Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
Ξερεις γιατι εφυγαν;Κρίμα που έφυγαν οι Λάνα και η Μόνικα.
Ηταν καλές συνολικά περιπτώσεις.
Οσοι πρόλαβαν δοκίμασαν. Πάμε για άλλα.
Ξερεις γιατι εφυγαν;Κρίμα που έφυγαν οι Λάνα και η Μόνικα.
Ηταν καλές συνολικά περιπτώσεις.
Οσοι πρόλαβαν δοκίμασαν. Πάμε για άλλα.
Γιατί αυτές οι εμφανίσεις πυροτέχνημα που είναι πολύ έντονες τελευταία;;; Πριν προλάβουν να έλθουν φεύγουν....Και όχι μόνο στο συγκεκριμένο μαγαζί. Σε ένα βαθμό γινόταν κ παλαιότερα, αλλά πλέον έχει γίνει κανόναςΞερεις γιατι εφυγαν;
Δεν τον ξέρω το λόγο. Αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα ότι βρήκαν δουλειά κάπου αλλού. Είτε σε άλλο μαγαζί, είτε σε άλλο "τρόπο" δουλειάς.Ξερεις γιατι εφυγαν;
Νομίζω υπάρχει αυτή την εποχή κινητικότητα στην αγορά.Γιατί αυτές οι εμφανίσεις πυροτέχνημα που είναι πολύ έντονες τελευταία;;; Πριν προλάβουν να έλθουν φεύγουν....Και όχι μόνο στο συγκεκριμένο μαγαζί. Σε ένα βαθμό γινόταν κ παλαιότερα, αλλά πλέον έχει γίνει κανόνας
ηρεμια?Ηρεμία είχαμε σήμερα
βρήκαν συμβολαιάρα στο κατάρ. Είναι της μόδας..Ξερεις γιατι εφυγαν;
Όντως το ποδόσφαιρο έχει φέρει την ανάπτυξη στη χώραΝομίζω υπάρχει αυτή την εποχή κινητικότητα στην αγορά.
Μάλλον επηρεάζονται από τις μεταγραφές στο ποδόσφαιρο.
Αγγελική κ Μελίνα ήταν οι άλλες 2 . Όπως τα είπες στην περιγραφήΠέρασμα σήμερα απο Λ23 , παρέλασαν 3 κοπέλες , η Χριστίνα και 2 μιλφ - προ γκιλφ αδιάφορες για μένα . Διάλεξα φυσικά τη Χριστίνα . Για όσους δεν την ξέρουν η Χριστίνα είναι Ουκρανίδα από μια πόλη στη περιοχή του Ντονέτσκ , αδύνατη , ύψους περίπου 1,67 με μακρύ μαύρο μαλλί, ίσως απο τα πιο όμορφα μασαζοτεμάχια που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή … Από μασάζ δεν κατέχει , αλλά στο κρεβάτι είναι ιδιαίτερα συμμετοχική και χαμογελαστή . Υπηρεσίες βασικές , για την ώρα δεν ανοίγει την πίσω πόρτα … Θα τιμηθεί ξανά σίγουρα …
Σέ περιμένει μια γνωστή...ηρεμια?
παω μια βολτα τοτε να δω τι γινεται.
ίσως απο τα πιο όμορφα μασαζοτεμάχια που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή …Πέρασμα σήμερα απο Λ23 , παρέλασαν 3 κοπέλες , η Χριστίνα και 2 μιλφ - προ γκιλφ αδιάφορες για μένα . Διάλεξα φυσικά τη Χριστίνα . Για όσους δεν την ξέρουν η Χριστίνα είναι Ουκρανίδα από μια πόλη στη περιοχή του Ντονέτσκ , αδύνατη , ύψους περίπου 1,67 με μακρύ μαύρο μαλλί, ίσως απο τα πιο όμορφα μασαζοτεμάχια που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή … Από μασάζ δεν κατέχει , αλλά στο κρεβάτι είναι ιδιαίτερα συμμετοχική και χαμογελαστή . Υπηρεσίες βασικές , για την ώρα δεν ανοίγει την πίσω πόρτα … Θα τιμηθεί ξανά σίγουρα …
Συμπαθητική και χαμογελαστή μελαχρινή. Καλοφτιαγμένο λεπτό ουκρανικό σώμα.ίσως απο τα πιο όμορφα μασαζοτεμάχια που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή …
Ή Χριστίνα από τά ποίο όμορφα μασαζοτεμάχια αυτήν την στιγμή....
