Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.027
Πόντοι
361
Ξερεις γιατι εφυγαν;
Γιατί αυτές οι εμφανίσεις πυροτέχνημα που είναι πολύ έντονες τελευταία;;; Πριν προλάβουν να έλθουν φεύγουν....Και όχι μόνο στο συγκεκριμένο μαγαζί. Σε ένα βαθμό γινόταν κ παλαιότερα, αλλά πλέον έχει γίνει κανόνας

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Γιατί αυτές οι εμφανίσεις πυροτέχνημα που είναι πολύ έντονες τελευταία;;; Πριν προλάβουν να έλθουν φεύγουν....Και όχι μόνο στο συγκεκριμένο μαγαζί. Σε ένα βαθμό γινόταν κ παλαιότερα, αλλά πλέον έχει γίνει κανόνας
Νομίζω υπάρχει αυτή την εποχή κινητικότητα στην αγορά.

Μάλλον επηρεάζονται από τις μεταγραφές στο ποδόσφαιρο.:grin::grin:

Rocco85

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
0
Πέρασμα σήμερα απο Λ23 , παρέλασαν 3 κοπέλες , η Χριστίνα και 2 μιλφ - προ γκιλφ αδιάφορες για μένα . Διάλεξα φυσικά τη Χριστίνα . Για όσους δεν την ξέρουν η Χριστίνα είναι Ουκρανίδα από μια πόλη στη περιοχή του Ντονέτσκ , αδύνατη , ύψους περίπου 1,67 με μακρύ μαύρο μαλλί, ίσως απο τα πιο όμορφα μασαζοτεμάχια που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή … Από μασάζ δεν κατέχει , αλλά στο κρεβάτι είναι ιδιαίτερα συμμετοχική και χαμογελαστή . Υπηρεσίες βασικές , για την ώρα δεν ανοίγει την πίσω πόρτα … Θα τιμηθεί ξανά σίγουρα …

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.942
Πόντοι
11.096
Ηρεμία είχαμε σήμερα :coffee:

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
Νομίζω υπάρχει αυτή την εποχή κινητικότητα στην αγορά.

Μάλλον επηρεάζονται από τις μεταγραφές στο ποδόσφαιρο.:grin::grin:
Όντως το ποδόσφαιρο έχει φέρει την ανάπτυξη στη χώρα :grin:

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.027
Πόντοι
361
Πέρασμα σήμερα απο Λ23 , παρέλασαν 3 κοπέλες , η Χριστίνα και 2 μιλφ - προ γκιλφ αδιάφορες για μένα . Διάλεξα φυσικά τη Χριστίνα . Για όσους δεν την ξέρουν η Χριστίνα είναι Ουκρανίδα από μια πόλη στη περιοχή του Ντονέτσκ , αδύνατη , ύψους περίπου 1,67 με μακρύ μαύρο μαλλί, ίσως απο τα πιο όμορφα μασαζοτεμάχια που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή … Από μασάζ δεν κατέχει , αλλά στο κρεβάτι είναι ιδιαίτερα συμμετοχική και χαμογελαστή . Υπηρεσίες βασικές , για την ώρα δεν ανοίγει την πίσω πόρτα … Θα τιμηθεί ξανά σίγουρα …
Αγγελική κ Μελίνα ήταν οι άλλες 2 . Όπως τα είπες στην περιγραφή

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.942
Πόντοι
11.096
ίσως απο τα πιο όμορφα μασαζοτεμάχια που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή …

Ή Χριστίνα από τά ποίο όμορφα μασαζοτεμάχια αυτήν την στιγμή....:confused::confused::confused:
Αρχηγέ καλή είναι μέχρι τό συμπαθητική τό ανώτερο, αλλά όχι και από τά ποίο όμορφα.
Συμμετοχική στο κρεβάτι ????? :think: ή Χριστίνα ??? Από ποτε ???
Γούστα είναι αυτά οκ .
Μακάρι να βελτιώθηκε για όποιον τού αρέσει.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ίσως απο τα πιο όμορφα μασαζοτεμάχια που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή …

Ή Χριστίνα από τά ποίο όμορφα μασαζοτεμάχια αυτήν την στιγμή....:confused::confused::confused:
Αρχηγέ καλή είναι μέχρι τό συμπαθητική τό ανώτερο, αλλά όχι και από τά ποίο όμορφα.
Γούστα είναι αυτά οκ .
Συμπαθητική και χαμογελαστή μελαχρινή. Καλοφτιαγμένο λεπτό ουκρανικό σώμα.

Αγγλικά 0, Ελληνικά 0. Συνεννόηση με παντομίμα, αλλά πάντα με καλή διάθεση.

