Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Καλή είναι. Το έχει το άθλημα.

Είχα γράψει κριτική εδώ:

Απλά είχε ξεκινήσει ως Μαριάνα, και για αυτό καταχώρησα σε αυτό το όνομα τη κριτικη, αλλά μετενομάσθη σε Μιλένα αργότερα.
Κατι σαν τα καραβια του Αγουδημου.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Καλησπερα σε ολους, λιγο καθυστερημένα η ενημερωση μου. Χθες το μεσημερι περασμα παλι απο το μαγαζι, παλι δεν μπορεσα να βρω ελευθερες τις κοοελες που εψαχνα, οποτε δοκιμασα την κατια. Προγραμματακι ωρας, δεν μπιρω να οω οτι ηταν σουπερ. Μετρια πιπα με σκουφο, καλο πηδημα, οχι κατι το διαστημικο, αντεχει σφυροκοπημα. Μασαζ επίσης μετριο, χωρις δυναμη. Ο χωρος μπορω να πω εξαιρετικος!
Πίπα με σκούφο;;
Δική σου απαίτηση αυτό;

Όσες έχω πάρει από εκεί μέσα πάντα κάνουν ακαπωτο μπουκι.

• Like
Αντιδράσεις: nick9x

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Πίπα με σκούφο;;
Δική σου απαίτηση αυτό;

Όσες έχω πάρει από εκεί μέσα πάντα κάνουν ακαπωτο μπουκι.
Οχι καθολου δικη μου απαιτηση. Μονη της περασε το σκουφο πριν την πιπα. Γενικα μετρια ηταν η κοπελα. Οπως δεν αφησε κ δαχτυλο, μολις λιγο την χαιδευα αλλαζε τη σταση του σωματος της.

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.013
Πόντοι
81
Καλημερα ποιες κοπέλες είναι σήμερα?

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Οχι καθολου δικη μου απαιτηση. Μονη της περασε το σκουφο πριν την πιπα. Γενικα μετρια ηταν η κοπελα. Οπως δεν αφησε κ δαχτυλο, μολις λιγο την χαιδευα αλλαζε τη σταση του σωματος της.
η Κάτια.... χμμμ πίπα με καπότα.... που ακούστηκε? μάλλον αποκλείεται...
όσο για δάχτυλα τρία στο μουνί και δύο στον κώλο ταυτόχρονα...
πόσο γκαντέμης άσχημος ή άπλυτος μπορεί να είσαι?
σόρρυ ε με το συμπάθειο... αλλά ψάχνω για εξήγηση...
α και χρόνια πολλά για την γιορτή σου...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
Καλησπερα σε ολους, λιγο καθυστερημένα η ενημερωση μου. Χθες το μεσημερι περασμα παλι απο το μαγαζι, παλι δεν μπορεσα να βρω ελευθερες τις κοοελες που εψαχνα, οποτε δοκιμασα την κατια. Προγραμματακι ωρας, δεν μπιρω να οω οτι ηταν σουπερ. Μετρια πιπα με σκουφο, καλο πηδημα, οχι κατι το διαστημικο, αντεχει σφυροκοπημα. Μασαζ επίσης μετριο, χωρις δυναμη. Ο χωρος μπορω να πω εξαιρετικος!

σαν να μην μας τα λες καλα για την Κατια φιλε.
ειναι απο τα πιο καλοβολα κοριτσια.
η Κατια μιλαει στην πουτσα. ουτε καποτες,ουτε τιποτα. τον αρπαζει και του δινει και καταλαβαινει.
μπορει να ειναι μετρια στην εμφανιση,αλλα το προγραμμα της ειναι τιμιο και παραπανω.
μεχρι και κωλαρακι εχει στο μενου.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
ερώτηση.....πές μου κάτι που σε τραβάει σε αυτή την κάτια και πέρασες μαζί της.

• Like
Αντιδράσεις: vril

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
λοιπόν για να τελειώνει το παραμυθάκι με τις μπαζολίες του λαγουμτζή(πλήν μάρτας-ζωής-ξένιας έστω λόγω καλής σχετικά εμφάνισης) όλες σχεδόν οι υπόλοιπες πρέπει να γράψουν εξετάσεις στον ΑΣΕΠ της λαγουμτζή για να ενταχθούν στο ρόστερ των καθαριστριών του ιδρύματος και όχι για κάτι άλλο....έλεος!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
και η ρίτα , η κάτια και καναδυο καινούριες που είναι πετίτ αλλά βλέπονται, να φροντίσουν μέσα να γίνονται καραπουτανάρες του κερατά γιατί οι "καλοί " πελάτες του ιδρύματος δεν πάνε για γούτσου γούτσου και fake προγράμματα.....

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
κοινώς για να εξηγούμαστε......φτυστε τον πούτσο στην πίπα μέχρι να στραγγίσει το στόμα σας.....ξαναφτύστε τον δεν πειράζει και ας μην βγάλετε σάλιο....κάντε προκαταρκτικά της προκοπής....στήστε κωλαράκι με καθρέπτη view...παίξτε με πλάτη(όχι τον αντίπαλο) τον πέοντα του παρτενέρ σας την ώρα που κοιτιέστε στον καθρέφτη και βλέπετε τις εκφράσεις του από την αναπτυσσόμενο γκαύλα του....γυρίστε ταυτόχρονα και λίγο λαιμό(εσείς που είσαστε πιο πετίτ είστε και πιο flexible) και ρίξτε μια ηδονική ματιά.....άιντε χαιβάνια!!!!!!!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
πλήν μάρτας-ζωής-ξένιας έστω λόγω καλής σχετικά εμφάνισης
Η Ξένια καλή εμφάνιση; Μεγάλη είναι, άβυζη και έχει κάπως μεγάλα πέλματα (ξέρω λεπτομέρεια, αλλά δίνω βάση σε κάτι τέτοια).

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Η Ξένια καλή εμφάνιση; Μεγάλη είναι, άβυζη και έχει κάπως μεγάλα πέλματα (ξέρω λεπτομέρεια, αλλά δίνω βάση σε κάτι τέτοια).
σε σχέση με τις υπόλοιπες είναι η μπελούτσι...

• Like
Αντιδράσεις: vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Φιλε μου, απλυτος δεν ειμαι σίγουρα, τωρα για το ασχημος τι να απαντησω? Μοντέλο δεν ειμαι. Αν οι κοπελες γαμιουνται μονο με μοντελα παω πασο. Μπορει να μην ειχε κεφια, μπορεί οτιδηποτε, δικαιωμα της ειναι. Εγω απλα εγραψα την εμπειρια μου. Θα γραψω κ κριτικη πιο αναλυτικα. Ευχαριστω για τις ευχες! Α! Μιλαω για μια μελαχρινη αδυνατη με ανοιχτοχρωμα ματια. Κοντη κοπελα με μικρό βυζακι, ηλικια 30 με 35 απο Ρωσία μου ειπε, εχει χρονια στην Ελλαδα αλλα τα ελκηνικα της δεν ειναι κ σουπερ, επίσης μου ειπε οτι εχει εναν γιο, αν συγκράτησα καλα μικρο. Αυτη μου παρουσιασε η υποδοχή σαν Κατια.

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
σαν να μην μας τα λες καλα για την Κατια φιλε.
ειναι απο τα πιο καλοβολα κοριτσια.
η Κατια μιλαει στην πουτσα. ουτε καποτες,ουτε τιποτα. τον αρπαζει και του δινει και καταλαβαινει.
μπορει να ειναι μετρια στην εμφανιση,αλλα το προγραμμα της ειναι τιμιο και παραπανω.
μεχρι και κωλαρακι εχει στο μενου.
Φιλε μου γιατι να μην τα λεω καλα? Κ γενικα παιδια με συγχωρείτε αν σας έθιξε η κριτικη μου. Γενικα η εμπειρια μου σε τετοιο μαγαζί (μασαζ) δεν ειναι μεγάλη κ στην Αθηνα ειναι η πρωτη φορά και ηταν πολυ μετρια. Μπορεί η κοπελα να ηταν κουρασμενη, μπορεί να μην ειχε τα κεφια της, μπορεί οτιδήποτε.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
ναι ρε συ... κι εμείς την εξήγηση ψάχνουμε...
δεν είμαστε βαλτοί για να στην πούμε...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Επιβεβαιώνω για Κάτια, πριν κάνα 6μηνο που την πήρα μόνο αγγούρια δεν είχε βγάλει να χώσει στις τρύπες της. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε. Αλλά δε νομίζω να ξαναπεράσω μαζί της, γιατί εμφανισιακά είναι πολύ μέτρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom