Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
χαχαχαχα!!!Λαγουμιτζή τωρα
9 κοπέλες, διαθέσιμες καμία....
Βόλτα και θα ξαναπεράσω αν δεν κάτσει κάτι άλλο
χαχαχαχα!!!Λαγουμιτζή τωρα
Όχι. Δεν το ζήτησα.Τελείωμα στόμα έπαιξε;
Γαμάει ο κόσμος από ότι βλέπω Να είναι πάντα καλά τα παιδιάΛαγουμιτζή τωρα
ως συνηθως. υπερβολες και διασπορα ψευδων ειδησεων.Κύριοι τά έχουμε πει τά λέγαμε και εχθές στο άλλο νήμα.
Την πίσω πόρτα τής Κάτιας την έχει σέ αποκλειστικότητα ένας και μόνο ένας ό κύριος @petergsp εμείς οι υπόλοιποι με την όρεξη......
ασε ρε μην τους τα λες τα μυστικα.Εγώ πάντως μια χαρά την περνώ από κωλο την Κάτια , δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο το ότι έχω γλυκό παπαρι
αυτος ο κατσικοποδαρος με μελεταγε παλι χθες φαινεται.
Κύριοι τά έχουμε πει τά λέγαμε και εχθές στο άλλο νήμα.
Την πίσω πόρτα τής Κάτιας την έχει σέ αποκλειστικότητα ένας και μόνο ένας ό κύριος @petergsp εμείς οι υπόλοιποι με την όρεξη......
Στήν δεύτερη κατηγορία αφού τό έχει δηλώσει και ό ίδιος ότι τόν βουτάει στον μέλι....Σε ποιά από τις δυο κατηγορίες που ανέφερα ( μικροτσούτσουνος-γλυκοτσούτσουνος ) παραπάνω θα τον κατέτασσες ??
Νά κάνετε παρέα με τόν άλλον τον γλυκοψωλιΕγώ πάντως μια χαρά την περνώ από κωλο την Κάτια , δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο το ότι έχω γλυκό παπαρι
Το βλέπω να σηκώνουν ζάχαρο οι κορασίδες με μας που μπλέξανε !!Νά κάνετε παρέα με τόν άλλον τον γλυκοψωλι
Βρε που μπλέξαμε με δαυτους
Καθόλου υπερβολές ή αλήθεια πρέπει να λέγεταιως συνηθως. υπερβολες και διασπορα ψευδων ειδησεων.
οριστε ενας απο κατω εκδηλωθηκε αβιαστα. βαλε ποσοι αλλοι κρυφοκωλακηδες κρυβονται.
εσυ δεν μας ειπες τι κανεις κουφαλιτσα. κρυφοκωλακιας κι εσυ και δεν εκδηλωνεσαι μηπως?
Άσε ρε νά μάθουμε και εμείς τίποτα οι πικροψωλιδεςασε ρε μην τους τα λες τα μυστικα.
κρυβε λογια σου λεω να την παιρνουμε οποτε θελουμε απο κωλο μονο εμεις οι γλυκοτσουτσουνοι.
Κώλο δεν πήρες αλλά Κάτια πήρες για ξεμάτιασμα....στο υπολοιπο ρεπορταζ τωρα. σε χθεσινο απογευματινο περασμα 8 κοπελλες παρουσες και δεν ειδα καμμια.
μολις μπηκα ενας συναγωνιστης ηταν στο μεγαλο σαλονι και περιμενε την παρελαση.
ετερος συναγωνιστης πισω απο το παραβαν στο μικρο δωματιακι.
ανοιγει η κα Σοφια αλαφιασμενη και με βαζει κι εμενα στο μικρο δωματιακι στην αλλη πλευρα του παραβαν.
μου λεει εχει πολυ κοσμο τωρα και να περιμενω λιγακι.
την ψυλλιαζομαι τη δουλεια οτι θα φυγω αχυστος λογω κοσμου και λιγης διαθεσιμοτητας.
αρχιζει η παρελαση για τον συναγωνιστη στο μεγαλο σαλονι και απο την μισανοιχτη πορτα του δωματιου βλεπω τις κορασιδες να περνανε.
τριτη στην σειρα της παρελασης περναει η Κατια
(τις αλλες που ειχαν περασει δεν τις αναγνωρισα γιατι ηταν οι καινουργιες)
και την φωναζω και της κανω νοημα οτι θα την παρω για δωματιο.
γυριζει πισω το κοριτσι χωρις να την δει ο συναγωνιστης που καθοταν στο μεγαλο σαλονι και ειδοποιει μετα την Σοφια.
ερχεται η Σοφια στο δωματιακι,πληρωνω το παραβολο και ανεβαινω πανω στον 3ο για τα περαιτερω για συνεδρια μιας ωρας.
ρε τι γινεται ρε? ολοι μαζι το Σαββατοκυριακο πηδαμε?
ζητω ταπεινα συγνωμη απο τους συναγωνιστες που τους παρεκαμψα,αλλα μαλλον καριοληδες επισκεπτες θα ηταν.
καλα να παθουνε.
Υ.Γ και για να μη ανησυχει ο @professor x κωλο δεν πηρα αυτη τη φορα.
ευτυχειτε συναδελφοι.
καλυτερο κι απο σεξελα εδω σε εχω. διαλεξε
Κατά τις 2 παρά που ήμουν κοντά στο Κουκάκι , πήρα τηλ την κυρία Σοφία να ρωτήσω ποιες έχει μπας και πάρω την Ειρήνη μετά την κριτική του φίλου και συναθλητη Mind , μου απάντησε ότι έχει φουλ ραντεβού μέχρι τις 6 , οπότε αν θέλω να κλείσω μετά τις 6:30 , ρε γαμω την τρέλα σας θα μου την καταγαμησετε την Σοπράνο πριν καν την γνωρίσω !!!Λαγουμιτζή τωρα
Μπορείς να απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα νωρίτερα;Κατά τις 2 παρά που ήμουν κοντά στο Κουκάκι , πήρα τηλ την κυρία Σοφία να ρωτήσω ποιες έχει μπας και πάρω την Ειρήνη μετά την κριτική του φίλου και συναθλητη Mind , μου απάντησε ότι έχει φουλ ραντεβού μέχρι τις 6 , οπότε αν θέλω να κλείσω μετά τις 6:30 , ρε γαμω την τρέλα σας θα μου την καταγαμησετε την Σοπράνο πριν καν την γνωρίσω !!!
Άρχονταςελα εδω σε εχω. διαλεξε