geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.000
- Πόντοι
- 6.515
γιατι οι ρουμανες προτιμουν τη γερμανιαΓιατι αποκλειστικα αλβανικης καταγωγης?
γιατι οι ρουμανες προτιμουν τη γερμανιαΓιατι αποκλειστικα αλβανικης καταγωγης?
δεν θυμασαι καλα μανΈχω την εντύπωση ,όταν πήγα μαζί με γνωστό μου πριν ένα χρόνο και πριν την απαγόρευση, ότι μου είπε η ευγενικότατη τσατσά και 50 χωρίς όμως δύο πυροβολισμούς .
ξεχασα.γιατι οι ρουμανες προτιμουν τη γερμανια
Οχι , οτι κανουν full προγραμμα .μια ερωτηση : Οταν απο τη διευθυνση γραφουν ποιες κοπελλες δουλευουν , διπλα απο το ονομα τους το full σημαινει οτι ειναι κλεισμενες ολη την ημερα? δλδ για να τις βρουμε πρεπει να κλεισουμε τηλεφωνικα ? απο ποτε? την ιδια μερα , ή την προηγουμενη?
Δίνουν πιό εύκολα κώλοΓιατι αποκλειστικα αλβανικης καταγωγης?
Για να επιμένει κάποιος για συγκεκριμένη καταγωγή, είχα στο νου μου ότι είναι ,γενικά και αόριστα, πιο πειθήνιες, υπάκουες.Δίνουν πιό εύκολα κώλο
Έτσι και γεμίσετε Αλβανίδες, εγώ δεν ξαναπατάω.Καλούνται κοπέλες αλβανικής καταγωγής για συνεργασία στο καταστημά μας. Άψογες συνθήκες, υψηλή ποιότητα υπηρεσίων και παροχές. Όλες οι πληροφορίες στο τηλ:
2109227776
2109244984
6988711479
6988711484
κι εγω το ιδιο σημερα...ωρα 3...Πέρασμα σήμερα και από τα δύο ιδρύματα.
Στο Λαγουμιτζή η Μαρίνα κλεισμένη, η Ζωή ρεπό. Οι άλλες δεν μου έκαναν κλικ.
Στο Συγγρού έφαγα πόρτα από τα αποδυτήρια. Όλες κλεισμένες. Ούτε για παρέλαση. Η Αλεξάνδρα ρεπό.
Καμίνι η Αθήνα, ούτε λόγος για βόλτα σε άλλα ιδρύματα.
Μείναμε με τον πούτσο στο χέρι. ΣΤΟΠ.
Μα και η Μαρίνα που είναι η τοπ του μαγαζιού Αλβανίδα είναι. Γαμιουνται καλά και τα κάνουν όλα!Έτσι και γεμίσετε Αλβανίδες, εγώ δεν ξαναπατάω.Έτσι και γεμίσετε Αλβανίδες, εγώ δεν ξαναπατάω.
Προτιμώ Ρωσίδια.
Προτιμώ Ρωσίδια
Και εμένα μου έκανε εντύπωση. Είχα την αίσθηση πως το μαγαζί είχε επιρροές ως επι το πλείστον απο Ρωσοφωνες χώρες. Τώρα 2 Λευκορωσίδες, δυνατά χαρτιά του μαγαζιού, την έκαναν και πήγαν στο ξεχασμένο της Μαρνης. Δεν νομίζω να ήταν επιλογή τους. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται με τα κυκλώματα που κινούν τα νήματα απο πίσω.Γιατι αποκλειστικα αλβανικης καταγωγης?
Καλημέρα τιμημένοι συναγωνιστές καί δοξασμένοι στρατιώτες τής καύλας!! πρίν από 4 μέρες, περιμένοντας γιά τήν Ζωή, πήρα μάτι τήν Έλενα/Ελένη, καί έπαθα ψυχολογικό ζίγκ-ζάγκ!! έχει ακριβώς τόν τύπο πού μού αρέσει, ψηλή, νταρντάνα, ξανθιά, ποδάρες κλπ...επειδή δέν βλέπω πρόσφατες κριτικές της, μήπως κάποιος έχει γνώμη γιά αυτήν? ευχαριστώ εκ τών προτέρων!Κυριοι η Μαρινα αξιζει οντως τοσο πολυ οσο διαβαζω στις κριτικες? εχω παει 2 φορες και δεν τη βρηκα διαθεσιμη ή δεν ηταν εκει... Περασα με Ριτα και Κατια...
