Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Η χθεσινή σχεδόν καλοκαιρινή μέρα ήταν ευκαιρία για απόδραση από την καθημερινότητα.

Μετά από ενα ωραίο γεύμα με αφροδισιακά θαλασινά στη παραλιακή στο Φλοίσβο, έπρεπε το απόγευμα να έχουμε μια ωραία κατάληξη.

Πέρασμα από το μαγαζί οπου η κυρία Αλεξάνδρα μου ανακοίνωσε 18 κοπέλες. Αναρωτιέμαι που χωράνε όλες μαζί.

Απο αυτές που θυμάμαι ήταν Κάτια, Μάρτα,Αγάπη,Ντάρια,Μιλένα,Εύα, Αναστασία, Κίρα, Γιάννα,Αννα,Αλεξία,Βαλέρια,Βερόνικα,Ξένια,Χριστίνα,Ναταλί, Μάργκω.
Εχω ξεχάσει μια αλλά εντάξει δεν κρατάω σημειώσεις.

Από τις διαθέσιμες διάλεξα την Κίρα, με καλές εντυπώσεις. Εχω γράψει κριτική οπότε δεν έχει νόημα να ξαναγράψω.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Κώλο δίνει καμία από εκεί;
Ερε πού φτάσαμε...
Να ρωτάει κάποιος αν υπάρχει καμία να δίνει κωλο...
Πού παλιά άκουγες το ροστερ και οι μισές έδιναν και κωλο.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Η χθεσινή σχεδόν καλοκαιρινή μέρα ήταν ευκαιρία για απόδραση από την καθημερινότητα.

Μετά από ενα ωραίο γεύμα με αφροδισιακά θαλασινά στη παραλιακή στο Φλοίσβο, έπρεπε το απόγευμα να έχουμε μια ωραία κατάληξη.

Πέρασμα από το μαγαζί οπου η κυρία Αλεξάνδρα μου ανακοίνωσε 18 κοπέλες. Αναρωτιέμαι που χωράνε όλες μαζί.

Απο αυτές που θυμάμαι ήταν Κάτια, Μάρτα,Αγάπη,Ντάρια,Μιλένα,Εύα, Αναστασία, Κίρα, Γιάννα,Αννα,Αλεξία,Βαλέρια,Βερόνικα,Ξένια,Χριστίνα,Ναταλί, Μάργκω.

Από τις διαθέσιμες διάλεξα την Κίρα, με καλές εντυπώσεις. Εχω γράψει κριτική οπότε δεν έχει νόημα να ξαναγράψω.
Mind απορώ πως θυμάσαι τόσα ονόματα (17 καταγράφεις!!!) Μπράβο σου!
Προσωπικά σε αυτά τα μαγαζιά έχω μνήμη ψαριού. Θυμάμαι μόνον όσες μου φάνηκαν ενδιαφέρουσες (= το πολύ 2-3). Άντε και όσες για κάποιο λόγο μου έκαναν κάποτε εντύπωση και τις αναγνωρίζω. Τις άλλες (τις δευτεράντζες) της ξεχνάω σε δευτερόλεπτα... :cheesy:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Mind απορώ πως θυμάσαι τόσα ονόματα (17 καταγράφεις!!!) Μπράβο σου!
Προσωπικά σε αυτά τα μαγαζιά έχω μνήμη ψαριού. Θυμάμαι μόνον όσες μου φάνηκαν ενδιαφέρουσες (= το πολύ 2-3). Άντε και όσες για κάποιο λόγο μου έκαναν κάποτε εντύπωση και τις αναγνωρίζω. Τις άλλες (τις δευτεράντζες) της ξεχνάω σε δευτερόλεπτα... :cheesy:
Εχω "οπτική" μνήμη. Αν δω μια γυναίκα και τη συνδέσω με όνομα την θυμάμαι. Αν μόνο ακούσω ένα όνομα το ξεχνάω. Τη "παρέλαση" όμως που κάνουν οι εργαζόμενες όλο σκέρτσο και νάζι τη γουστάρω.

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
34
Like
3.193
Πόντοι
2.596
Εχω "οπτική" μνήμη. Αν δω μια γυναίκα και τη συνδέσω με όνομα την θυμάμαι. Αν μόνο ακούσω ένα όνομα το ξεχνάω. Τη "παρέλαση" όμως που κάνουν οι εργαζόμενες όλο σκέρτσο και νάζι τη γουστάρω.
Και έχει και μεγαλο ρόστερ
Ωραίος

trio_stuges

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Like
173
Πόντοι
0
Εγώ δεν μπορώ να θυμηθώ σχεδόν καμία αν δεν μου κάνουν εντύπωση. ?

