xagnostos2006
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.621
- Πόντοι
- 5.965
το διωράκι το χρεώνουν 160 ή πέφτει στα 140-150?
Από όσο ξέρω, εμπειρικά, 160 χρεώνουν το 2ωρο και σε αυτό και στο άλλο κατάστημα τους.160 εδωσα
το διωράκι το χρεώνουν 160 ή πέφτει στα 140-150?
Από όσο ξέρω, εμπειρικά, 160 χρεώνουν το 2ωρο και σε αυτό και στο άλλο κατάστημα τους.160 εδωσα
καλααααπεριεργεια ρε!!!!!!!!!
δεν ειναι κατι ανακοινωσιμο ουτε δημοσια,ουτε με πμ.
για αλλου χτυπουσε η καμπανα με το ποστ που εβαλα τη φωτο. το πηρε το μηνυμα![]()
Ποια είναι αυτή πονηρούλη??ουδεμια αναντικαταστατη.
μαγος εισαι?
σιγα μην περιμενω ποτε θα περασει η ξινιλα της αλληνης.![]()
![]()
Βρε άστα αυτά .Άλλοι κάναν δυωρα και έριχναν τρίποντα .ο @baroc θα την πηδηξε τελευταιος φαινεται και θελει χρονο το κοριτσι νασυνελθει πρωτα![]()
Δυνατό φαίνεται...Νέο hot μωρό σήμερα στο κατάστημα ! Πρώτη μέρα στη δουλειά και γενικά στο χώρο!!
Συναγωνιστές προσέξτε το κορίτσι μην μας φύγει !!
Λαρίσα το όνομα της!!! 22 ετών
Ακολουθεί κριτική !
Πάρτε μια γεύση από την καύλα που με τρέλανε. Θέλω να ξαναπάω....
Λαρίσα;Νέο hot μωρό σήμερα στο κατάστημα ! Πρώτη μέρα στη δουλειά και γενικά στο χώρο!!
Ακολουθεί κριτική !
Από Λευκορωσία !!Λαρίσα;
Ρουμάνα ή Μολδαβή;
Είναι ! Ειδικά σε αυτά τα λεφτά. Πολύ καλή κοπέλα κιόλας , ήρεμη και τις αρέσει τι σεξ.Δυνατό φαίνεται...
Γιατί τι έπαθε. ?? Δεν ξέρωκρατάω το Κίρα... χμμμ η Βαλεντίνα ακόμα να αναρρώσει?
πολλές απουσίες βλέπω, και όχι καθημερινή παρουσία...Γιατί τι έπαθε. ?? Δεν ξέρω
Αφού είναι πάντα φουλ . Δουλεύει όποτε θέλει . Με τόσα ραντεβού θα χρειάζεται και ξεκούραση.πολλές απουσίες βλέπω, και όχι καθημερινή παρουσία...
Ένας @petergsp νά κλείσει κάνα δυωρακι φτάνει για να πάρει αναρρωτική τουλάχιστον μια εβδομάδα το κορίτσιΑπό Λευκορωσία !!
Είναι ! Ειδικά σε αυτά τα λεφτά. Πολύ καλή κοπέλα κιόλας , ήρεμη και τις αρέσει τι σεξ.
Αυτές τις μαλακίες κάνω τώρα και θα μας γαμήσουν οι επισκέπτες. Άντε να την ξαναβρώ ελεύθερη χαχα
αψογος συναγωνιστη.Νέο hot μωρό σήμερα στο κατάστημα ! Πρώτη μέρα στη δουλειά και γενικά στο χώρο!!
Ακολουθεί κριτική !
με φαγατε ρε παλι. ενα ρε εκανα μονο. ενα. δεν το ξανακανω.Ένας @petergsp νά κλείσει κάνα δυωρακι φτάνει για να πάρει αναρρωτική τουλάχιστον μια εβδομάδα το κορίτσι![]()
Βρε μπαγασα, μηπως είσαι ήδη στην πόρτα ?με φαγατε ρε παλι. ενα ρε εκανα μονο. ενα. δεν το ξανακανω.
ο ενας γραφει,ο αλλος κανει like αμεσως ρε κωλοπαιδα.
![]()
Είμαστε σε συνεννόηση με τον @barocμε φαγατε ρε παλι. ενα ρε εκανα μονο. ενα. δεν το ξανακανω.
ο ενας γραφει,ο αλλος κανει like αμεσως ρε κωλοπαιδα.
![]()
μπαααΒρε μπαγασα, μηπως είσαι ήδη στην πόρτα ?![]()
Μια χαρά είναι ! Κορμάρα. Ούτε κοιλίτσα. Συνήθως το κατάστημα έχει στυλιάρια κοπέλες.αψογος συναγωνιστη.
αφρατη την βλεπω ομως χμμμ