Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

john8

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
438
Πόντοι
20
Και εγώ το καλοκαίρι που την πήρα δεν μου το έδωσε ,ίσως να το δίνει μόνο χειμώνα .

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.939
Πόντοι
2.846
Κουβέντα με πολύ σασπένς, δλδ αν μια μέρα την πάρω θα έχω την αγωνία αν θα μου δώσει ή αν δε θα μου δώσει την 'ευλογία', άρα ίσως θα πρέπει να κρατάω και μια μαργαρίτα …?
Μια χαρά το δίνει το κωλαράκι η Κάτια , ειδικά αν το σπατουλαρεις και το προετοιμασεις με ωραίο τρόπο και μπόλικο σάλιο , μια χαρά θα στο δώσει η καυλιαρα Κάτια , εγώ μες τον Σεπτέμβριο την πήρα 2 φορές και μου το δώσε απλόχερα και τις 2 το ροζουλι κωλοτρυπιδι της ???

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.447
Πόντοι
4.096
Μια χαρά το δίνει το κωλαράκι η Κάτια , ειδικά αν το σπατουλαρεις και το προετοιμασεις με ωραίο τρόπο και μπόλικο σάλιο , μια χαρά θα στο δώσει η καυλιαρα Κάτια , εγώ μες τον Σεπτέμβριο την πήρα 2 φορές και μου το δώσε απλόχερα και τις 2 το ροζουλι κωλοτρυπιδι της ???
Εσεις τσικα ειστε μεγας ....κωλοληπτης γι αυτο :hi:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Και τον χειμώνα από το κρυο , σφίγγουν οι κώλοι .
θα εχει καλυτερη αισθηση τοτε :wink::2funny::2funny::2funny:

Και εγώ το καλοκαίρι που την πήρα δεν μου το έδωσε ,ίσως να το δίνει μόνο χειμώνα .
φιλε να βαλεις ελαστικα all weather
θα φας σιγουρα :2funny::2funny:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
τον Σεπτεμβρη ειχε περασει το καλοκαιρι που δεν το εδινε τυπε

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
Περασμα με Ξενια το Σαββατο..Δεν υπηρχαν αξιολογες επιλογες κ ημουν μεταξυ αυτης,της Μαργκο και του σπιτιου μου αφου και στο 40-42 που ειχα περασει δεν δουλευε κανενα δυνατο χαρτι..
Η Ξενια στο προσωπο μου θυμισε καπως την Liza vip,ομορφο σωμα αλλα ανυπαρκτο βυζι..Δεν εκανε με εμενα αυτα που εγραψαν τα παιδια στις πρωτες της μερες δλδ τα κουλα με την σχολαστικοτητα-καθαριοτητα

Μετριο προγραμμα,χαιδεμα στο μασαζ,πολυ μαζεμενη γενικοτερα,βεβαια εγιναν 2 απλα κανονικοι γυροι..Δε νομιζω να ξαναπαρω

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
Περασμα με Ξενια το Σαββατο..Δεν υπηρχαν αξιολογες επιλογες κ ημουν μεταξυ αυτης,της Μαργκο και του σπιτιου μου αφου και στο 40-42 που ειχα περασει δεν δουλευε κανενα δυνατο χαρτι..
Η Ξενια στο προσωπο μου θυμισε καπως την Liza vip,ομορφο σωμα αλλα ανυπαρκτο βυζι..Δεν εκανε με εμενα αυτα που εγραψαν τα παιδια στις πρωτες της μερες δλδ τα κουλα με την σχολαστικοτητα-καθαριοτητα

Μετριο προγραμμα,χαιδεμα στο μασαζ,πολυ μαζεμενη γενικοτερα,βεβαια εγιναν 2 απλα κανονικοι γυροι..Δε νομιζω να ξαναπαρω
παιδιά όποιος θέλει σκληρό πρόγραμμα στο Λαγουμτζή αμφιβάλλω αν υπαρχει έστω και μία που να πλησιάζει στο 3% τις μαίρη-μαρίνα-σοφία από συγγρού 40-42....σταμάτησε και η ζωή που ήταν παθιάρα , η μάρτα είναι πολύ ωραία γυναίκα αλλά fakeιζει.....κάτι κάτιες, αγάπες και λουλούδια είναι απλά για άχυστους πιτσιρικάδες 16 βία 17 ετών.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Απο αυτές που θυμάμαι ήταν Κάτια, Μάρτα,Αγάπη,Ντάρια,Μιλένα,Εύα, Αναστασία, Κίρα, Γιάννα,Αννα,Αλεξία,Βαλέρια,Βερόνικα,Ξένια,Χριστίνα,Ναταλί, Μάργκω.
Εχω ξεχάσει μια αλλά εντάξει δεν κρατάω σημειώσεις.
Μήπως έχεις ξαναπάρει τη Μαργκώ να μας πεις αν έχει σταθερή απόδοση;

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
Μήπως έχεις ξαναπάρει τη Μαργκώ να μας πεις αν έχει σταθερή απόδοση;
δεν με γέμισε το μάτι να σου πώ ειλικρινά...και μένα το ένστικτό μου δύσκολα με πουλάει...

• Like
Αντιδράσεις: vril

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Μιλώντας για τη ροδέλα της Κατιας, μου θυμίσατε και έναν άλλο λόγο που έχω σταματήσει να την προτιμώ.
Το ότι δεν δέχεται τελείωμα στο στόμα.

Ή θα βγούνε πάλι να πούνε ότι σε αυτούς δέχεται γιατί το σπέρμα τους έχει ιδιαίτερη γεύση από fanta;; ??

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.068
Πόντοι
371
Μιλώντας για τη ροδέλα της Κατιας, μου θυμίσατε και έναν άλλο λόγο που έχω σταματήσει να την προτιμώ.

Ή θα βγούνε πάλι να πούνε ότι σε αυτούς δέχεται γιατί το σπέρμα τους έχει ιδιαίτερη γεύση από fanta;; ??
οντως τελείωμα μονο στο σωμα

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813

τυποι να τον βουτατε στο μελι για να γινετε γλυκοτσουτσουνοι και να σας τον στραγγιζουν τα κοριτσια :wink:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
τυποι να τον βουτατε στο μελι για να γινετε γλυκοτσουτσουνοι και να σας τον στραγγιζουν τα κοριτσια :wink:
Εγώ αγαπητε τρώω μια πάστα σοκολατινα πριν και δεν μου εχει διαμαρτυρηθει καμμιά. :headbang2:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Εγώ αγαπητε τρώω μια πάστα σοκολατινα πριν και δεν μου εχει διαμαρτυρηθει καμμιά. :headbang2:
εγω ειμαι του σιροπιαστου πιο πολυ :wink: :2funny:
και τα δυο κανουν τη δουλεια τους ομως χαχαχαχαχαχ

• Like
Αντιδράσεις: baroc

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274