bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.131
- Πόντοι
- 5.916
Mένει να δούμε την Λάνα και την Άννα και τις υπηρεσίες τους προφανώς..
Μη γραφετε τιποτα,Αυτή την στιγμή παρακολουθούν το νήμα 8 μέλη και 33 !! Επισκέπτες !!
Γράφουμε εμείς , παίρνουν τις πληροφορίες οι επισκέπτες και μετά συνωστισμός στα μαγαζιά . Όλα τα καλά τεμάχια κλειστά .
Θα σου απαντήσω με pm .
Αυτό .Μη γραφετε τιποτα,
Το μέλος που που ήθελε πληροφορίες , του τις έχω δώσει ήδη από χθές στην προσωπική συνομιλία .
Μόλις εμφανιστεί αξιόλογο μουνι πέφτουν σαν τις μύγες στο σκατό οι (επισκέπτες)
Ας κρατήσουμε και κάτι για εμάς
Φτιαξτε ενα group στο whatsapp στο κινητο σας τοτε. Παρτακιδες.Μη γραφετε τιποτα,
Σου έστειλα pm φίλεΜπορείς να μοιραστείς και με εμένα τις πληροφορίες; Σε ευχαριστώ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προτείνω να μπορείς να εισέλθεις στο forum αφού πρώτα κανείς login
Δεν απευθύνονται σε σένα και γενικά στα μέλη τύπε μου , τα παραπάνω σχόλια .Φτιαξτε ενα group στο whatsapp στο κινητο σας τοτε. Παρτακιδες.
Εσυ γραφε, ποιος σε κρατησε;Φτιαξτε ενα group στο whatsapp στο κινητο σας τοτε. Παρτακιδες.
ο τελευταιος που πηδηξε τη Μονικα ηταν ο @professor xΧτεσινό πέρασμα το πρωι να ενημρώσω πως Λάνα και Μόνικα έχουν αποχωρήσει από το κατάστημα όπως μου ανέφερε η διεύθυνση!
Με φάγατε ρεο τελευταιος που πηδηξε τη Μονικα ηταν ο @professor x
βλεπε κριτικη του.
τωρα πια εκλεισε σαν γυναικα.
ισως την ξαναδουμε μετα απο κανενα χρονο που μπορει να τον εχει ξεπερασει,πραγμα απιθανο.
που το εχω ξαναδει γραμμενο αυτο?Με φάγατε ρε
μπααα αλλος την εκανε τη βρωμοδουλεια.Να μην δω εγώ μία άσπρη μέρα, το μάτιασες το κορίτσι καί έφυγε για τά ξένα
Αντίποινα είναι το ξέρω....
Κάτσε να τά πω όλα....τέρμα το μάθημα στα ρώσικα καί κομμένα τά..... da da da da
Που εμφανίζεται τώρα η Μάρτα;Καί Μάρτα . Μην ξεχνάτε την Μάρτα παιδιά .Νο 1 απώλεια .
Έχει κόψει εδώ και πολλούς μήνες.Που εμφανίζεται τώρα η Μάρτα;
Σε έφτιαχνε από το σαλοναρισμα καί μόνομεγαλη απωλεια η Μαρτα.
ακριβως.Σε έφτιαχνε από το σαλοναρισμα καί μόνο
Oh, yes...ακριβως.
ειχε ενα βλεμμα ολο νοημα που τα ελεγε ολα.