Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Αγαπητέ σε αρκετά ποστ σού συμφωνώ μαζί σού εδώ όμως θά διαφωνίσω.
50 φεύγα δέν είναι, μπαζάκι σίγουρα δέν είναι, αλλά δέν είναι ούτε το μοντέλο μουναρα πού θέλουμε όλοι, ούτε πιτσιρικά, μιλφακι είναι μέ λεπτό σώμα, για ραντεβού καλή είναι, είδα και άλλου πιτσιρικά πού ο κώλος τής κρεμόταν.

Σαν μίλφ είναι οκ η μόνικα για όσους θέλουν μίλφ.
Από υπηρεσίες πολύ καλές.
Δοκίμασα για αυτό έχω πλήρη άποψη.
Ή συνέχεια σε κριτική.
δεν είναι 50φεύγα?????????? μήπως είχες πιεί εκείνη την μέρα λιγάκι παραπάνω......για ξαναπέρνα να την δείς....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αγαπητέ εδώ δε μιλάμε για μίλφ αλλά για gilf...

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096
δεν είναι 50φεύγα?????????? μήπως είχες πιεί εκείνη την μέρα λιγάκι παραπάνω......για ξαναπέρνα να την δείς....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αγαπητέ εδώ δε μιλάμε για μίλφ αλλά για gilf...
Για 50 φεύγα πού λες εγώ δέν είδα κάτι τέτοιο, τώρα αν εσύ εκτιμάς έτσι οκ πάω πάσο, εγώ έχω άλλη γνώμη τι να κάνουμε.

Σε καμία περίπτωση όμως δέν ανοίξουμε αντιπαράθεση για τήν Μονικα ή τήν κάθε κοπέλα αν είναι 40 φεύγα ή 50 φεύγα.

Α..... καί συνήθως πίνω καφεδάκι σπέσιαλ....
Κερνάω οπότε θες.

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
618
Πόντοι
81
Και εγω που την ειδα την Κυριακή στην παρελαση μου φανηκε για πενηνταρα. Χαμηλά πενηντα αλλα πιθανά κλεισμένα

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096
Και εγω που την ειδα την Κυριακή στην παρελαση μου φανηκε για πενηνταρα. Χαμηλά πενηντα αλλα πιθανά κλεισμένα
Τι 40 τι 45 τι 50 το θέμα είναι ότι έχει καλές υπηρεσίες, τουλάχιστον σε εμένα αυτό έδωσε αυτο είδα.
Αν σε κάποιον του αρέσει σαν εμφάνιση ή συμβιβάζεται μέ αυτό που βλέπει νομίζω θά περάσει αρκετά καλά μέσα.

Βέβαια τά γούστα καί οι εμπειρίες δέν είναι ίδια για όλους.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
με τις ηλικίες κάποιοι δεν τόχουν καθόλου... σε μερικά μαγαζιά δε... το χρονόμετρο έχει σταματήσει στα 28-29...
42 η λαδοκόρη για 28 την πασάρουν...

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.907
Πόντοι
22.886
Καλημέρα , είμαι στο Λαδάδικο , σημερινό ρόστερ , η Εύα η πάρλα-πιπα , η Μαρία το αλβανακι ,η Δήμητρα η ψηλή κ άχαρη , η Χριστίνα και εγώ περιμένω δωμάτιο να πουτσώσω την πιπίνα τη Βικτώρια !!
Άντε καλή μου επιτυχία , θα επανέλθω με νεότερο ρεπορτάζ .

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Καλημέρα , είμαι στο Λαδάδικο , σημερινό ρόστερ , η Εύα η πάρλα-πιπα , η Μαρία το αλβανακι ,η Δήμητρα η ψηλή κ άχαρη , η Χριστίνα και εγώ περιμένω δωμάτιο να πουτσώσω την πιπίνα τη Βικτώρια !!
Αναμενουμε το πορισμα.....

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.941
Πόντοι
2.846
Επιτέλους επέστρεψε η πιπινα Βικτώρια στο μαγαζί, θα πέρασεις άψογα με το καυλοπιπινο , αν παίξει χημεία στο δωμάτιο θα σπαρταραει με το μουνάκι της να γεμίζει μουνοζουμα το καυλι και τα σεντόνια, πολύ καλό νέο ή επιστροφή Βικτωρίας !!!

con7green

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
89
Πόντοι
0
Επιτέλους επέστρεψε η πιπινα Βικτώρια στο μαγαζί, θα πέρασεις άψογα με το καυλοπιπινο , αν παίξει χημεία στο δωμάτιο θα σπαρταραει με το μουνάκι της να γεμίζει μουνοζουμα το καυλι και τα σεντόνια, πολύ καλό νέο ή επιστροφή Βικτωρίας !!!
Είναι εύκολο μια περιγραφή της Βικτώριας; Ευχαριστώ!

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.907
Πόντοι
22.886
Καλά ήταν , ήπια αρκετά ml

:wink::wink:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.907
Πόντοι
22.886
Η εμφάνιση της πως είναι?

Αυτή την στιγμή παρακολουθούν το νήμα 8 μέλη και 33 !! Επισκέπτες !!
Γράφουμε εμείς , παίρνουν τις πληροφορίες οι επισκέπτες και μετά συνωστισμός στα μαγαζιά . Όλα τα καλά τεμάχια κλειστά .
Θα σου απαντήσω με pm .

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096
Αυτή την στιγμή παρακολουθούν το νήμα 8 μέλη και 33 !! Επισκέπτες !!
Γράφουμε εμείς , παίρνουν τις πληροφορίες οι επισκέπτες και μετά συνωστισμός στα μαγαζιά . Όλα τα καλά τεμάχια κλειστά .
Θα σου απαντήσω με pm .
Αμ νά σού πω ή καλύτερη λύση είναι.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
με τις ηλικίες κάποιοι δεν τόχουν καθόλου... σε μερικά μαγαζιά δε... το χρονόμετρο έχει σταματήσει στα 28-29...
42 η λαδοκόρη για 28 την πασάρουν...
Πάντα ετσι είναι 42+-/10. Το πλην το έβαλα για την πληρότητα της απάντησης....

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.907
Πόντοι
22.886

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096
Μόλις εμφανιστεί αξιόλογο μουνι πέφτουν σαν τις μύγες στο σκατό οι (επισκέπτες)
Ας κρατήσουμε και κάτι για εμάς .
Καί δέν προσφέρουν καί τίποτα στήν ουσία, όλα στο πιάτο έτοιμα τά έχουν καί τά βλέπουν.

Παράδειγμα τήν Κυριακή είχε 8 κοπέλες αν θυμάμαι καλά καί όλες σε δωμάτιο.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.941
Πόντοι
2.846
Αμ νά σού πω ή καλύτερη λύση είναι.
Έχει δίκιο ο dinigoal γράφουμε εμείς για να τα βρίσκουν στο πιάτο οι εξωσχολικόι και μετά πάμε εμείς να γάμησουμε τα στανταρακια και τα κλείνουν οι μαλακές γα 2ωρα και δεν τις βρίσκουμε καν , τέλος λοιπόν οι μεγάλες περιγραφές και τα πολλά

Τελευταία τροποποίηση:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096
Έχει δίκιο ο dinigoal γράφουμε εμείς για να τα βρίσκουν στο πιάτο οι εξωσχολικόι και μετά πάμε εμείς να γάμησουμε τα στανταρακια και τα κλείνουν οι μαλακές γα 2ωρα και δεν τις βρίσκουμε καν , τέλος λοιπόν οι μεγάλες περιγραφές και τα πολλά
Έτσι....
Κάποιοι από εμάς έχουν χαλάσει χρόνο, χρήμα, διάθεση, ψάξιμο καί έχουν φάει καί τις φόλες....
Έτσι φαινόμαστε εμείς ή μαλακές τις υποθέσης.

Χωρίς συνεισφορά πιστεύω είναι ή καλύτερη λύση αυτή.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.941
Πόντοι
2.846
Έτσι....
Κάποιοι από εμάς έχουν χαλάσει χρόνο, χρήμα, διάθεση, ψάξιμο καί έχουν φάει καί τις φόλες....

Πμ λοιπόν και τελος τα πολλά πολλά , και ασε τους μαλακές να ψάχνονται

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.907
Πόντοι
22.886
Έτσι....

Ακριβώς έτσι έχει η κατάσταση .
Το ίδιο έχει γίνει και στο γειτονικό νήμα της Ιωάννα34 .
Κριτικές επί κριτικών (έχω γράψει και εγώ :confused::confused: ) και τώρα ψάχνουν όλοι να την βρουν από την υπερβολική ζήτηση .

Φονιάδες των μελών
Επισκέπτες !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom