You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.939
- Πόντοι
- 2.846
Μια χαρά το δίνει το κωλαράκι η Κάτια , ειδικά αν το σπατουλαρεις και το προετοιμασεις με ωραίο τρόπο και μπόλικο σάλιο , μια χαρά θα στο δώσει η καυλιαρα Κάτια , εγώ μες τον Σεπτέμβριο την πήρα 2 φορές και μου το δώσε απλόχερα και τις 2 το ροζουλι κωλοτρυπιδι της ???Κουβέντα με πολύ σασπένς, δλδ αν μια μέρα την πάρω θα έχω την αγωνία αν θα μου δώσει ή αν δε θα μου δώσει την 'ευλογία', άρα ίσως θα πρέπει να κρατάω και μια μαργαρίτα …?
Εσεις τσικα ειστε μεγας ....κωλοληπτης γι αυτοΜια χαρά το δίνει το κωλαράκι η Κάτια , ειδικά αν το σπατουλαρεις και το προετοιμασεις με ωραίο τρόπο και μπόλικο σάλιο , μια χαρά θα στο δώσει η καυλιαρα Κάτια , εγώ μες τον Σεπτέμβριο την πήρα 2 φορές και μου το δώσε απλόχερα και τις 2 το ροζουλι κωλοτρυπιδι της ???
Και τον χειμώνα από το κρυο , σφίγγουν οι κώλοι .Και εγώ το καλοκαίρι που την πήρα δεν μου το έδωσε ,ίσως να το δίνει μόνο χειμώνα .
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
θα εχει καλυτερη αισθηση τοτεΚαι τον χειμώνα από το κρυο , σφίγγουν οι κώλοι .
φιλε να βαλεις ελαστικα all weatherΚαι εγώ το καλοκαίρι που την πήρα δεν μου το έδωσε ,ίσως να το δίνει μόνο χειμώνα .
θα φας σιγουρα
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
τον Σεπτεμβρη ειχε περασει το καλοκαιρι που δεν το εδινε τυπεΜια χαρά το δίνει το κωλαράκι η Κάτια , ειδικά αν το σπατουλαρεις και το προετοιμασεις με ωραίο τρόπο και μπόλικο σάλιο , μια χαρά θα στο δώσει η καυλιαρα Κάτια , εγώ μες τον Σεπτέμβριο την πήρα 2 φορές και μου το δώσε απλόχερα και τις 2 το ροζουλι κωλοτρυπιδι της ???
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.589
- Πόντοι
- 6.495
Περασμα με Ξενια το Σαββατο..Δεν υπηρχαν αξιολογες επιλογες κ ημουν μεταξυ αυτης,της Μαργκο και του σπιτιου μου αφου και στο 40-42 που ειχα περασει δεν δουλευε κανενα δυνατο χαρτι..
Η Ξενια στο προσωπο μου θυμισε καπως την Liza vip,ομορφο σωμα αλλα ανυπαρκτο βυζι..Δεν εκανε με εμενα αυτα που εγραψαν τα παιδια στις πρωτες της μερες δλδ τα κουλα με την σχολαστικοτητα-καθαριοτητα
Μετριο προγραμμα,χαιδεμα στο μασαζ,πολυ μαζεμενη γενικοτερα,βεβαια εγιναν 2 απλα κανονικοι γυροι..Δε νομιζω να ξαναπαρω
Η Ξενια στο προσωπο μου θυμισε καπως την Liza vip,ομορφο σωμα αλλα ανυπαρκτο βυζι..Δεν εκανε με εμενα αυτα που εγραψαν τα παιδια στις πρωτες της μερες δλδ τα κουλα με την σχολαστικοτητα-καθαριοτητα
Μετριο προγραμμα,χαιδεμα στο μασαζ,πολυ μαζεμενη γενικοτερα,βεβαια εγιναν 2 απλα κανονικοι γυροι..Δε νομιζω να ξαναπαρω
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 5.916
παιδιά όποιος θέλει σκληρό πρόγραμμα στο Λαγουμτζή αμφιβάλλω αν υπαρχει έστω και μία που να πλησιάζει στο 3% τις μαίρη-μαρίνα-σοφία από συγγρού 40-42....σταμάτησε και η ζωή που ήταν παθιάρα , η μάρτα είναι πολύ ωραία γυναίκα αλλά fakeιζει.....κάτι κάτιες, αγάπες και λουλούδια είναι απλά για άχυστους πιτσιρικάδες 16 βία 17 ετών.Περασμα με Ξενια το Σαββατο..Δεν υπηρχαν αξιολογες επιλογες κ ημουν μεταξυ αυτης,της Μαργκο και του σπιτιου μου αφου και στο 40-42 που ειχα περασει δεν δουλευε κανενα δυνατο χαρτι..
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Μήπως έχεις ξαναπάρει τη Μαργκώ να μας πεις αν έχει σταθερή απόδοση;Απο αυτές που θυμάμαι ήταν Κάτια, Μάρτα,Αγάπη,Ντάρια,Μιλένα,Εύα, Αναστασία, Κίρα, Γιάννα,Αννα,Αλεξία,Βαλέρια,Βερόνικα,Ξένια,Χριστίνα,Ναταλί, Μάργκω.
Εχω ξεχάσει μια αλλά εντάξει δεν κρατάω σημειώσεις.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Οχι δεν ξαναπήρα. Ας μας πει κάποιος άλλος τη γνώμη του.Μήπως έχεις ξαναπάρει τη Μαργκώ να μας πεις αν έχει σταθερή απόδοση;
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 5.916
δεν με γέμισε το μάτι να σου πώ ειλικρινά...και μένα το ένστικτό μου δύσκολα με πουλάει...Μήπως έχεις ξαναπάρει τη Μαργκώ να μας πεις αν έχει σταθερή απόδοση;
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Μιλώντας για τη ροδέλα της Κατιας, μου θυμίσατε και έναν άλλο λόγο που έχω σταματήσει να την προτιμώ.
Το ότι δεν δέχεται τελείωμα στο στόμα.
Ή θα βγούνε πάλι να πούνε ότι σε αυτούς δέχεται γιατί το σπέρμα τους έχει ιδιαίτερη γεύση από fanta;; ??
Ή θα βγούνε πάλι να πούνε ότι σε αυτούς δέχεται γιατί το σπέρμα τους έχει ιδιαίτερη γεύση από fanta;; ??
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.068
- Πόντοι
- 371
οντως τελείωμα μονο στο σωμαΜιλώντας για τη ροδέλα της Κατιας, μου θυμίσατε και έναν άλλο λόγο που έχω σταματήσει να την προτιμώ.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Μιλώντας για τη ροδέλα της Κατιας, μου θυμίσατε και έναν άλλο λόγο που έχω σταματήσει να την προτιμώ.
τυποι να τον βουτατε στο μελι για να γινετε γλυκοτσουτσουνοι και να σας τον στραγγιζουν τα κοριτσιαή φράουλα !
Καλή ιδέα honey ?...!τυποι να τον βουτατε στο μελι για να γινετε γλυκοτσουτσουνοι και να σας τον στραγγιζουν τα κοριτσια
Εγώ αγαπητε τρώω μια πάστα σοκολατινα πριν και δεν μου εχει διαμαρτυρηθει καμμιά.τυποι να τον βουτατε στο μελι για να γινετε γλυκοτσουτσουνοι και να σας τον στραγγιζουν τα κοριτσια
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
εγω ειμαι του σιροπιαστου πιο πολυΕγώ αγαπητε τρώω μια πάστα σοκολατινα πριν και δεν μου εχει διαμαρτυρηθει καμμιά.
και τα δυο κανουν τη δουλεια τους ομως χαχαχαχαχαχ
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Η Μαρίνα είναι αλβανίδαΗ Μαρίνα τι εθνικότητας εινσι; Ρωσίδα όπως η φίλη της η Τζεσυ;
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.258
- Πόντοι
- 2.306
Με "ρωσική" εκπαίδευση θα λέγαμε..Η Μαρίνα είναι αλβανίδα