Από συμμετοχή θα έλεγα 7 η 8 με άριστα το 10.

Καλή επιλογή συνολικά τη θεωρώ με τα δεδομένα της αγοράς τώρα. Την έχω τιμήσει επανειλημμένα.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.942
Πόντοι
11.096
Συμπαθητική και χαμογελαστή μελαχρινή. Καλοφτιαγμένο λεπτό ουκρανικό σώμα.

Αγγλικά 0, Ελληνικά 0. Συνεννόηση με παντομίμα, αλλά πάντα με καλή διάθεση.

Από συμμετοχή θα έλεγα 7 η 8 με άριστα το 10.

Καλή επιλογή συνολικά τη θεωρώ με τα δεδομένα της αγοράς τώρα. Την έχω τιμήσει επανειλημμένα.
Θά πρέπει νά έχει δύο Χριστίνες το μαγαζί, δεν εξηγείται αλλιώς

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Θά πρέπει νά έχει δύο Χριστίνες το μαγαζί, δεν εξηγείται αλλιώς
Υπήρχε και μια δεύτερη Χριστίνα, αλλα νομίζω πιο παλιά. Για αυτό και στις κριτικές την τωρινή την έχουν με το όνομα Κριστίνα και όχι Χριστίνα.

Μάλλον για αυτό μπερδεύτηκες.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.942
Πόντοι
11.096
Υπήρχε και μια δεύτερη Χριστίνα, αλλα νομίζω πιο παλιά. Για αυτό και στις κριτικές την τωρινή την έχουν με το όνομα Κριστίνα και όχι Χριστίνα.

Μάλλον για αυτό μπερδεύτηκες.
Άρα για την ίδια λέμε.
Συμμετοχή ή Χριστίνα ή Κριστίνα 7στα 8 κιόλας ??? Και από τά καλύτερα αυτήν την στιγμή στήν αγορά ????? Από πότε τό αματουρι έγινε πορνοστάρ ??

Οκ γούστα είναι αυτά.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Άρα για την ίδια λέμε.
Συμμετοχή ή Χριστίνα ή Κριστίνα 7στα 8 κιόλας ??? Και από τά καλύτερα αυτήν την στιγμή στήν αγορά ????? Από πότε τό αματουρι έγινε πορνοστάρ ??

Οκ γούστα είναι αυτά.
Το 7 με 8 στη συμμετοχή, στη δική μου τουλάχιστον "μετρική" δεν την κατατάσσει στην κατηγορία πορνοστάρ. Πορνοστάρ σημαίνει συμμετοχή 9, η 9,5, για εμένα τουλάχιστον.

Μια μελαχρινή κοπελίτσα με ίσια μαλλιά πιασμένα συνήθως αλογοουρά είναι, για να βοηθήσω την κουβεντα.

Αν μιλάμε τελικά για την ιδια, μπορει να την πέτυχες σε άσχημη μέρα.:hi::hi:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.942
Πόντοι
11.096
Το 7 με 8 στη συμμετοχή, στη δική μου τουλάχιστον "μετρική" δεν την κατατάσσει στην κατηγορία πορνοστάρ. Πορνοστάρ σημαίνει συμμετοχή 9, η 9,5, για εμένα τουλάχιστον.

Μια μελαχρινή κοπελίτσα με ίσια μαλλιά πιασμένα συνήθως αλογοουρά είναι, για να βοηθήσω την κουβεντα.

Αν μιλάμε τελικά για την ιδια, μπορει να την πέτυχες σε άσχημη μέρα.:hi::hi:
Για την ίδια μιλάμε. :hi:

Rocco85

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
0

Γούστα είναι αυτά οκ .
Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό , τα πιο πολλά μαγαζιά έχουν γεμίσει με λαδοκόρες 40+ πολλές από τις οποίες γύρισαν τουλάχιστον 10+ κιλά μετά από τις καραντίνες (πχ Μαργκώ απο Φ7 την οποία τρόμαξα να τη γνωρίσω ) … Όσον αφορά το πρόγραμμα σίγουρα , μια σαραντάρα πχ Αλίσια Σ42 προσφέρει pse για να έχει πελατεία , ενώ η Χριστίνα , είναι πιο πολύ gfe φάση … Το κακό πέραν της γλώσσας , είναι ότι είναι δυσεύρετη (!) πχ πήγα το Σαββάτο πρωί και την πήρε ο προηγούμενος πριν από μένα , ενώ σήμερα , με το που έβγαζε εμένα από το δωμάτιο , πήγαινε στο διπλανό …. Όπως επίσης μεγάλη πληγή είναι οι συνεχόμενες αποχωρήσεις , η Μόνικα από ότι μου είπε η κα Σοφία , έφυγε από το μαγαζί ….

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom