Χα χα οντως...!!είναι πως δεν είναι... αν δεν τρέξει το σάλιο πάνω στο γυμνό καυλί, δουλειά δεν γίνεται...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.865
- Πόντοι
- 456
Την Κάτια την είδα Τετάρτη στο σαλονι με χαιρέτησε με πολύ καλά ελληνικά,καταγωγή δεν κατάλαβα. Καλό κορμί μοντελέ, θα μπορουσε για στριπερ 1,70 καστανόξανθη με πράσινα μάτια νομίζω.Δεν ξέρω ακόμα αν αυτές όι δύο είναι από Βραζιλίας μεριά ή κάποια από αυτές είναι μία καινούργια που αναμενόταν με σλαβικό dna κορίτσι τού στύλου
Επέλεξα το πουλεν του μαγαζιού που μόλις είχε τελειώσει από ραντεβού και πέρασα υπέροχα.
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
Πάνε στην αρχή του νήματος και θα τα δειςΚαλησπέρα υπάρχει δυνατότητα κάποιος να μου στείλει σε π.μ η εδω οτι θέλει το τηλεφωνο του καταστήματος η γιατι ψάχνω ιστοσελίδα τους και δεν βρίσκω.ευχαριστω
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
Σήμερα είχε 8 εργαζόμενες κοπέλες, αλλά όταν πέρασα ήταν διαθέσιμες μόνον 3. Η γνωστή Αλεξάνδρα, και δύο νέες, οι Έλενα και η Ζωή. Η Έλενα σλάβα γύρω στα 40, ξανθιά, γενικά ωραία γυναίκα. Η Ζωή Ελληνίδα, επίσης γύρω στα 40, μελαχρινή, πιο καθημερινή.
Επέλεξα Ζωή, γιατί είπα να προτιμάμε και τα εγχώρια προϊόντα...
Μετριότης τελικά η Ζωή. Φιλιά όχι, πίπα με, κορμί πολύ μέτριο, και με πολλούς σπίλους. Καλό μόνον το στήθος της. Επίσης στον αγώνα λέει διάφορα καυλωτικά (στην ελληνική πάντα) και νιώθεις κάπως σαν τον μακαρίτη Γκουζγκούνη στις παλιές ελληνικές τσόντες. Επίσης κάνει καλό (δυνατό) μασάζ. Επίσης δείχνει να έχει χιλιόμετρα στο επάγγελμα. Συνοπτικά δεν κλαις τα λεφτά σου, αλλά είναι μόνον για μια φορά (και αυτήν στην αναβροχιά). Πιθανώς η επιλογή της Έλενα να ήταν σοφότερη... Αν κάποιος δοκίμασε Έλενα ας ενημερώσει...
Μετριότης τελικά η Ζωή. Φιλιά όχι, πίπα με, κορμί πολύ μέτριο, και με πολλούς σπίλους. Καλό μόνον το στήθος της. Επίσης στον αγώνα λέει διάφορα καυλωτικά (στην ελληνική πάντα) και νιώθεις κάπως σαν τον μακαρίτη Γκουζγκούνη στις παλιές ελληνικές τσόντες. Επίσης κάνει καλό (δυνατό) μασάζ. Επίσης δείχνει να έχει χιλιόμετρα στο επάγγελμα. Συνοπτικά δεν κλαις τα λεφτά σου, αλλά είναι μόνον για μια φορά (και αυτήν στην αναβροχιά). Πιθανώς η επιλογή της Έλενα να ήταν σοφότερη... Αν κάποιος δοκίμασε Έλενα ας ενημερώσει...
Η ειρηνη δεν ήταν;Σήμερα είχε 8 εργαζόμενες κοπέλες, αλλά όταν πέρασα ήταν διαθέσιμες μόνον 3. Η γνωστή Αλεξάνδρα, και δύο νέες, οι Έλενα και η Ζωή. Η Έλενα σλάβα γύρω στα 40, ξανθιά, γενικά ωραία γυναίκα. Η Ζωή Ελληνίδα, επίσης γύρω στα 40, μελαχρινή, πιο καθημερινή.
