Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.862
Πόντοι
3.846
  • Like
Αντιδράσεις: baroc

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Σήμερα το απόγευμα στο μαγαζί δούλευαν

Ρίτα, Πολίνα, Αννα, Αγάπη, Ντάρια, Ζωή, Αναστασία.

Τα στανταράκια μου έλειπαν η ήταν απασχολημένα.

Ετιμήθη η Αννα με καλές εντυπώσεις. Η συνέχεια στην Κριτική

iliasiliasilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
14
Like
607
Πόντοι
290
Παιδιά καλησπέρα, μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος την εμφάνιση της Κατιας? Πήγα σήμερα και είδα μια κοπέλα petite, με μαυρο μαλλί και έντονα διαπεραστικά έγχρωμα μάρια (μπλέ ή πράσινα, δεν μπόρεσα να καταλάβω) αλλά έχω τις αμφιβολίες μου οτι ήταν αυτή.

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411
Παιδιά καλησπέρα, μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος την εμφάνιση της Κατιας? Πήγα σήμερα και είδα μια κοπέλα petite, με μαυρο μαλλί και έντονα διαπεραστικά έγχρωμα μάρια (μπλέ ή πράσινα, δεν μπόρεσα να καταλάβω) αλλά έχω τις αμφιβολίες μου οτι ήταν αυτή.
Αυτή ειναι .Φοραει και παντοφλιτσες με γουνάκι .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Μπορούσες να ρωτήσεις και να περάσεις μαζί της για να διαπιστώσεις τις υπηρεσίες της , εκτός εάν ήταν άλλο κορίτσι ο λόγος της επίσκεψης σου

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411
Κυριοι η Μαρινα αξιζει οντως τοσο πολυ οσο διαβαζω στις κριτικες? εχω παει 2 φορες και δεν τη βρηκα διαθεσιμη ή δεν ηταν εκει... Περασα με Ριτα και Κατια...
Και η Ρίτα και η Κατια είναι καλές ,αλλά η Μαρινα είναι ακόμα καλύτερη. Μαρινα :Θρύλος για την Αθήνα .Μαρινα Μάρτα Ζωή για μένα οι ΤΟΠ εκεί μέσα παρόλο που μου αρέσουν τα πιπίνια και δε λέω όχι για Λιζα .Βεβαια είναι θέμα γούστου και χημείας . Επισης αν σε γουστάρει και λίγο η γκομενα ,περνάς ακόμα καλύτερα .

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και η Ρίτα και η Κατια είναι καλές ,αλλά η Μαρινα είναι ακόμα καλύτερη. Μαρινα :Θρύλος για την Αθήνα .Μαρινα Μάρτα Ζωή για μένα οι ΤΟΠ εκεί μέσα παρόλο που μου αρέσουν τα πιπίνια και δε λέω όχι για Λιζα .Βεβαια είναι θέμα γούστου και χημείας . Επισης αν σε γουστάρει και λίγο η γκομενα ,περνάς ακόμα καλύτερα .
Φίλε τα μέλη του bou είναι όλοι "ομορφάντρες".???

Ασφαλώς και τους γουστάρουν οι κοπέλες για αυτό και περνάνε καλά.??

iliasiliasilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
14
Like
607
Πόντοι
290
Μπορούσες να ρωτήσεις και να περάσεις μαζί της για να διαπιστώσεις τις υπηρεσίες της , εκτός εάν ήταν άλλο κορίτσι ο λόγος της επίσκεψης σου
Μα πέρασα μαζί της και πραγματικά δεν περίμενα να είναι τόσο παλτό. Είχε διθυραμβικές κριτικές και απογοητεύτηκα πλήρως. Ο λόγος που ρωτάω αν ήταν αυτή, είναι επειδή την συγκεκριμένη ήθελα να την δοκιμάσω απο το Νοέμβριο που έκλεισαν πάλι τα μαγαζιά και θυμάμαι αμυδρά μία Κάτια με "καστανά" μαλλιά. Μπορεί να με γελάει η μνήμη μου ή μπορεί απλά να τα έχει βάψει πλέον. Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα απλά αν εργάζεται σήμερα, για να παω στοχευμένα. Περίμενα την Κάτια αρκετή ώρα να βγεί στο σαλόνι, αν και ήταν ελεύθερη. Υποδοχή ήταν η ξινή σήμερα. Την φώναζε και την ξαναφώναζε και δεν έβγαινε κανένας. Πήγε η ίδια μέσα 2 φορές για να βγει η Κάτια. Και επειδή δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη στην ξινή (οτι ξέρει τι της γίνεται), και επειδή ή εμπειρία ήταν απροσδόκητα πολύ κάτω του μετρίου, μου πέρασε απο το μυαλό η ξινή να μπερδεύτηκε και να μου έδειξε κάποια άλλη ως Κάτια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Μα πέρασα μαζί της και πραγματικά δεν περίμενα να είναι τόσο παλτό. Είχε διθυραμβικές κριτικές και απογοητεύτηκα πλήρως. Ο λόγος που ρωτάω αν ήταν αυτή, είναι επειδή την συγκεκριμένη ήθελα να την δοκιμάσω απο το Νοέμβριο που έκλεισαν πάλι τα μαγαζιά και θυμάμαι αμυδρά μία Κάτια με "καστανά" μαλλιά. Μπορεί να με γελάει η μνήμη μου ή μπορεί απλά να τα έχει βάψει πλέον. Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα απλά αν εργάζεται σήμερα, για να παω στοχευμένα. Περίμενα την Κάτια αρκετή ώρα να βγεί στο σαλόνι, αν και ήταν ελεύθερη. Υποδοχή ήταν η ξινή σήμερα. Την φώναζε και την ξαναφώναζε και δεν έβγαινε κανένας. Πήγε η ίδια μέσα 2 φορές για να βγει η Κάτια. Και επειδή δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη στην ξινή (οτι ξέρει τι της γίνεται), και επειδή ή εμπειρία ήταν απροσδόκητα πολύ κάτω του μετρίου, μου πέρασε απο το μυαλό η ξινή να μπερδεύτηκε και να μου έδειξε κάποια άλλη ως Κάτια.
Δίκιο έχεις φίλε γιατί αρκετά συχνά αλλάζουν κάτι στον εαυτό τους και μπορεί να μπερδευτείς ! Και όταν κάνουν παρέλαση πάνω από 6-7 δεν μπορείς να θυμάσαι ονοματα , μαλλιά , σώματα κλπ …συν το γεγονός ότι αλλάζουν και το όνομα τους και σε περίπτωση αλλαγής έδρας

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.013
Πόντοι
20.686
Η Κάτια τεσπα χθες το απόγευμα που πέρασα ήταν εκεί .
Πέτυχα και την Μάρτα ελεύθερη και μπουκαρα.
Παντα καλή.
Κριτική έχει γραφτεί στο παρελθόν.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.092
Πόντοι
4.130
Θεωρώ ότι η Κατια είναι λίγο υπερεκτιμημένη, τουλάχιστον στην εμφανιση....στο σέρβις το προσπαθεί....

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.507
Πόντοι
41.813
Η Κάτια τεσπα χθες το απόγευμα που πέρασα ήταν εκεί .
Πέτυχα και την Μάρτα ελεύθερη και μπουκαρα.
Παντα καλή.
Κριτική έχει γραφτεί στο παρελθόν.

:new_shocked::new_shocked::new_shocked:
και με τις δυο???????
:worship::worship::worship:

• Like
Αντιδράσεις: baroc

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.585
Πόντοι
6.495
Την Μαρτα εγω εχω να την δω να σαλοναρει 2 χρονια, απο το 40-42 τοτε...Και την Μαρινα το ιδιο πανω κατω..Ολες τις χοντρες που δεν θα τις επαιρνα ουτε τσαμπα τις εχω δει να σαλοναρουν 15 φορες στις 15 φορες που εχω βρεθει στο μαγαζι..Και δεν παω και σε ωρες αιχμης κιολας..

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.013
Πόντοι
20.686
Την Μαρτα εγω εχω να την δω να σαλοναρει 2 χρονια, απο το 40-42 τοτε...Και την Μαρινα το ιδιο πανω κατω..Ολες τις χοντρες που δεν θα τις επαιρνα ουτε τσαμπα τις εχω δει να σαλοναρουν 15 φορες στις 15 φορες που εχω βρεθει στο μαγαζι..Και δεν παω και σε ωρες αιχμης κιολας..
Εννοειται οτι δεν την πετυχαινεις γιατι ειναι απο τα καλα χαρτια του μαγαζιου και ειναι συνεχεια αγκαζε.?
Και εννοειται οτι οι χοντρες ξεμενουν. :tooth:
Για αυτο και γω χθες που ημουν τυχερος αδραξα την ευκαιρια και :knockinb:

STRONGSHARK

Μασατζίδικο
Εγγρ.
27 Νοε 2019
Like
252
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους !!! Καλό μήνα!!! Σήμερα 1/07/21 θα είναι κοπέλες:

Η Μαρθα

Η Κατια

Η Πωλίνα

Η Αγάπη

Η Μαρίνα

Η Βίκυ

Η Ζωή

ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Η ΒΑΝΕΣΣΑ -όμορφη ξανθιά κοπέλα 25 ετών .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom