bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.131
- Πόντοι
- 5.916
γαμώ τις καθοδηγήσεις μου μέσα!!!!!!!! ΙΕΚ ΣΒΙΕ έχει καταντήσει η Λαγουμτζή!!!!!!!
τα ΙΕΚ ανοίγουν παραδοσιακά 10-12 Οκτωβρίου. Το ίδρυμα είναι κλειστό λόγω νέων εγγραφών.Καλησπερα αλάνια πέρασε κανένα μελος από το ίδρυμα να μας ενημέρωση αν μπορει για το ρόστερ. Την καλημερα μου!
Δηλαδή γεμισε φοιτήτριες οπότε επιβάλλεται βόλταρετα ΙΕΚ ανοίγουν παραδοσιακά 10-12 Οκτωβρίου. Το ίδρυμα είναι κλειστό λόγω νέων εγγραφών.
η Κορινα που αναφερεις,εννοεις τη γνωστη που ηταν παλια?Σήμερα το απόγευμα στο μαγαζί δούλευαν
Κάτια, Κριστίνα,Μιλένα,Ντάρια, Μαρία, Κορίνα, Εύα, Αννα.
Πέρασα με την Αννα, οποτε βρω χρόνο θα γράψω κριτική.
εχουμε καθηγητη στο σαιτ να παραδωσει μαθηματαγαμώ τις καθοδηγήσεις μου μέσα!!!!!!!! ΙΕΚ ΣΒΙΕ έχει καταντήσει η Λαγουμτζή!!!!!!!
Oχι δεν είναι η "παλιά" Κορίνα, το πιπίνι με τα γυαλιά. Αλλη είναι.η Κορινα που αναφερεις,εννοεις τη γνωστη που ηταν παλια?
ή μηπως ηρθε αλλη με το ιδιο ονομα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχουμε καθηγητη στο σαιτ να παραδωσει μαθηματα
δεν ξεχνιεται η φολα.Oχι δεν είναι η "παλιά" Κορίνα, το πιπίνι με τα γυαλιά. Αλλη είναι.
Πρέπει να παραδεχθώ ότι έ χεις καλή μνημη πάντως
Παρακαλώ με φώναξε κάνεις;εχουμε καθηγητη στο σαιτ να παραδωσει μαθηματα
να πας να κανεις κανα μαθημα,οχι μονο τηλεκπαιδευση.Παρακαλώ με φώναξε κάνεις;
Υπόσχομαι ότι θά γίνουν εντατικά ιδιαίτερα.... μέ τις νεαρές.να πας να κανεις κανα μαθημα,οχι μονο τηλεκπαιδευση.
την Κυριακη-Δευτερα θελω να περασω μια βολτα και διαβαζω οτι ειναι ολες αδιαβαστες και αμαθες.
Ανοιχτά μέχρι 21:00Σήμερα είναι κλειστά;
Εγώ.Εχει περασει κανεις με μια καινούρια Αννα απο Ουκρανία?
δεν τα κρατάς καλύτερα να τα φας σουβλάκια?Λοιπόν μάγκες σήμερα σκέφτομαι για ντου στο συγκεκριμένο μασατζιδικο, έχω δει κριτικές κοριτσιών αλλά θα ήθελα να γραψω κι εδώ για να παρω γνωμες. Θέλω θερμή γυναίκα γλωσσόφιλα και καλές υπηρεσίες. Έχω δει ότι η Κατια είναι πολύ καλή.
Αν εξαιρέσεις ότι δεν τα παίρνει στο στόμα, δεν είναι κακή επιλογή.Λοιπόν μάγκες σήμερα σκέφτομαι για ντου στο συγκεκριμένο μασατζιδικο, έχω δει κριτικές κοριτσιών αλλά θα ήθελα να γραψω κι εδώ για να παρω γνωμες. Θέλω θερμή γυναίκα γλωσσόφιλα και καλές υπηρεσίες. Έχω δει ότι η Κατια είναι πολύ καλή.
Μάλλον ακούστηκε μέχρι το Μέγαρο Μουσικής και της έκαναν πρόταση για την οπερα !!!H Ειρήνη εξαφανιζόλ βλέπω....
Τυχερός είσαιΕπίσκεψη χθες στο μαγαζί. Εννιά εργαζόμενες συνολικά.
Εύα, Ντάρια, Αγγελική, Κριστίνα, Βικτώρια, Κάτια,Μαρίνα, Κορίνα, Αναστασία.
Εκανα μια επανάληψη με την Βικτώρια για να δώ αν είχε μάθει καλά το προηγούμενο Μαθημα. Την πέτυχα ξεκούραστη και ορεξάτη. Αρίστευσε !!