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130

Τι ώρα πηγες και ηταν όλος ο στόλος διαθέσιμος?

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.068
Πόντοι
371
Πέρασμα με Κάτια, αν και δεν είναι το γούστου μου οι τόσο λεπτές κοπέλες.
Πάρα πολύ ευχαριστημένος, με φουλ πρόγραμμα , μιας ώρας και λίγο μασαζάκι, υπέροχο χαμόγελο και άριστη επικοινωνία στο ενδιάμεσο.
Και βασικότατο, πεντακάθαρη

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.246
Πόντοι
5.595
Περασμα απο τον χωρο...
Πολλα νεα προσωπα.. ανανεωση στο ροστερ..
Για να δουμε ποιες εχουν πραγματικα ορεξη για 'δουλεια'...
Δοκιμαστικε η Μαργκο.. νεαρα...απο την γειτονα χωρα... με ωραιοτο 2,5αρι βυζακι... κ θεσπεσια κολαρα...
Ορεξατη ητανε.. δεν ειπε οχι σε κατι...αντεξε στα δυνατα... αλλα στο τελος μ τα χαλασε λιγο.. Τεσπα... ο χρονος θα δειξει κ για αυτην...
θα της δωσω μια 2η ευκαιρια...ειδομεν...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Ελυσσιαξατε όλοι με τις κωλοτρυπιδες των κοριτσιών....!
ειναι το αγαπημενο μας θεμα :2funny::2funny:
να πχ ο συναγωνιστης @manmegas πηρε Κατια κι εφαγε και κωλαρακι.
σε λιγο θα βγει καποιος αλλος και θα λεει οτι η Κατια δε δινει κωλαρακι και θα εχουμε κουβεντα. :2funny::2funny::2funny:

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
ειναι το αγαπημενο μας θεμα :2funny::2funny:
να πχ ο συναγωνιστης @manmegas πηρε Κατια κι εφαγε και κωλαρακι.
σε λιγο θα βγει καποιος αλλος και θα λεει οτι η Κατια δε δινει κωλαρακι και θα εχουμε κουβεντα. :2funny::2funny::2funny:
Γιατί κύριε μου, κύριεmanmega επηρες κωλαρακι Κάτιας και μεις τρώμε μόνο ωμοπλάτη με πα'ι'δακια Κάτιας και είμαστε στην τσιτα, εεεεε ;
Μόνο κρασάκι εμείς κ όλη τη Μερέντα εσύ μόνος σου θα φας ;;;
Εμείς δεν είμαστε παιδιά, δε θέλουμε κ μεις να τρέξουμε, να παίξουμε και να ιδρωσουμε ;;;;
Χωρίς Μερέντα, πως θα τα καταφέρουμε αυτά ;;;
Στον ίδιο σύλλογο ανήκουμε όλοι μας....

Αλλά βέβαια.... παίζει ρόλο με τι ορέξεις θα ξυπνήσει η κορασις....

Τέλος πάντων...
Ας το υποστούμε κι αυτό ( Τσάκωνας....) :grin::grin::grin::grin:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Κουβέντα με πολύ σασπένς, δλδ αν μια μέρα την πάρω θα έχω την αγωνία αν θα μου δώσει ή αν δε θα μου δώσει την 'ευλογία', άρα ίσως θα πρέπει να κρατάω και μια μαργαρίτα …?
δεν ξερω φιλε. ισως της αρεσουν οι τουλιπες κι οχι οι μαργαριτες. :2funny::2funny:
εγω δεν κραταω τιποτα ποτε και παντα μου δινει. :kissass::kissass2::zfuck::zfuck:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Πρώτη φορά μαζί της;
Και πώς έγινε το πέρασμα για κωλο; Ήθελε πολύ ψήσιμο ή χαλαρά άνοιξε η ροδέλα;

Και πες μας και λίγα λόγια για το εργαλείο σου. Τον έχεις σωλήνα ή παχύ; ?
Πέρασμα με Κάτια, αν και δεν είναι το γούστου μου οι τόσο λεπτές κοπέλες.
Πάρα πολύ ευχαριστημένος, με φουλ πρόγραμμα , μιας ώρας και λίγο μασαζάκι, υπέροχο χαμόγελο και άριστη επικοινωνία στο ενδιάμεσο.
Και βασικότατο, πεντακάθαρη

• Χαχα
Αντιδράσεις: john8

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom