Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
και το ΕΥΑΚΙ δεν με ικανοποίησε........σταμάτησε και η ΖΩΗ οριστικά όπως μαθαίνω.....οπότε έμεινε η εξής μία εκεί μέσα....η ΜΑΡΤΑ!!!! αν φύγει και αυτή δεν υπάρχει σοβαρή επιλογή....Όλες οι άλλες και δεν κάνουν πολλά πράγματα και είναι μέτριας εώς κακής εμφάνισης(πλην ρίτας που όμως είναι fake 10000%). Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ είναι αδύνατη αλλά κάτι με χαλάει υπερβολικά πάνω της και αν λάβω υπόψιν μου και τις κριτικές των συναδέλφων....άλλο ένα καμμένο χαρτί....η μαργκό όπως την έκοψα δεν με φτιάχνει οπτικά.....μόνο η Μάρτα φτιάχνει οπτικά αλλά και μέσα.....Βερόνικα , Μιλένα θείτσες και σχετικά άσχημες, Κορίνα ένα λελέκι άχαρο τελείως με κάτι δόντια buggs banny και η γνωστή.....ΑΓΑΠΗ. Μεγάλο πρόβλημα να μην υπάρχουν ωραίες και καυλιάρες πουτάνες!!!!!
Φίλε καθένας με τα γούστα του και όλες οι απόψεις είναι σεβαστές.

Ομως δεν έχω καταλάβει τι ψάχνεις εσύ να βρεις στα λαδάδικα. Γιατί αν ψάχνεις να βρεις κορμιά λαμπάδες εικοσάχρονων, σε συνδυασμό με όμορφα πρόσωπα, τότε πήγαινε σε κανένα στριπτιζάδικο. Εκεί έχεις κάποιες ελπίδες. Μικρές και πάλι, αλλά έχεις. Στα λαδάδικα είναι πολύ σπάνιο να βρεις τέτοια στανταρντς. Μην ψάχνεις τζάμπα.

Επίσης το 80αρι που πληρώνεις για μια ώρα, αν συνδυαστεί με καλές υπηρεσίες και ένα αξιόλογο καθαρό και πολυτελή χώρο οπως του συγκεκριμένου μαγαζιού είναι απολύτως τίμια λεφτά

Σου θυμίζω οτι στα εσκορταδικα το πρωκτικό το πληρώνεις κοντά στο διακοσάρι. Από πιο όμορφες κατά κανόνα γυναίκες βέβαια, να τα γράφουμε όλα, αλλά διακοσάρι δηλαδή150% ακριβότερο. Και εκεί η φόλα, γιατί και αυτή είναι στο παιχνίδι, είτε απο απόψεως εμφάνισης ( photoσοπιές) είτε από απόψεως υπηρεσιών τσούζει πραγματικά πολύ.

Τελικά οτι πληρώνεις συνήθως παίρνεις, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ. Και τα κεφαλαία δεν είναι τυχαία.

Καλή συνέχεια
:hi: :hi: :hi:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686

Ομως δεν έχω καταλάβει τι ψάχνεις εσύ να βρεις στα λαδάδικα. Γιατί αν ψάχνεις να βρεις κορμιά λαμπάδες εικοσάχρονων, σε συνδυασμό με όμορφα πρόσωπα, τότε πήγαινε σε κανένα στριπτιζάδικο. Εκεί έχεις κάποιες ελπίδες. Μικρές και πάλι, αλλά έχεις. Στα λαδάδικα είναι πολύ σπάνιο να βρεις τέτοια στανταρντς. Μην ψάχνεις τζάμπα.

Επίσης το 80αρι που πληρώνεις για μια ώρα, αν συνδυαστεί με καλές υπηρεσίες και ένα αξιόλογο καθαρό και πολυτελή χώρο οπως του συγκεκριμένου μαγαζιού είναι απολύτως τίμια λεφτά

Σου θυμίζω οτι στα εσκορταδικα το πρωκτικό το πληρώνεις κοντά στο διακοσάρι. Από πιο όμορφες κατά κανόνα γυναίκες βέβαια, να τα γράφουμε όλα, αλλά διακοσάρι δηλαδή150% ακριβότερο. Και εκεί η φόλα, γιατί και αυτή είναι στο παιχνίδι, είτε απο απόψεως εμφάνισης ( photoσοπιές) είτε από απόψεως υπηρεσιών τσούζει πραγματικά πολύ.

Τελικά οτι πληρώνεις συνήθως παίρνεις, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ. Και τα κεφαλαία δεν είναι τυχαία.

Καλή συνέχεια
Αγαπητε mind-reader θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου προσθέτοντας όμως ότι στο μαγαζί υπήρχαν κάποια καλά χαρτιά που μεταφέρθηκαν όμως στο αδελφό Λαδαδικο.
Δεν γνωρίζω τους λόγους αλλά έγινε μια υπερδύναμη του ενός εις βάρος του άλλου.Θα μου πεις πήγαινε πιο πάνω να τις βρεις.
Απλώς συζητάμε για τον υπάρχοντα χώρο που είναι top.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Αγαπητε mind-reader θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου προσθέτοντας όμως ότι στο μαγαζί υπήρχαν κάποια καλά χαρτιά που μεταφέρθηκαν όμως στο αδελφό Λαδαδικο.
Δεν γνωρίζω τους λόγους αλλά έγινε μια υπερδύναμη του ενός εις βάρος του άλλου.Θα μου πεις πήγαινε πιο πάνω να τις βρεις.
Υπερδυναμωση όχι υπερδύναμη.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916

Καλή συνέχεια
Φίλτατε εγώ ψάχνω το απόλυτο των υπηρεσιών και ας είναι από 45αρα ή και 50αρα ενίοτε αρκεί να είναι τσοντάρα του κερατά.....η ΛΙΑ ή η ΡΟΥΛΑ ας πούμε ή η ΜΑΙΡΗ και η ΣΟΦΙΑ μπορεί να έχουν πλησιάσει-φτάσει ή και ξεπεράσει τα 45-50, αλλά νιώθεις ότι γαμάς σε τσόντα αν και το προγραμμάτακι της ΛΙΑΣ είναι πολύ κασέτα αλλά πάντα τσόντα......τώρα αν εσύ ευχαριστιέσαι με το να γαμάς το Ριτάκι που είναι πιτσιρίκι αλλά μέσα γελάς απλά ή την Κάτια που οπτικά είναι σα χτικιό που έχει να φαει καμια βδομάδα...τότε για τα δικά μου δεδομένα υπάρχει πρόβλημα. Φυσικά θα προτιμούσα αυτή η τσόντα να γυρίζεται από πολύ νεότερες , αλλά δυστυχώς πολύ σπάνια να βρείς 25αρα να κάνει τέτοια πράγματα!!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Ισχύει αυτό που γράφεις, θα συμφωνήσω,αλλά οι " μεταγραφές" είναι μέσα στο παιχνίδι.

Δεν εχεις όμως μόνο αποχωρήσεις. Εχει και προσχωρήσεις.

Για παράδειγμα η Μάργκω και η Βερόνικα δούλευαν σαν Λίζα και Βίκη στο Εθνάρχου Μακαρίου 18.

Το "ισοζύγιο" συνεχώς αλλάζει.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.968
Πόντοι
6.256
Εχουμε και γκόμενες να διαχειριστούμε ρε φίλε. ???

Πότε να τα προλαβουμε όλα ;;

Εγραψα σήμερα κριτική το απόγευμα. Λογικά μέχρι αύριο το πολύ θα έχει ανέβει.
Εγραψες 'επείγον'?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φίλτατε εγώ ψάχνω το απόλυτο των υπηρεσιών και ας είναι από 45αρα ή και 50αρα ενίοτε αρκεί να είναι τσοντάρα του κερατά.....η ΛΙΑ ή η ΡΟΥΛΑ ας πούμε ή η ΜΑΙΡΗ και η ΣΟΦΙΑ μπορεί να έχουν πλησιάσει-φτάσει ή και ξεπεράσει τα 45-50, αλλά νιώθεις ότι γαμάς σε τσόντα αν και το προγραμμάτακι της ΛΙΑΣ είναι πολύ κασέτα αλλά πάντα τσόντα......τώρα αν εσύ ευχαριστιέσαι με το να γαμάς το Ριτάκι που είναι πιτσιρίκι αλλά μέσα γελάς απλά ή την Κάτια που οπτικά είναι σα χτικιό που έχει να φαει καμια βδομάδα...τότε για τα δικά μου δεδομένα υπάρχει πρόβλημα. Φυσικά θα προτιμούσα αυτή η τσόντα να γυρίζεται από πολύ νεότερες , αλλά δυστυχώς πολύ σπάνια να βρείς 25αρα να κάνει τέτοια πράγματα!!!
Φίλε εσύ αυτό γουστάρεις και καλά κάνεις να το ψάχνεις και να το απαιτείς. Πελάτες είμαστε και έχουμε απαιτήσεις.

Εγώ πάλι είμαι με τις ώρες μου. Αλλες φορές γουστάρω υπηρεσίες τσόντας, αλλες φορές πιο ήρεμα πράγματα. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι προ τετραετίας περίπου οταν είχα για ένα φεγγάρι οίστρο για παρόμοιες καταστάσεις, είχα πάρει νωρίς και μετά απο ραντεβού ντουέτο τζέσικα - Μαρίνα. Κόντεψε να με μαζέψει το ΕΚΑΒ μετά. Ηταν και πιο "τροφαντή" η Μαρίνα τότε και με έπιασε μετά για 3 μέρες ισχυαλγία.???. Το θετικό ήταν οτι απο τον ιδρώτα έχασα εναμιση κιλό. Το αρνητικό ήταν ότι μετά το ραντεβού το αριστερό μου πόδι έτρεμε οποτε πάταγα αμπραγιάζ στο αμάξι για το υπόλοιπο της μέρας.???
Εκτοτε τις "τσοντοκαταστάσεις" τις έχω περιορίσει σημαντικά.

Καθένας με τα γούστα του λοιπόν . Οπότε καλό είναι και τα μαγαζιά να στήνονται με ρόστερ και τρόπο που να μπορούν να ικανοποιούν όλα τα γούστα. Εκεί κρίνονται κιόλας.

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
και το ΕΥΑΚΙ δεν με ικανοποίησε........σταμάτησε και η ΖΩΗ οριστικά όπως μαθαίνω.....οπότε έμεινε η εξής μία εκεί μέσα....η ΜΑΡΤΑ!!!! αν φύγει και αυτή δεν υπάρχει σοβαρή επιλογή....Όλες οι άλλες και δεν κάνουν πολλά πράγματα και είναι μέτριας εώς κακής εμφάνισης(πλην ρίτας που όμως είναι fake 10000%). Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ είναι αδύνατη αλλά κάτι με χαλάει υπερβολικά πάνω της και αν λάβω υπόψιν μου και τις κριτικές των συναδέλφων....άλλο ένα καμμένο χαρτί....η μαργκό όπως την έκοψα δεν με φτιάχνει οπτικά.....μόνο η Μάρτα φτιάχνει οπτικά αλλά και μέσα.....Βερόνικα , Μιλένα θείτσες και σχετικά άσχημες, Κορίνα ένα λελέκι άχαρο τελείως με κάτι δόντια buggs banny και η γνωστή.....ΑΓΑΠΗ. Μεγάλο πρόβλημα να μην υπάρχουν ωραίες και καυλιάρες πουτάνες!!!!!
Μπράβο ρε φίλε , Κορίνα….. Προσπαθούσα να θυμηθώ πως την έλεγαν και είχα κολλήσει . Είχε σαλοναρει προχθές που πήγα και να σου πω την αλήθεια κι εγώ την ίδια απορία είχα

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436

Καλή συνέχεια
Συμφωνώ 100%

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ελα ρε; Σταματησε η Ζωη; Ειναι σιγουρο;

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Φίλε εσύ αυτό γουστάρεις και καλά κάνεις να το ψάχνεις και να το απαιτείς. Πελάτες είμαστε και έχουμε απαιτήσεις.

Εγώ πάλι είμαι με τις ώρες μου. Αλλες φορές γουστάρω υπηρεσίες τσόντας, αλλες φορές πιο ήρεμα πράγματα. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι προ τετραετίας περίπου οταν είχα για ένα φεγγάρι οίστρο για παρόμοιες καταστάσεις, είχα πάρει νωρίς και μετά απο ραντεβού ντουέτο τζέσικα - Μαρίνα. Κόντεψε να με μαζέψει το ΕΚΑΒ μετά. Ηταν και πιο "τροφαντή" η Μαρίνα τότε και με έπιασε μετά για 3 μέρες ισχυαλγία.???. Το θετικό ήταν οτι απο τον ιδρώτα έχασα εναμιση κιλό. Το αρνητικό ήταν ότι μετά το ραντεβού το αριστερό μου πόδι έτρεμε οποτε πάταγα αμπραγιάζ στο αμάξι για το υπόλοιπο της μέρας.???

Καθένας με τα γούστα του λοιπόν . Οπότε καλό είναι και τα μαγαζιά να στήνονται με ρόστερ και τρόπο που να μπορούν να ικανοποιούν όλα τα γούστα. Εκεί κρίνονται κιόλας.
να που βρεθηκε αλλος ενας που ομολογησε οτι εχει κανει διπλο με τους θρυλους Τζεσικα - Μαρινα.
τοσα χρονια ενιωθα μοναξια. νομιζα πως μονο εγω τα ειχα καταφερει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ελα ρε; Σταματησε η Ζωη; Ειναι σιγουρο;
ετσι εμαθα κι εγω χθες φιλε σε επισκεψη μου στο μαγαζι.

