν ειναι διαθεσιμη? ποιος?

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.909
Πόντοι
11.096

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Ένα λομι λομι ήθελα αν το λέω καλά για να έρθω στά ίσια μου ό άνθρωπος αλλά δεν...... από την προηγούμενη.
τελικα ισως μονο τις Πεμπτες ειναι πιο καλα για προγραμματισμο.
you know :wink:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.909
Πόντοι
11.096

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.743
Πόντοι
22.886
Τό αργότερο μέχρι Παρασκευή :wink: τά ξέρεις άλλωστε καλύτερα.
Εγώ θα έλεγα ( σύμφωνα με την μικρή εμπειρία μου ) καθημερινές από 11 έναρξη έως 2 - 3 μεσημέρι , οι καλύτερες ώρες .
Ο πολύς λαός στις εργασίες του και πάντα με τηλέφωνο πριν . :hi:

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.341
Πόντοι
2.666
Την Κάτια την είδα Τετάρτη στο σαλονι με χαιρέτησε με πολύ καλά ελληνικά,καταγωγή δεν κατάλαβα. Καλό κορμί μοντελέ, θα μπορουσε για στριπερ 1,70 καστανόξανθη με πράσινα μάτια νομίζω.
Επέλεξα το πουλεν του μαγαζιού που μόλις είχε τελειώσει από ραντεβού και πέρασα υπέροχα.
Καστανοξανθη? Πρασινα ματια? Μαλλον καινουργια με ονομα Κατια θα ειναι..

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.341
Πόντοι
2.666
Εγώ θα έλεγα ( σύμφωνα με την μικρή εμπειρία μου ) καθημερινές από 11 έναρξη έως 2 - 3 μεσημέρι , οι καλύτερες ώρες .
Ο πολύς λαός στις εργασίες του και πάντα με τηλέφωνο πριν . :hi:
Σαβ/κα ειναι οι χειροτερες μερες..δε βρισκεις κ τα κοριτσια που θες διαθεσιμα..ειδικα οσα εχουν ζητηση..μεσημερακια καθημερινες ειναι οντως οι καλυτερες ωρες

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Ευτυχώς το μαγαζί αντιστέκεται ακόμα στην επιδρομή των Λατίνων .
Να μείνει και κάποιο καθαρό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom