Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 148
- Like
- 25.315
- Πόντοι
- 31.348
Τυχαίνει κάμια φορά να έχει λίγες κοπέλες στο μαγαζίΕκτός από Κυριακή, τώρα και καθημερινή με μόλις 3 κοπέλες ? Κρίμα !
Τυχαίνει κάμια φορά να έχει λίγες κοπέλες στο μαγαζίΕκτός από Κυριακή, τώρα και καθημερινή με μόλις 3 κοπέλες ? Κρίμα !
Άλλη φολαρααααααΈχω άχτι την Ρίτα έκανα βλακεία που δεν την πήρα. Έφαγα φόλα δεν λέω με πια.
ΕιρήνηΑντικειμενικά Ποια προτείνετε;
Τι ώρα ανοίγει...;Καλημερα Πρωινός σήμερα από το μασάζαδικο Σημερινό ρόστερ
Κατια
Βαλεντίνα
Ριτα
Χριστίνα
Μαρια
Κορινα
11Τι ώρα ανοίγει...;
11:00Τι ώρα ανοίγει...;
δεν μας ενδιαφέρει τι δίνει ο σμίγκολΠήρε κανείς Κάτια τελευταία;
Κωλο έδωσε
απορώ τί της βρίσκετε...δεν μας ενδιαφέρει τι δίνει ο σμίγκολ
ψαροκόκκαλα όπως οι γάτες στις ταβέρνες μάλλον......μην τη ψάχνεις αδελφέ...γνωρίζουμε ότι οι άνδρες όσο πάνε εξαφανίζονται από την πιάτσα......αλλά βλέπω με μεγάλη λύπη πως ούτε για την πορνεία δεν είμαστε ικανοί ...απορώ τί της βρίσκετε...
Νομίζω ότι κάπου την αδικείτε την Κάτια.απορώ τί της βρίσκετε...
μιλάμε την ΄ίδια γλώσσα μου φαίνεται...ψαροκόκκαλα όπως οι γάτες στις ταβέρνες μάλλον......μην τη ψάχνεις αδελφέ...γνωρίζουμε ότι οι άνδρες όσο πάνε εξαφανίζονται από την πιάτσα......αλλά βλέπω με μεγάλη λύπη πως ούτε για την πορνεία δεν είμαστε ικανοί ...
μιλάμε την ΄ίδια γλώσσα μου φαίνεται...ψαροκόκκαλα όπως οι γάτες στις ταβέρνες μάλλον......μην τη ψάχνεις αδελφέ...γνωρίζουμε ότι οι άνδρες όσο πάνε εξαφανίζονται από την πιάτσα......αλλά βλέπω με μεγάλη λύπη πως ούτε για την πορνεία δεν είμαστε ικανοί ...
οκ...άλλωστε περι ορέξεως...Νομίζω ότι κάπου την αδικείτε την Κάτια.
Η κάτια έχει λεπτό μυώδες κορμί που απευθύνεται σε όσους αρέσουν οι petit σωματότυποι. Επίσης έχει μεγάλα ωραία μπλέ μάτια που οποιοδήποτε ουδέτερο πρόσωπο θα το έκαναν όμορφο. Επιπλέον έχει και ωραία ηχητική και όχι μόνο ανταπόκριση αν ψιλογουστάρει.
Για τους παραπάνω λόγους έχει σταθερή πελατεία. Αυτός είναι και ο λόγος που έκοψε το πρωκτικό. Δεν έχει ανάγκη να το δίνει αφού τα 5-6 ραντεβού τη μέρα τα κάνει ούτως η άλλως.
Εξαιρούνται βέβαια οι μικροτσούτσουνοι και οι γλυκοτσούτσουνοι !!
Σωστός.Ειρήνη
για να μην γίνει η δυσεύρετη μαρίνα του 40-42.....Σωστός.
Απλά δεν τη βρίσκεις συχνά.Ετιμήθη πρόσφατα για τρίτη φορά. Ωραία εμπειρία.
Μου κάνει εντύπωση που μόνο εγώ έχω γράψει κριτική πριν 5-6 μήνες.
Και έχει βελτιωθεί και στις υπηρεσίες.
Θα ξαναγράψω.
για να μην γίνει η δυσεύρετη μαρίνα του 40-42.....
Εχει ξαναυπαρξει μερα και μαλιστα καθημερινη με μολις 3 κοπελες εκει??
Εδω παραμονη 15Αυγουστου και ειχε 8-9 κοπελες..