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Επίσης μου παρουσίασε η Σοφία κι ένα που δεν είχα ξαναδεί , Αλεξία νομίζω , που προσπάθησε να μου την πασάρει κιόλας . Χαμογελαστό ήταν το κοριτσακι αλλά κάτι δε μου έκανε

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
να που βρεθηκε αλλος ενας που ομολογησε οτι εχει κανει διπλο με τους θρυλους Τζεσικα - Μαρινα.
τοσα χρονια ενιωθα μοναξια. νομιζα πως μονο εγω τα ειχα καταφερει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ετσι εμαθα κι εγω χθες φιλε σε επισκεψη μου στο μαγαζι.
Απο εδώ και πέρα σε θεωρώ "αδελφό".???

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686

Ισχύει αυτό που γράφεις, θα συμφωνήσω,αλλά οι " μεταγραφές" είναι μέσα στο παιχνίδι.

Δεν εχεις όμως μόνο αποχωρήσεις. Εχει και προσχωρήσεις.

Για παράδειγμα η Μάργκω και η Βερόνικα δούλευαν σαν Λίζα και Βίκη στο Εθνάρχου Μακαρίου 18.

Το "ισοζύγιο" συνεχώς αλλάζει.
Συμφωνώ.
Απλώς έφυγαν κάποια δυνατά χαρτιά....

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Επίσης ο κωλος που υπήρχε στο μενού πολλών κοριτσιών τώρα ελαττώθηκε κατά πολύ.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916

συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!!εγώ ακόμη αντέχω αν και το σκαρί μου έβγαλε αρκετά προβλήματα που χρειάστηκε...συνεργείο για να επανορθωθεί!!!! Πάντως εγώ αυτό που ψάχνω είναι μία τσόντα στην οποία να είμαι πρωταγωνιστής πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ήτοι όταν με πιάνουν τα συναισθηματικά μου με την πουτάνα...

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Τις προάλλες πέρασα από τον οίκο, αναζητώντας όλες αυτές τις νέες ενδιαφέρουσες κοπέλες που γράφετε, για να αλλάξω λιγάκι το φαγητό. Όμως τζίφος η υπόθεση, δεν βρήκα καμμιά νέα, μόνον 4-5 γνωστές ήταν οι διαθέσιμες όταν εγώ πέρασα.

Έβαλα κάτω το Plan-B και διάλεξα την διαθέσιμη Κορίνα, που είχα να πάρω πάνω από χρόνο. Συνολικά ήταν όπως την θυμόμουν, δηλαδή μια καλή εφεδρεία, και μέχρις εκεί. Μεγάλο προσόν το πολύ καλό και σφιχτό νεανικό κορμί της. Είναι ψηλή και λεπτή κοπέλα, γύρω στα 21-22 πρέπει να είναι. Τα τέλεια μικρά νεανικά σφιχτά στηθάκια της είναι το καλύτερο πάνω της, εκτιμώ ελάχιστες έχουν τέτοια ποιότητα στήθους, νιάτα βλέπετε (φυσικά περί ορέξεως). Στο αγωνιστικό κομμάτι παραμένει με την καλή διάθεση, την προσπάθεια, αλλά με μέτρια τελικά αποτελέσματα. Βασικά δεν έχει την "πουτανιά" που οι περισσότεροι θέλουμε. Αντίστοιχα η Ρίτα που είναι συνομήλικη, σε αυτόν τον τομέα έχει βελτιωθεί, και παρότι fake όλο αχ και βαχ είναι στο παιχνίδι. Το πρόσωπο φυσικά είναι το αδύνατο σημείο της Κορίνας. Κατέγραψα βελτίωση στο μασάζ, προφανώς κάτι έμαθε τα ~2 χρόνια που είναι στο μαγαζί. Συνολικά (για μένα) δεν είναι στα δυνατά χαρτιά του οίκου, αλλά από την άλλη έχει την θέση της, και δεν έχει καμιά σχέση και με τις δυστυχώς αρκετές φακλάνες και τεμπέλες που έχουν κατσικωθεί στο μαγαζί τελευταία. Κατανοώ την αλληλεγγύη της διεύθυνσης προς τις παλαιές εργαζόμενες, αλλά δυστυχώς η αγορά απαιτεί αλλαγές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom