Κατι σαν τα καραβια του Αγουδημου.Καλή είναι. Το έχει το άθλημα.
Είχα γράψει κριτική εδώ:
Απλά είχε ξεκινήσει ως Μαριάνα, και για αυτό καταχώρησα σε αυτό το όνομα τη κριτικη, αλλά μετενομάσθη σε Μιλένα αργότερα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Πίπα με σκούφο;;Καλησπερα σε ολους, λιγο καθυστερημένα η ενημερωση μου. Χθες το μεσημερι περασμα παλι απο το μαγαζι, παλι δεν μπορεσα να βρω ελευθερες τις κοοελες που εψαχνα, οποτε δοκιμασα την κατια. Προγραμματακι ωρας, δεν μπιρω να οω οτι ηταν σουπερ. Μετρια πιπα με σκουφο, καλο πηδημα, οχι κατι το διαστημικο, αντεχει σφυροκοπημα. Μασαζ επίσης μετριο, χωρις δυναμη. Ο χωρος μπορω να πω εξαιρετικος!
Δική σου απαίτηση αυτό;
Όσες έχω πάρει από εκεί μέσα πάντα κάνουν ακαπωτο μπουκι.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Για απόσυρση εννοεί ο ποιητής;Κατι σαν τα καραβια του Αγουδημου.
Όχι ,ε ννοω παλιά τα καράβια τους άλλαζαν τα ονόματα συχνά για να μην ξερεις σε πιο μπαινεις.Για απόσυρση εννοεί ο ποιητής;
Dimitrisss(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 572
- Πόντοι
- 301
Οχι καθολου δικη μου απαιτηση. Μονη της περασε το σκουφο πριν την πιπα. Γενικα μετρια ηταν η κοπελα. Οπως δεν αφησε κ δαχτυλο, μολις λιγο την χαιδευα αλλαζε τη σταση του σωματος της.Πίπα με σκούφο;;
Δική σου απαίτηση αυτό;
Όσες έχω πάρει από εκεί μέσα πάντα κάνουν ακαπωτο μπουκι.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.621
- Πόντοι
- 5.946
η Κάτια.... χμμμ πίπα με καπότα.... που ακούστηκε? μάλλον αποκλείεται...Οχι καθολου δικη μου απαιτηση. Μονη της περασε το σκουφο πριν την πιπα. Γενικα μετρια ηταν η κοπελα. Οπως δεν αφησε κ δαχτυλο, μολις λιγο την χαιδευα αλλαζε τη σταση του σωματος της.
όσο για δάχτυλα τρία στο μουνί και δύο στον κώλο ταυτόχρονα...
πόσο γκαντέμης άσχημος ή άπλυτος μπορεί να είσαι?
σόρρυ ε με το συμπάθειο... αλλά ψάχνω για εξήγηση...
α και χρόνια πολλά για την γιορτή σου...
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.564
- Πόντοι
- 41.813
Καλησπερα σε ολους, λιγο καθυστερημένα η ενημερωση μου. Χθες το μεσημερι περασμα παλι απο το μαγαζι, παλι δεν μπορεσα να βρω ελευθερες τις κοοελες που εψαχνα, οποτε δοκιμασα την κατια. Προγραμματακι ωρας, δεν μπιρω να οω οτι ηταν σουπερ. Μετρια πιπα με σκουφο, καλο πηδημα, οχι κατι το διαστημικο, αντεχει σφυροκοπημα. Μασαζ επίσης μετριο, χωρις δυναμη. Ο χωρος μπορω να πω εξαιρετικος!
Οχι καθολου δικη μου απαιτηση. Μονη της περασε το σκουφο πριν την πιπα. Γενικα μετρια ηταν η κοπελα. Οπως δεν αφησε κ δαχτυλο, μολις λιγο την χαιδευα αλλαζε τη σταση του σωματος της.
σαν να μην μας τα λες καλα για την Κατια φιλε.
ειναι απο τα πιο καλοβολα κοριτσια.
η Κατια μιλαει στην πουτσα. ουτε καποτες,ουτε τιποτα. τον αρπαζει και του δινει και καταλαβαινει.
μπορει να ειναι μετρια στην εμφανιση,αλλα το προγραμμα της ειναι τιμιο και παραπανω.
μεχρι και κωλαρακι εχει στο μενου.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.131
- Πόντοι
- 5.916
ερώτηση.....πές μου κάτι που σε τραβάει σε αυτή την κάτια και πέρασες μαζί της.η Κάτια.... χμμμ πίπα με καπότα.... που ακούστηκε? μάλλον αποκλείεται...
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.131
- Πόντοι
- 5.916
λοιπόν για να τελειώνει το παραμυθάκι με τις μπαζολίες του λαγουμτζή(πλήν μάρτας-ζωής-ξένιας έστω λόγω καλής σχετικά εμφάνισης) όλες σχεδόν οι υπόλοιπες πρέπει να γράψουν εξετάσεις στον ΑΣΕΠ της λαγουμτζή για να ενταχθούν στο ρόστερ των καθαριστριών του ιδρύματος και όχι για κάτι άλλο....έλεος!
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.131
- Πόντοι
- 5.916
και η ρίτα , η κάτια και καναδυο καινούριες που είναι πετίτ αλλά βλέπονται, να φροντίσουν μέσα να γίνονται καραπουτανάρες του κερατά γιατί οι "καλοί " πελάτες του ιδρύματος δεν πάνε για γούτσου γούτσου και fake προγράμματα.....
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.131
- Πόντοι
- 5.916
κοινώς για να εξηγούμαστε......φτυστε τον πούτσο στην πίπα μέχρι να στραγγίσει το στόμα σας.....ξαναφτύστε τον δεν πειράζει και ας μην βγάλετε σάλιο....κάντε προκαταρκτικά της προκοπής....στήστε κωλαράκι με καθρέπτη view...παίξτε με πλάτη(όχι τον αντίπαλο) τον πέοντα του παρτενέρ σας την ώρα που κοιτιέστε στον καθρέφτη και βλέπετε τις εκφράσεις του από την αναπτυσσόμενο γκαύλα του....γυρίστε ταυτόχρονα και λίγο λαιμό(εσείς που είσαστε πιο πετίτ είστε και πιο flexible) και ρίξτε μια ηδονική ματιά.....άιντε χαιβάνια!!!!!!!
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Η Ξένια καλή εμφάνιση; Μεγάλη είναι, άβυζη και έχει κάπως μεγάλα πέλματα (ξέρω λεπτομέρεια, αλλά δίνω βάση σε κάτι τέτοια).πλήν μάρτας-ζωής-ξένιας έστω λόγω καλής σχετικά εμφάνισης
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.131
- Πόντοι
- 5.916
σε σχέση με τις υπόλοιπες είναι η μπελούτσι...Η Ξένια καλή εμφάνιση; Μεγάλη είναι, άβυζη και έχει κάπως μεγάλα πέλματα (ξέρω λεπτομέρεια, αλλά δίνω βάση σε κάτι τέτοια).
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Γάμησέ τα, πριν δεν έβρισκες κοπέλα γιατί όλες ήταν κλεισμένες, τώρα βλέπεις 12 και δε σου κάνει κλικ καμία.σε σχέση με τις υπόλοιπες είναι η μπελούτσι...
Dimitrisss(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 572
- Πόντοι
- 301
Φιλε μου, απλυτος δεν ειμαι σίγουρα, τωρα για το ασχημος τι να απαντησω? Μοντέλο δεν ειμαι. Αν οι κοπελες γαμιουνται μονο με μοντελα παω πασο. Μπορει να μην ειχε κεφια, μπορεί οτιδηποτε, δικαιωμα της ειναι. Εγω απλα εγραψα την εμπειρια μου. Θα γραψω κ κριτικη πιο αναλυτικα. Ευχαριστω για τις ευχες! Α! Μιλαω για μια μελαχρινη αδυνατη με ανοιχτοχρωμα ματια. Κοντη κοπελα με μικρό βυζακι, ηλικια 30 με 35 απο Ρωσία μου ειπε, εχει χρονια στην Ελλαδα αλλα τα ελκηνικα της δεν ειναι κ σουπερ, επίσης μου ειπε οτι εχει εναν γιο, αν συγκράτησα καλα μικρο. Αυτη μου παρουσιασε η υποδοχή σαν Κατια.η Κάτια.... χμμμ πίπα με καπότα.... που ακούστηκε? μάλλον αποκλείεται...
Dimitrisss(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 572
- Πόντοι
- 301
Φιλε μου γιατι να μην τα λεω καλα? Κ γενικα παιδια με συγχωρείτε αν σας έθιξε η κριτικη μου. Γενικα η εμπειρια μου σε τετοιο μαγαζί (μασαζ) δεν ειναι μεγάλη κ στην Αθηνα ειναι η πρωτη φορά και ηταν πολυ μετρια. Μπορεί η κοπελα να ηταν κουρασμενη, μπορεί να μην ειχε τα κεφια της, μπορεί οτιδήποτε.σαν να μην μας τα λες καλα για την Κατια φιλε.
ειναι απο τα πιο καλοβολα κοριτσια.
η Κατια μιλαει στην πουτσα. ουτε καποτες,ουτε τιποτα. τον αρπαζει και του δινει και καταλαβαινει.
μπορει να ειναι μετρια στην εμφανιση,αλλα το προγραμμα της ειναι τιμιο και παραπανω.
μεχρι και κωλαρακι εχει στο μενου.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.621
- Πόντοι
- 5.946
είναι κάυλα όταν τον τρώει στον κώλο και αρχίζει τα да да даερώτηση.....πές μου κάτι που σε τραβάει σε αυτή την κάτια και πέρασες μαζί της.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Επιβεβαιώνω για Κάτια, πριν κάνα 6μηνο που την πήρα μόνο αγγούρια δεν είχε βγάλει να χώσει στις τρύπες της. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε. Αλλά δε νομίζω να ξαναπεράσω μαζί της, γιατί εμφανισιακά είναι πολύ μέτρια.