petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Προτιμώ σκέτο.Αμέ θά έχει
Και για τούς μερακλήδες μελομακάρονο με σοκολάτα.
Είμαι παραδοσιακός χαχαχαχαχα
Προτιμώ σκέτο.Αμέ θά έχει
Και για τούς μερακλήδες μελομακάρονο με σοκολάτα.
Για εσένα ειδικά θά έχει έξτρα περιποίηση στα ενδότερα του ιδρύματος με φρεντακι καί γλυκάκι κλπ..... ξέρουν τά κορίτσια.Προτιμώ σκέτο.
Είμαι παραδοσιακός χαχαχαχαχα
Καλά, κάτσε να φτάσουμε πρώτα μέσα.Για εσένα ειδικά θά έχει έξτρα περιποίηση στα ενδότερα του ιδρύματος με φρεντακι καί γλυκάκι κλπ..... ξέρουν τά κορίτσια.
Ε όχι και εσύ στήν σειρά, αμαρτία θά πέση φωτιά νά μας κάψει.Καλά, κάτσε να φτάσουμε πρώτα μέσα.
Ακόμα έξω είμαστε στην σειρά
Κανει ότι δεν κάνουν άλλες στα 60 η 80 ευρώ . Επαγγελματίας σε όλα χωρίς άγχος .σύμφωνοι. Όταν όμως λες φοβερή τί κάνει??
Να πάω πάλι ραντεβού στα τυφλά Ε; Δεν τις έχω δει.Ε όχι και εσύ στήν σειρά, αμαρτία θά πέση φωτιά νά μας κάψει.
Κανει ότι δεν κάνουν άλλες στα 60 η 80 ευρώ . Επαγγελματίας σε όλα χωρίς άγχος .
στα γαριδακια προσπαθησετώρα το μόνο που μένει είναι να τις βρούμε...
αφού ξέρεις πως κάνω διατροφή ρε φίλε...στα γαριδακια προσπαθησε
ψαξε εκειαφού ξέρεις πως κάνω διατροφή ρε φίλε...
Πήγαινε.Το τελευταίο θα σαρεσει.Να πάω πάλι ραντεβού στα τυφλά Ε; Δεν τις έχω δει.
Είναι μια λύση όμως.
Και οι φωτογραφίες καλές.
Ψήνομαι ψήνομαι . χαχαχαχαχα
Εδώ σε θέλω μάστορα....επειδή εχει πεςει ένας γενικός αφορισμός έχεις καμμία να προτείνεις?στηρίζω μπιχτέριους!
μαύρο στις μετριότητες! ζήτω οι έκφυλες καταπιόλες πρωκτο-ανώμαλες μασατζούδες!
τώρα το μόνο που μένει είναι να τις βρούμε...
κι ο εσωτερικός της κόσμος? θα μας αρέσει λες?Πήγαινε.Το τελευταίο θα σαρεσει.
Εξωτερικά εννοώ.
εδώ αρχίζεις να με ανησυχείς... όχι ρε φίλε πάλι θα τα κλαψω?Είναι λογικό αν πάει κάποιος που είναι Rocco με Βαλεντίνα να τα κλαίει τα λεφτά
Βάλε όμως μέσα σε αυτά και τήν συμπεριφορά, εμφάνιση, καθαριότητα πελάτη καί φυσικά ή χημεία όπως είπες.Το Λαθος με τις κριτικές είναι ότι δεν καταγράφεται σε ποια κατηγορία ανήκει ο καθένας μάς πχ
1. Ερωτικός η αγαπουλας με μπλα χαλάρωση φιλάκια σεξ 10 λεπτά τελ μασάζ και πάμε πάλι.
Δίνει έμφαση στο μασάζ.
2. Χαμαλαιον προσαρμόζεται στις καταστάσεις αν δει τα μη μα σου του την βρίσκει και μόνο με πιπα. Αν δει ότι αντέχει ρίχνει και καμιά σφαλιάρα. Συνήθως θέλει και αγκαλίτσες και σφαλιάρα στο πρόγραμμα και αντέχει 15 με 30 σεξ.
3. Rococo S. Του αρέσει να ιδρώνει στο σεξ αμέτρητες στάσεις σφαλιάρα τραβηγμα μαλλιά σεξ έντονο 30 - 45. Το μασάζ το θεωρεί ανούσιο.
Είναι λογικό αν πάει κάποιος που είναι Rocco με Βαλεντίνα να τα κλαίει τα λεφτά ενώ ο αγαπουλας να βάλει αξιολόγηση 10.
Και φυσικά πέρα της κριτικής είναι κσι η χημεία στο δωμάτιο.
Καλά γαμησια να έχουμε με υγεία
Εξαρτάται,τι ζητάει ο καθέναςκι ο εσωτερικός της κόσμος? θα μας αρέσει λες?
Ποια είναι η Ζάρα?Η ζάρα παίδες δεν αξίζει! Δοκιμάσθει και ήταν απογοήτευση! Μασάζ ανύπαρκτο! Διάθεση ανύπαρκτη και στο γαμήσι απλά κάθησε και γαμήσα!