Αρχηγέ καλή είναι μέχρι τό συμπαθητική τό ανώτερο, αλλά όχι και από τά ποίο όμορφα.
Συμμετοχική στο κρεβάτι ????? ή Χριστίνα ??? Από ποτε ???
Γούστα είναι αυτά οκ .
Μακάρι να βελτιώθηκε για όποιον τού αρέσει.
Θά πρέπει νά έχει δύο Χριστίνες το μαγαζί, δεν εξηγείται αλλιώςΣυμπαθητική και χαμογελαστή μελαχρινή. Καλοφτιαγμένο λεπτό ουκρανικό σώμα.
Αγγλικά 0, Ελληνικά 0. Συνεννόηση με παντομίμα, αλλά πάντα με καλή διάθεση.
Από συμμετοχή θα έλεγα 7 η 8 με άριστα το 10.
Καλή επιλογή συνολικά τη θεωρώ με τα δεδομένα της αγοράς τώρα. Την έχω τιμήσει επανειλημμένα.
Υπήρχε και μια δεύτερη Χριστίνα, αλλα νομίζω πιο παλιά. Για αυτό και στις κριτικές την τωρινή την έχουν με το όνομα Κριστίνα και όχι Χριστίνα.Θά πρέπει νά έχει δύο Χριστίνες το μαγαζί, δεν εξηγείται αλλιώς
Άρα για την ίδια λέμε.Υπήρχε και μια δεύτερη Χριστίνα, αλλα νομίζω πιο παλιά. Για αυτό και στις κριτικές την τωρινή την έχουν με το όνομα Κριστίνα και όχι Χριστίνα.
Μάλλον για αυτό μπερδεύτηκες.
Το 7 με 8 στη συμμετοχή, στη δική μου τουλάχιστον "μετρική" δεν την κατατάσσει στην κατηγορία πορνοστάρ. Πορνοστάρ σημαίνει συμμετοχή 9, η 9,5, για εμένα τουλάχιστον.Άρα για την ίδια λέμε.
Συμμετοχή ή Χριστίνα ή Κριστίνα 7στα 8 κιόλας ??? Και από τά καλύτερα αυτήν την στιγμή στήν αγορά ????? Από πότε τό αματουρι έγινε πορνοστάρ ??
Οκ γούστα είναι αυτά.
Για την ίδια μιλάμε.Το 7 με 8 στη συμμετοχή, στη δική μου τουλάχιστον "μετρική" δεν την κατατάσσει στην κατηγορία πορνοστάρ. Πορνοστάρ σημαίνει συμμετοχή 9, η 9,5, για εμένα τουλάχιστον.
Μια μελαχρινή κοπελίτσα με ίσια μαλλιά πιασμένα συνήθως αλογοουρά είναι, για να βοηθήσω την κουβεντα.
Αν μιλάμε τελικά για την ιδια, μπορει να την πέτυχες σε άσχημη μέρα.
Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό , τα πιο πολλά μαγαζιά έχουν γεμίσει με λαδοκόρες 40+ πολλές από τις οποίες γύρισαν τουλάχιστον 10+ κιλά μετά από τις καραντίνες (πχ Μαργκώ απο Φ7 την οποία τρόμαξα να τη γνωρίσω ) … Όσον αφορά το πρόγραμμα σίγουρα , μια σαραντάρα πχ Αλίσια Σ42 προσφέρει pse για να έχει πελατεία , ενώ η Χριστίνα , είναι πιο πολύ gfe φάση … Το κακό πέραν της γλώσσας , είναι ότι είναι δυσεύρετη (!) πχ πήγα το Σαββάτο πρωί και την πήρε ο προηγούμενος πριν από μένα , ενώ σήμερα , με το που έβγαζε εμένα από το δωμάτιο , πήγαινε στο διπλανό …. Όπως επίσης μεγάλη πληγή είναι οι συνεχόμενες αποχωρήσεις , η Μόνικα από ότι μου είπε η κα Σοφία , έφυγε από το μαγαζί ….ίσως απο τα πιο όμορφα μασαζοτεμάχια που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή …
Ή Χριστίνα από τά ποίο όμορφα μασαζοτεμάχια αυτήν την στιγμή....
Αρχηγέ καλή είναι μέχρι τό συμπαθητική τό ανώτερο, αλλά όχι και από τά ποίο όμορφα.
Συμμετοχική στο κρεβάτι ????? ή Χριστίνα ??? Από ποτε ???
Γούστα είναι αυτά οκ .
Μακάρι να βελτιώθηκε για όποιον τού αρέσει.