professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.942
- Πόντοι
- 11.096
Σού άρεσε ή ειρήνη μπαγάσαH Ειρήνη εξαφανιζόλ βλέπω....
Σού άρεσε ή ειρήνη μπαγάσαH Ειρήνη εξαφανιζόλ βλέπω....
Επίσκεψη χθες στο μαγαζί. Εννιά εργαζόμενες συνολικά.
Εύα, Ντάρια, Αγγελική, Κριστίνα, Βικτώρια, Κάτια,Μαρίνα, Κορίνα, Αναστασία.
Εκανα μια επανάληψη με την Βικτώρια για να δώ αν είχε μάθει καλά το προηγούμενο Μαθημα. Την πέτυχα ξεκούραστη και ορεξάτη. Αρίστευσε !!
Σωστός !!αλλη Μαρινα αυτη στο λαγουμιτζη 23 χτες, οχι η γνωστη Μαρινα
η γνωστη Μαρινα μοναχα στο συγγρου 40-42
Ποιες τα παίρνουν στόμα στο τέλος από όλες αυτές;Επίσκεψη χθες στο μαγαζί. Εννιά εργαζόμενες συνολικά.
Εύα, Ντάρια, Αγγελική, Κριστίνα, Βικτώρια, Κάτια,Μαρίνα, Κορίνα, Αναστασία.
Εκανα μια επανάληψη με την Βικτώρια για να δώ αν είχε μάθει καλά το προηγούμενο Μαθημα. Την πέτυχα ξεκούραστη και ορεξάτη. Αρίστευσε !!
Αγγελική νομίζω...Ποιες τα παίρνουν στόμα στο τέλος από όλες αυτές;
Κάτια ξέρω όχι.
Η μόνη που θα μπορούσε να με φτιάξει από όλο αυτό το συφερτό εκεί......Σού άρεσε ή ειρήνη μπαγάσα
Ααααα πολλες απουσιες εχω τελευταια κι εχω χασει επεισοδια εδω.Σημερινές παρουσίες. 11 κορασίδες παρακαλώ
Κάτια, Ρίτα, Κριστίνα, Κορίνα, Άννα, Μαρία, Αγγελική, Μελίνα, Εύα, Βικτώρια, και Ιρίνα.
Ιρίνα καινούργια κοπέλα έχω την εντύπωση.
Εμ..... τί νά σού κάνω? Σέ περίμεναν τά κορίτσια με καφεδάκι έτοιμο..... και όχι μόνοΑαααα πολλες απουσιες εχω τελευταια κι εχω χασει επεισοδια εδω.
πλακα πλακα εχω καιρο να περασω.Εμ..... τί νά σού κάνω? Σέ περίμεναν τά κορίτσια με καφεδάκι έτοιμο..... και όχι μόνο
Γράφετε απουσίες αγαπητέπλακα πλακα εχω καιρο να περασω.
δεν μπορεσα καθολου.
4 οι κορασιδες που δεν εχω δει ουτε φατσικα απο αυτες που ανεφερες.
θελω ξυλο
Δεν είναι καινούργια. Η γνωστή Ειρήνη είναι.Σημερινές παρουσίες. 11 κορασίδες παρακαλώ
Κάτια, Ρίτα, Κριστίνα, Κορίνα, Άννα, Μαρία, Αγγελική, Μελίνα, Εύα, Βικτώρια, και Ιρίνα.
Ιρίνα καινούργια κοπέλα έχω την εντύπωση.
Ήταν δωμάτιο όταν πήγα, τίς άλλαξαν όνομα? ποίο καλλιτεχνικό....Δεν είναι καινούργια. Η γνωστή Ειρήνη είναι.
Επέστρεψε μαυρισμένη ως ξερολούκουμο. Είχα πάει για επανάληψη στην Αννα, αλλά την είδα και άλλαξα γνώμη.
Ποια Ειρήνη λέτε ? Η Σοπράνο ? Αυτή επέστρεψε ??Ήταν δωμάτιο όταν πήγα, τίς άλλαξαν όνομα? ποίο καλλιτεχνικό....
Πάντως είναι καλά νέα
Yes !!Ποια Ειρήνη λέτε ? Η Σοπράνο ? Αυτή επέστρεψε ??