clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.739
- Πόντοι
- 5.946
και ξέρετε φαντάζομαι πως οι Λευκορωσίδες είναι 99% τούρμπο στο γαμήσι...Από Λευκορωσία !!
και ξέρετε φαντάζομαι πως οι Λευκορωσίδες είναι 99% τούρμπο στο γαμήσι...Από Λευκορωσία !!
γιατί? ποιός μπορεί να την ψάχνει?Η αγάπη έχει γυρίσει?
γιατι ποιος τη ζητησε?Η αγάπη έχει γυρίσει?
Φοβάμαι ότι αυτό το είδος δεν μακροημερευει σε μασαζερι .Δεν είναι αφράτη. Κορμάρα είναι.
Πρωην στριπτιζού.
Σπάνια βρίσκονται αυτά.
Ε ναί !!Δυστυχώς.Φοβάμαι ότι αυτό το είδος δεν μακροημερευει σε μασαζερι .
δεν έχω πρόβλημα με κανένα κατάστημα γενικά και αόριστα πλην του 40-42 για τους χιλιοειπωμένους λόγους......πρόβλημα έχω με εσας και όσους γενικά πάνε και γεμίζουν ασφυκτικά τα ιδρύματα που φέρνουν μέτριες στην καλύτερη παρουσίες για να καυλαντίζουμε τον χαβά μας.....εντάξει την Λαρίσα δεν την έχω δεί ακόμη αλλά αν θεωρείς την βαλεντίνα κάτι πολυ καλό, τότε θα με βρείς αντίθετο. Πολύ φιλικά και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης.Δεν βγάζουν νόημα αυτά που λες !!
Ειδικά για Βαλεντίνα και Λαρίσα !! Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχεις με το κατάστημα αλλά μην λέμε ότι να ναι.
Καλημέρα. !!
Στα χρήματα αυτά και στις υπηρεσίες που προσφέρει και με βαση το τι γίνεται σε παρόμοια καταστήματα !!! Θεωρώ την Βαλεντίνα φοβερή. Επίσης ξέρει γαμάτο μασάζ.δεν έχω πρόβλημα με κανένα κατάστημα γενικά και αόριστα πλην του 40-42 για τους χιλιοειπωμένους λόγους......πρόβλημα έχω με εσας και όσους γενικά πάνε και γεμίζουν ασφυκτικά τα ιδρύματα που φέρνουν μέτριες στην καλύτερη παρουσίες για να καυλαντίζουμε τον χαβά μας.....εντάξει την Λαρίσα δεν την έχω δεί ακόμη αλλά αν θεωρείς την βαλεντίνα κάτι πολυ καλό, τότε θα με βρείς αντίθετο. Πολύ φιλικά και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης.
Εύστοχος .Φοβάμαι ότι αυτό το είδος δεν μακροημερευει σε μασαζερι .
Εύστοχος .
Κάποιος γαμικος θα την "σπάσει" όπως ξέσκισαν τις πρώτες ημέρες παρουσίας της κάποιο άλλο πολύ καλό Πιπίνακι του ιδρύματος και έκανε το καημένο 2 ημέρες δουλειά και 20 ημέρες ανάρρωση .
Γιατί μερικοί είναι εντελώς κάφροι .
Γάμησε τα φίλε , έχω ακούσει πολλά τέτοια σκηνικά σε αυτά τα αρκετά χρόνια πορνοκαριερας .Θέλει προσοχή. Όλα τα κορίτσια αλλά ειδικά τα δυνατά κορμιά. Ισχύει ότι πολλά κορίτσια σταματάνε για κάτι μαλάκες
Θά είμαι και εγώ με σαλεπακι για το κρύο και κουλούρι Θεσσαλονίκης για όποιον θέλει.Αύριο το πρωί θα πάω από τις 05.00 να πιάσω σειρά.
Θα έχω και σκαμνάκι.
σύμφωνοι. Όταν όμως λες φοβερή τί κάνει??Στα χρήματα αυτά και στις υπηρεσίες που προσφέρει και με βαση το τι γίνεται σε παρόμοια καταστήματα !!! Θεωρώ την Βαλεντίνα φοβερή. Επίσης ξέρει γαμάτο μασάζ.
Είναι η γνώμη μου! Έχω πάρει πολλές κοπέλες από 20€ μέχρι και 300€ την ώρα. Έχω γαμήσει σε στριπτιτζάδικα και σε ότι μπορείς να φανταστείς χώρους. Πιστεύω μπορώ να εκτιμήσω τις υπηρεσίες που παίρνω με τα χρήματα που δίνω.
Δηλαδή τι πρέπει να κάνει ο κόσμος;Θέλει προσοχή. Όλα τα κορίτσια αλλά ειδικά τα δυνατά κορμιά. Ισχύει ότι πολλά κορίτσια σταματάνε για κάτι μαλάκες
Κανένα μελομακάρονο θα έχει;Θά είμαι και εγώ με σαλεπακι για το κρύο και κουλούρι Θεσσαλονίκης για όποιον θέλει.
Νά βγάλουμε καί κάνα ψιλό έχουμε έξοδα.
Αμέ θά έχειΚανένα μελομακάρονο θα έχει;
Τώρα είναι η εποχή