lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.367
- Πόντοι
- 5.646
Δηλαδή;πτώση...;Για τόν πούτσο καβάλα ήταν σήμερα
Δηλαδή;πτώση...;Για τόν πούτσο καβάλα ήταν σήμερα
Ζωή, Έλενα, Αλεξάνδρα, ΑλιναΔηλαδή;πτώση...;
Υπαρχει περιπτωση να εχει περιοδοΚαλησπέρα γνωρίζει κάποιος αν η Άντζελα σταμάτησε όσες φορές και αν πηγα μου λεει η Σοφία οτι εχει ρεπό !
Χωρίς να είναι κάτι σίγουρο θά δουλεύει λίγες ημέρες την εβδομάδα και Κυριακές όχι.Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος αν η Άντζελα σταμάτησε όσες φορές και αν πηγα μου λεει η Σοφία οτι εχει ρεπό !
Πήγαν για μπάνιο οι κορασίδες φαίνεται με τέτοια ζέστη.Ζωή, Έλενα, Αλεξάνδρα, Αλινα
Αυτό είναι ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο.
Εμείς νά μήν τόν βρεξουμε δηλαδης; Έτσι για την δροσιάΠήγαν για μπάνιο οι κορασίδες φαίνεται με τέτοια ζέστη.
Τον βρεξατε κύριε όπως πληροφορήθηκαΕμείς νά μήν τόν βρεξουμε δηλαδης; Έτσι για την δροσιά
Α κατάλαβα....Ζωή, Έλενα, Αλεξάνδρα, Αλινα
Αυτό είναι ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο.
Ωραία ή ενημέρωση από την εμπειρία σού με την κοπέλαΠολύ ομορφα τατουάζ πόδια χέρια σώμα υπέροχα όλα
Πολύ γούστο η μικρή
Ωχ ωχ ωχ ωχ...... φωτιές που άναψες τώρα @petergspναι σώμα κανονικό 1.65 υψος λευκή επιδερμίδα
κώλος όχι πεταχτός φλατ ειναι
ειναι μαγκάκι η μικρή
ενδιαφερουσα ακουγεται αν και εχει δυο τρια αρνητικα για μενα θεματακια οπως τα ειπε ο συναδελφος.
Δεν μοιαζει κακή περίπτωση. Αν και δεν την έχω δει κανΜε έτρωγε κ πήγα ξανά σήμερα για την Λιζα και την πήρα για ένα μισάωρο .
Είχε συμμετοχή πολύ καλή, μιλάει σχεδόν άψογα ελληνικά & δεν σου χαλάει χατήρια που λένε . Το βυζι 2.5 αρι χορταστικό .
Αρκετά καλή και η πίπα της με πολλά γλυψιματα σε κεφάλι κ κορμό κ ρουφήγματα στα δίδυμα . Έχει φάτσα σκιστε με … συνολικά 3 στάσεις παίχτηκαν με καλά στησίματα κ στο τέλος τα άδειασα στο στόμα της.
Η μικρή είναι περίπου στα 25 της .
τώρα τα άσχημα.
1. Έχει κοιλιτσα
2. Εχει εντελως φλατ κωλο
3. Είναι μονοκοματη χωρίς καμπύλες
Ελπιζω να βοήθησα . Καλο σουκου σε όλους !
Τώρα οι Κυριακές έτσι θα είναι παντούΓια όσους τούς προτίμησαν τής παραλίες καλά έκαναν.
Ρόστερ σημερινό από Ιλονα, Αλινα, Ζωή, Αγάπη, Ειρήνη.
Τά άλλα κορίτσια για μπανάκι