Ούτε την προηγούμενη Κυριακή ήταν που πέρασα…
Σταμάτησε;
Προηγούμενη Κυριακή δεν ήταν αλλά ούτε σήμερα εκτός να δεν πηγαίνει για δουλειά τη ΚυριακήΔεν γνωρίζω φίλε μου για την Ειρήνη. Δεν ήταν σίγουρα στις διαθέσιμες. Μπορείς να καλέσεις να ρωτήσεις αν εργάζεται σήμερα. Η κα Σοφία είναι υπηρεσία.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.909
- Πόντοι
- 11.096
Ειρήνη δεν ήταν σήμερα ούτε τής προηγούμενες Κυριακές τού τρέχοντας μήνα.Προηγούμενη Κυριακή δεν ήταν αλλά ούτε σήμερα εκτός να δεν πηγαίνει για δουλειά τη Κυριακή
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.909
- Πόντοι
- 11.096
Σωστά με οκτώ γυναίκες ήταν τό ρόστερ σήμερα. Ιλονα, Βαλεντίνα, Αλεξάνδρα, Μίρα καί Έλενα, Ζωή, Αλινα καί Κάτια που έγραψε ό φίλος @hustler ποίο πάνω.Σήμερα είχε 8 εργαζόμενες κοπέλες, αλλά όταν πέρασα ήταν διαθέσιμες μόνον 3. Η γνωστή Αλεξάνδρα, και δύο νέες, οι Έλενα και η Ζωή. Η Έλενα σλάβα γύρω στα 40, ξανθιά, γενικά ωραία γυναίκα. Η Ζωή Ελληνίδα, επίσης γύρω στα 40, μελαχρινή, πιο καθημερινή.
Βαλεντίνα ήταν κλεισμένη (εντάξει φαντάζομαι με ποιόν ) ελεύθερες ήταν μόνο Ιλονα με Αλεξάνδρα.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
ολοι Κυριακη βολταρετε ρε αλανια και δεν μπορουμε να βρουμε καμμια καλη ελευθερη?
ηθελα να ηξερα ποιος πηδαει την συμπαθεια μου και δεν ειναι διαθεσιμη? ποιος?Σωστά με οκτώ γυναίκες ήταν τό ρόστερ σήμερα. Ιλονα, Βαλεντίνα, Αλεξάνδρα, Μίρα καί Έλενα, Ζωή, Αλινα καί Κάτια που έγραψε ό φίλος @hustler ποίο πάνω.
Βαλεντίνα ήταν κλεισμένη (εντάξει φαντάζομαι με ποιόν ) ελεύθερες ήταν μόνο Ιλονα με Αλεξάνδρα.
Είναι τις υπόλοιπες μέρες;σταμάτησε;Ειρήνη δεν ήταν σήμερα ούτε τής προηγούμενες Κυριακές τού τρέχοντας μήνα.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.909
- Πόντοι
- 11.096
Τίς υπόλοιπες μέρες πάω εκκλησία δεν ξέρωΕίναι τις υπόλοιπες μέρες;σταμάτησε;
Πότε δεν δούλευε όλες τις ημέρες. Πάρε ένα τηλέφωνο πριν πάς καθημερινή.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
τελικα ισως μονο τις Πεμπτες ειναι πιο καλα για προγραμματισμο.Ένα λομι λομι ήθελα αν το λέω καλά για να έρθω στά ίσια μου ό άνθρωπος αλλά δεν...... από την προηγούμενη.
you know
ΕντάξειΤίς υπόλοιπες μέρες πάω εκκλησία δεν ξέρω
Πότε δεν δούλευε όλες τις ημέρες. Πάρε ένα τηλέφωνο πριν πάς καθημερινή.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.909
- Πόντοι
- 11.096
Τό αργότερο μέχρι Παρασκευή τά ξέρεις άλλωστε καλύτερα.τελικα ισως μονο τις Πεμπτες ειναι πιο καλα για προγραμματισμο.
you know
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.743
- Πόντοι
- 22.886
Εγώ θα έλεγα ( σύμφωνα με την μικρή εμπειρία μου ) καθημερινές από 11 έναρξη έως 2 - 3 μεσημέρι , οι καλύτερες ώρες .Τό αργότερο μέχρι Παρασκευή τά ξέρεις άλλωστε καλύτερα.
Ο πολύς λαός στις εργασίες του και πάντα με τηλέφωνο πριν .
Καστανοξανθη? Πρασινα ματια? Μαλλον καινουργια με ονομα Κατια θα ειναι..Την Κάτια την είδα Τετάρτη στο σαλονι με χαιρέτησε με πολύ καλά ελληνικά,καταγωγή δεν κατάλαβα. Καλό κορμί μοντελέ, θα μπορουσε για στριπερ 1,70 καστανόξανθη με πράσινα μάτια νομίζω.
Επέλεξα το πουλεν του μαγαζιού που μόλις είχε τελειώσει από ραντεβού και πέρασα υπέροχα.
Σαβ/κα ειναι οι χειροτερες μερες..δε βρισκεις κ τα κοριτσια που θες διαθεσιμα..ειδικα οσα εχουν ζητηση..μεσημερακια καθημερινες ειναι οντως οι καλυτερες ωρεςΕγώ θα έλεγα ( σύμφωνα με την μικρή εμπειρία μου ) καθημερινές από 11 έναρξη έως 2 - 3 μεσημέρι , οι καλύτερες ώρες .
Ο πολύς λαός στις εργασίες του και πάντα με τηλέφωνο πριν .