Την συνάντησα μια φορά.Καλημέρα τιμημένοι συναγωνιστές καί δοξασμένοι στρατιώτες τής καύλας!! πρίν από 4 μέρες, περιμένοντας γιά τήν Ζωή, πήρα μάτι τήν Έλενα/Ελένη, καί έπαθα ψυχολογικό ζίγκ-ζάγκ!! έχει ακριβώς τόν τύπο πού μού αρέσει, ψηλή, νταρντάνα, ξανθιά, ποδάρες κλπ...επειδή δέν βλέπω πρόσφατες κριτικές της, μήπως κάποιος έχει γνώμη γιά αυτήν? ευχαριστώ εκ τών προτέρων!
Αυτό πρέπει να συμβαίνει ! Τα περισσότερα κορίτσια από Αλβανία είναι αρκετά όμορφες ,πολύ δοτικές ,συνεργάζονται πολύ καλά ,κάνουν πολλά ,είναι θερμές στις υπηρεσίες τους και δέχονται ,δίνονται .Για να επιμένει κάποιος για συγκεκριμένη καταγωγή, είχα στο νου μου ότι είναι ,γενικά και αόριστα, πιο πειθήνιες, υπάκουες.
Για να το διευκρινίζεις, ίσως κάτι ξέρεις παραπάνω.
που ειναι παλι αυτο?Καλές γκόμενες ναναι και να γαμιουνται καλά και ας είναι και από το Καρακορουμ.
ακομα καλυτερη κι απο τις κριτικες της.Κυριοι η Μαρινα αξιζει οντως τοσο πολυ οσο διαβαζω στις κριτικες? εχω παει 2 φορες και δεν τη βρηκα διαθεσιμη ή δεν ηταν εκει... Περασα με Ριτα και Κατια...
εδω ειναι ο κριτικες της και ειναι σχετικα προσφατες ρε φιλε.Καλημέρα τιμημένοι συναγωνιστές καί δοξασμένοι στρατιώτες τής καύλας!! πρίν από 4 μέρες, περιμένοντας γιά τήν Ζωή, πήρα μάτι τήν Έλενα/Ελένη, καί έπαθα ψυχολογικό ζίγκ-ζάγκ!! έχει ακριβώς τόν τύπο πού μού αρέσει, ψηλή, νταρντάνα, ξανθιά, ποδάρες κλπ...επειδή δέν βλέπω πρόσφατες κριτικές της, μήπως κάποιος έχει γνώμη γιά αυτήν? ευχαριστώ εκ τών προτέρων!
Γιατι δουλεουν σαν σκυλια και τις 30 μερες του μηνα να προσθεσω !!!!Αυτό πρέπει να συμβαίνει ! Τα περισσότερα κορίτσια από Αλβανία είναι αρκετά όμορφες ,πολύ δοτικές ,συνεργάζονται πολύ καλά ,κάνουν πολλά ,είναι θερμές στις υπηρεσίες τους και δέχονται ,δίνονται .
Μαρίνα εδώ ,παλαιότερα Νάνσυ (Μακεδονίας 5 κλπ), Έλενη (Φαλήρου,Olotropiki ) ,τα κορίτσια της Άννας στην Δάφνη ,η ίδια η Άννα στην Λ.Ποσειδώνος κοντά στην πλατεία Γλυφάδας , Στουρναρη κλπ
Αν το ξέρεις καλά αυτό , τότε δικαιολογείται η προτίμηση του καταστήματος !Γιατι δουλεουν σαν σκυλια και τις 30 μερες του μηνα να προσθεσω !!!!
Είναι οροσειρά στην Ασία .που ειναι παλι αυτο?